Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor bovenlicht binnendeuren slaapkamers vervangen:

Bovenlicht binnendeuren slaapkamers vervangen

Het gaat om 4 bovenlichten (3 slaapkamers + badkamer) vervangen, in een woning uit 2001. Deurbreedte circa 95 cm. Reden is dat we het huidige veiligheidsglas met raster niet mooi vinden. We willen deze vervangen door transparant glas zonder raster ('neem aan dat hier ook veilige opties voor zijn). Na april kan er met de klus begonnen worden.
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bovenlicht binnendeuren slaapkamers vervangen uit heel Nederland:

Raampje boven binnendeuren vervangen

Ik zou graag bij 2 standaard binnendeuren het bovenlicht willen vervangen.

Glas in lood in een binnendeur plaatsen

Ik heb 4 binnendeuren met bovenlicht en een klein wc raampje (hoeft niet isolerend te zijn) waar ik graag glas in lood wil laten zetten in de stijl die in huis al aanwezig is. Vierkante ruitjes in de kleuren paars, groen, geel en dergelijken. Gelieve in antiek glas en lood glas. Wat zijn hier de kosten van inclusief het laten plaatsen? Het glas in lood moet ook worden gemaakt/aangeschaft door de vakman.

Kozijnen vervangen en binnendeuren

Op de benedenverdieping wil ik de metalen kozijnen vervangen door houten kozijnen. De deuren met nieuwe scharnieren wil ik ook laten plaatsen. 3 kozijnen hebben een bovenlicht, 1 kozijn zonder bovenlicht, 1 kozijn met boven- en zijlicht. De deuren en deurkrukken zijn al aangeschaft. De kozijnen, scharnieren en het glaswerk zijn nog niet aangeschaft.

Binnendeuren met binnenkozijnen vervangen

Wij willen graag 5 binnendeuren/-kozijnen (stomp) laten vervangen. We willen graag gebruik maken van de Lundia-binnendeuren. De actie die momenteel loopt en hebben dus een reactie nodig voor 17 februari 2018, zodat we de deuren kunnen bestellen. De kozijnen zijn nu van aluminium en lopen tot aan het plafond (bovenste stuk is bovenlicht). De kozijnen moeten eruit, nieuwe houten kozijnen erin en het bovenstuk moet dichtgemetseld worden/dichtgezet worden, zodat het op het huidige stucwerk aansluit.

Stalen kozijnen door hout en deuren monteren vervangen

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan in januari de sleutel. Er zitten in de woning 6 vlakke opdek binnendeuren in stalen frames, enkele daarvan met een bovenlicht. Wij willen daar graag houten kozijnen laten monteren. We zullen zelf 6 binnendeuren kopen bij Praxis en die laten we graag door de vakman monteren. We weten nog niet of dit opdekdeuren of stompe binnendeuren worden. We willen graag overleggen over het dichten van de ruimte boven de deuren waar nu een bovenlicht zit. We zullen ze zelf schilderen. Graag ontvangen wij uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

2 binnendeuren inmeten en monteren

Ik wil graag 2 binnendeuren gaan vervangen. Ik zoek een vakman die de deuren kan opmeten en na levering kan plaatsen. Ook moet er bij 1 deur nieuw glas in het bovenlicht worden geplaatst. Het gaat om opdekdeuren. Ik ontvang graag uw offerte.

Binnendeur, kozijn en bovenlicht laten plaatsen

Ik wil graag 1 binnendeur + kozijn + bovenlicht laten plaatsen. Ik heb nog geen materialen, omdat ik niet precies weet hoeveel ruimte het kozijn inneemt en welke materialen nodig zijn voor installatie. Ik zou graag advies willen over de materialen die ik moet kopen voor het kozijn en bovenlicht (eventueel eerdere afspraak voor inmeten/of telefonisch?). Verder wil ik een simpele opdek (rechtsdraaiende) deur uitzoeken, zodra ik weet welke maat ik dan moet kiezen. De situatie nu: er is een ruimte voor de deur: deze loopt tot het plafond en de afmetingen zijn: 260 cm hoog en 79,6 cm breed. De andere binnendeuren zijn allemaal 231 cm hoog + bovenlicht; ik zou graag iets vergelijkbaars uitzoeken. Er ligt laminaat. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn en wat dit zou gaan kosten. Eventuele extra informatie geef is zo nodig natuurlijk graag!

Binnen- en buitenschilderwerk in een woning

Wij willen binnen- en buitenschilderwerk laten verzorgen. Onze voordeur met kozijn en bovenlicht zijn in slechte staat qua schilderwerk. We willen die alleen aan de buitenzijde laten schilderen. Verder moeten er in de woning 9 binnendeuren met kozijnen, diverse plinten en wat losse afwerklijsten worden geschilderd. We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte. Qua planning voor de uitvoering denken we aan de 2e helft van september.

Binnendeur opmeten en monteren

Wij willen de bestaande 5 binnendeuren laten vervangen. En daarvoor een advies om ook andere bovenlichten te vervangen. Er zitten nu Bruynzeel opdekdeuren met bovenlicht met glas of een plaatje (met gaatjes) in. Het is ook een optie om grotere deuren te laten monteren zodat de bovenlichten kunnen komen te vervallen. Ook moet er direct beslag worden geplaatst voor deze 5 deuren. De deuren moeten worden ingemeten daar de vloer niet overal gelijk is!

Kozijnen plaatsen en afhangen van stompe deuren

Op de begane grond van onze woning (uit 2001) willen we 4 opdek deuren met metalen kozijnen vervangen door houten kozijnen met stompe deuren. De plafondhoogte is 245. De huidige kozijnen zijn van metaal en hebben een bovenlicht. Ze lopen door tot aan het plafond. De wanden waarin ze geplaatst zijn zijn binnenmuren - standaard gipsblokken van 7 cm dik. We hebben geen dorpel - de houten vloer loopt onder de deuren door. De huidige opdek deuren hebben de volgende afmetingen: 93 x 211, 83 x 211, 73 x 211 en 88 x 211 cm. Ik weet niet op welke afmeting we uit gaan komen in stompe uitvoering. De nismaat, van de deur van 83 cm, zonder kozijn is 88.5 cm Is daar een standaard rekenregel voor - of moet dan eerst de werkelijke nis maat zonder kozijn worden gemeten? De gevraagde werkzaamheden zijn: - 4x Plaatsen van nieuw houten kozijn (Stomp) - 4x Afhangen van de binnendeuren (Stomp) (hoogte van 231,5) - Lundia deuren 1x model Fleur en 3x David) - 4x afwerken bovenzijde (tussen plafond en kozijn, met een balkje?) - 4x plaatsen kozijn-lijst Ik hoor graag of jullie me kunnen helpen. Ik kan de huidige kozijnen zelf weghalen en afvoeren. Bedankt.