Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Leeuwarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Leeuwarden heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Leeuwarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Leeuwarden of directe omgeving.

942 klanten uit Leeuwarden bevelen een bij Casius in Leeuwarden aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Leeuwarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: vervangen glas van serre, glas zetten, vide dichtmaken met beloopbaar glas, bij 8 ramen op een boot de rubbers vervangen., raam met dubbelglas vervangen incl. kattenluik en ventilatierooster, kattenluik plaatsen in dubbel glas, glas/plexiglas bevestigen aan de balustrade van ons balkon, woonkamerraam vervangen, gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco, glazen serre dak vervangen, deurglas vervangen, vervangen glas door HR++ glas, enkel glas vervangen, monumentenglas /draaikiepramen plaatsen, raam eruit en erin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Leeuwarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Leeuwarden:

Dubbelglas in deur laten zetten

Ik wil een nieuwe buitendeur gaan gebruiken. De deur is er al en het dubbelglas is er ook al. (Bij de deur mee geleverd.). Bij het plaatsen zit de nieuwe deur er al in. De deur is zit al in de verf. Het gaat dus alleen om het plaatsen van het dubbelglas. (26 kilo).

Dubbelglas plaatsen in meerdere ramen

Ik wil dubbelglas benedenverdieping voor 1x groot raam (2290 mm x 1650 mm), 1x voor klein raam (413 mm x 977 mm) en 1x raam achter (1138 mm x 457 mm). Ik heb al een offerte ontvangen dus ik heb eventueel al de maatvoering. De aanvraag van offertes is dat ik eventueel in aanmerking kan komen voor een subsidie regeling. Ik heb nu dubbelglas dat uit 1987. Het oude glas zou ik eventueel zelf kunnen afvoeren, maar mag ook door de vakman.

Spiegel op maat leveren en monteren

In de deurkozijn in de gang zou ik een spiegel willen laten plaatsen. De binnen afmeting van het kozijn zijn 199x79 (officieel waarschijnlijk 200x 80. Kan me voorstellen dat een dergelijke spiegel in een frame of anders gelijmd moet worden.

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

In een bestaand raam zou ik graag nieuw glas laten plaatsen met een katten luik erin. Het huidige raam is voorzien van kunststof kozijnen, dubbelglas en is ongeveer 35 x184 centimeter groot. Graag zou ik weten of dit kan en wat dit gaat kosten.

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

Ik wil een kattenluik in glas hebben. Maatvoering: 89,5 x 76 cm (gemeten op kozijn) voor een deur op de begane grond. Graag een offerte (mag zowel exclusief als inclusief kattenluik).

Bovenlicht binnendeuren slaapkamers vervangen

Het gaat om 4 bovenlichten (3 slaapkamers + badkamer) vervangen, in een woning uit 2001. Deurbreedte circa 95 cm. Reden is dat we het huidige veiligheidsglas met raster niet mooi vinden. We willen deze vervangen door transparant glas zonder raster ('neem aan dat hier ook veilige opties voor zijn). Na april kan er met de klus begonnen worden.

Ventilatieroosters plaatsen

Ik wil graag 2 nieuwe luchtroosters in een bestaand raamkozijn laten vervangen. De kozijnen zijn van hout.

Spiegel op maat laten snijden

Ik wil graag een spiegel in de badkamer geleverd en geplaatst krijgen. De maat is 183 x 113 cm. Wat kost met dit exclusief of inclusief plaatsen? En kan dat voor 3 september gebeuren?

Spiegel op maat leveren en monteren

Ik wil graag een spiegel in de badkamer laten plaatsen. Dit beslaat een hele muur. De ondergrond nu is een tegelwand op een gipswand. De oppervlakte van de muur is 213 cm. breed en 115 cm. hoog. Ik ga nu op vakantie, dus het liefst de offerte per mail aanleveren.

Kattenluik in glazen pui plaatsen

Ik zou graag een prijsindicatie willen krijgen om een kattenluik te plaatsen in glas. Het betreft dubbelglas tot aan de grond, breedte is ongeveer 50cm. Ik heb een foto toegevoegd: het betreft het glas rechts van de openslaande deuren. Alternatief is het kattenluik onderin het houtwerk van de deur te plaatsen, maar ik wil ook graag de optie van in het glas overwegen.

Raam van dubbelglas plaatsen

Wij hebben boven in een kamer een raam van enkel glas. De kozijnen zijn van hout, dit hoeft niet te worden vervangen. Wel zouden we graag dubbelglas willen laten zetten. Het glas is ongeveer 40 cm breed en 60 cm lang. Misschien is het handig om langs te komen voor een exacte offerte. Momenteel wonen we zelf niet in het huis, het wordt binnenkort verhuurd. Als jullie langs kunnen komen hoor ik het graag.

Enkel glas vervangen

Het enkele glas willen wij graag laten vervangen door dubbel glas. De afmetingen zijn als volgt: Begane grond Deur 62-133 cm Kamer 1 Raam Links 1E 88-114 cm Raam Midden 1E 79-102 cm Raam Rechts1E 88-114 cm Kamer 2 Raam Links 1E 88-114 cm Raam Midden 1E 79-102 cm Raam Rechts 1E 88-114 cm Kamer 3 Raam Links 1E 104-115 cm Raam Mid. 1E 104-115 cm Raam Rechts 1E 43-102 cm Twee ramen op de eerste etage, kamer 1&2 Raam midden hebben een rooster. Schilder zal dit raamframe vervangen. Raam kamer 3 rechts zou een rooster moeten hebben, heeft dit nu nog niet. Dit is momenteel een houten plaat, echter zal de schilder hier een raamkozijn gaan maken. Ik weet niet hoe de roosters in het raam geplaatst worden.

Dubbelglas in de dakkajuit plaatsen en afwerken

We hebben een dakkajuit van 4.5 meter. In het midden zit een afscheiding. Aan beide kanten zitten kozijnen met ramen, hoogte 1.20 meter. Er zit een ruit van 1.40 meter breed en twee kleine raampjes van 50 en 20 cm. We hebben nu enkele beglazing wat dubbele moet worden. Bovendien moet de friesplank van de kajuit vervangen worden. Er zijn foto's beschikbaar.

Dubbelglas in houten kozijn vervangen

1e generatie HR-glas in houten kozijn (jaren '30) moet vervangen worden in verband met lekken in het glas. Ongeveer 130 hoog bij 28 cm breed. Oude glas eruit en nieuw erin.

Krasjes in het raam

Ik heb met een schuurmachine wat krasjes gemaakt zowel binnen als buiten op een raam. Het glas is 80 x 120 centimeter en de krasjes bevinden zich 1-2 cm van de kozijnrand. Is het mogelijk om dit te herstellen en zo ja wat zijn dan ongeveer de kosten? Het is overigens in Wijk bij Duurstede en niet in Leeuwarden.

Plaatsen van dubbel glas

Alles is enkel glas en willen we laten vervangen: 2 openslaande deuren van 0.62 bij 1.64 m. 2 ramen van 1.16 bij 0.47 m. 2 kleine raampjes waarvan 1 openslaand 0.47 bij 0.36 m. Op de overloop een wand van glas in lood isoleren 5 panelen van 0.31 bij 2.30 m. De maten zijn bij benadering, deze heb ik zelf gemeten.

Ramen

Twee ramen voorkant

Ventilatieroosters plaatsen

Ventilatieroosters plaatsen in twee kleine bovenramen (dubbel glas). Het ene raampje is in aluminium sponning van 70cm breed x 30cm hoog. Het andere raampje met houten sponning is 55cm breed en 30cm hoog. Vochtigheid in de kamer is te hoog.

Raamwerken vervangen door thermopane

Slaapkamerramen met voorzetramen vervangen, raamwerken mogen verwijderd worden (iets aanpassen onderzijde) op twee na, die moeten nog open kunnen incl. roosters 2 X. Afmeting glas ong. 75x110 a 6 x . Dus zestal ramen. Betreft leveren en plaatsen glas en glaslatten. Het doel is geluidsisolatie. Afschilderen buiten/ binnen in overleg. Bestaand houtwerk is goed onderhouden. Zoeken echt een glaszetterbedrijf/specialist.

Vervangen bestaand thermopaneraam 81 *33 ...

Vervangen bestaand thermopaneraam 81 *33 voor thermopane met rooster, vervangen enkel glas 33*55 (uitzetraam) voor thermopaneraam met rooster, vervangen enkel glasraam (2 X) waarvan 1 met rooster voor 2 nieuwe thermopaneramen dun ca 143*43 cm.

Ik bouw een nieuwe woning en zoek ...

Ik bouw een nieuwe woning en zoek kozijnen incl. glas totaal 14 ramen (incl 2 schuifpuien) en 62 m² glas.

Woning uit 1927 moet op 1e verdieping ...

Woning uit 1927 moet op 1e verdieping voorzien worden van dubbele beglazing. 4 ramen voor (65X53) en achter 1 groot raam (140X126), 1 deur (160X100), 3 uitzet ramen (75X46) en daar weer 2 kleinere raampjes boven (22X46) zijn ook uitzet raampjes.

Onze beide keuken ramen zijn lek en daar ...

Onze beide keuken ramen zijn lek en daar willen wij graag nieuwe ramen voor in de plaats hebben

huurwoning. beneden zit dubbele ...

huurwoning. beneden zit dubbele beglazing. boven niet.ier zitten 6 kleine ramen.wil ev dubbele beglazing.