Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor raam in de voordeur vervangen:

Raam in de voordeur vervangen

Ik wil twee ramen in mijn voordeur laten vervangen door egaal matglas. Beide ramen zijn even groot. Afmetingen: 81 bij 68
Onze klant uit Franeker (Friesland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raam in de voordeur vervangen uit heel Nederland:

Jaren 30 voordeur isoleren & tocht dicht maken

Ik wil graag mijn jaren 30 voordeur laten isoleren en tocht vrij krijgen. Het is een houten voordeur met in het midden een glasloot raam en een brievenbus. Graag zou ik de deur willen behouden vanwege de stijl.

Voortuin opnieuw bestraten

Graag laat ik mijn voortuin grotendeels bestraten met klinkertjes, dit zal 25 à 30 m2 zijn. Er ligt nu een pad van 7 m van de voordeur naar de straatkant. Er is een verhogingkje, en een rijtje tegels voor het raam. De bedoeling is om de oude tegels weg te halen (dit zou ik zelf kunnen doen) en dan opnieuw bestraten zonder verhoging. Midden voor raam wil ik een border van 1.25 bij 1.50 m met tuinaarde erin. Het is in de loop van jaren gezakt, dus waarschijnlijk zal er opgehoogd moeten worden.

Schilderwerken

Schilderwerk: - Schuurdeur + kozijnen aan de binnenkant en buitenkant. Helft van de deur betreft een raam. - Kozijn achterzijde woning aan de binnenkant en buitenkant. Over een breedte van 4 meter bevinden zich twee raamkozijnen en twee openslaande tuindeuren. Grootste deel bestaat uit glas. - Voordeur + kozijnen: binnen en buitenkant. De deur bevat 2 grote ramen. - 2 Raamkozijnen in slaapkamers binnen en buiten. Als inschatting van de grootte: het gaat om een raamkozijn van 1,5 x 1,5. - Kozijn van het (velux) dakraam, enkel aan de binnenkant schilderen. Het betreft een raam van 108 x 112 Offerte graag specificeren met prijs per onderdeel

Deur en raam kozijn schilderen

Bij deze wil ik een offerte voor het buiten schilderwerk van de voordeur met kozijn en zijraam en kozijn raam rechts. De werkzaamheden omvatten het volgende: schoonmaken, herstellen, schuren, gronden en schilderen met hoogglansverf. De verf die eerder gebruikt is, zou ik graag weer willen hebben, RAL 4041 van Sikkens en RAL 7026 van Histor

Matglas raam in voordeur plaatsen

Betreft nieuwbouwwoning. In de voordeur zit geen raam waardoor de hal pikdonker is. Wij willen daar graag een langwerpig raam hebben (afmetingen nog nader te bepalen). Het gaat om matglas. Liefst tripple indien mogelijk.

Schilderen buitenzijde (kozijnen en deuren)

Schilderen van kozijnen, ramen en deuren. Achterzijde, pui met 2 ramen en dubbele deur. Tuindeur vanuit garage. Drie ramen/kozijnen 1e verdieping (bereikbaar via platdak) Zijkant, voordeur, 3 kozijnen. Voorzijde. Kozijn, kozijn en raam. Boven dubbele raam en kozijn en apart raam en kozijn

Nieuw raam in zijgevel plaatsen

Wij willen graag een nieuw raam plaatsen van ongeveer 1 bij 1,5m in de zijgevel van ons huis op de 1e verdieping. Het gaat om de doorbraak en plaatsing. De plaats is in overleg, zie bijgevoegde foto. Boven de voordeur of rechts naast de regenpijp. Het zal ongeveer hetzelfde raam moeten worden als helemaal links in de gevel al zit.

Kunststof deur en vaste raam plaatsen en oude verwijderen

Graag willen wij een indicatie voor het plaatsen van een kunststof voordeur (lengte 2390 cm breedte 102 cm) en het plaatsen van een kunststof vast raam (lengte 122 cm en breedte 186 cm). Graag huidige deur eruit halen, geldt ook voor het raam. Graag zou ik een ventilatierooster in het raam willen hebben. De deur hoeft niet de duurste te zijn, ik wil er beglazing (gedeelte) in en een brieven bus.

Voordeur met glas er in realiseren

Ik heb een voordeur zonder brievenbus en ramen. Hier wil ik een rechthoekig raam over de hele lengte laten maken. Het gaat om een houten deur, graag gewoon een standaard raam er in. Als dit niet mogelijk is graag een offerte voor vervanging van de deur door een deur waar al glas in zit.

Woning laten schilderen buitenkant

Ik wil mijn woning aan de buitenkant laten schilderen. Het gaat om een raamkozijn aan de achterkant met een uitslaande raam en een deurkozijn met deur alles befaamde grond. Voorkant raamkozijn met uitslaande raam en kozijn met voordeur. Boven Rabat delen, raamkozijn en badkamer raamkozijn. Verder nog een schuur met deurklink en deur, Rabat delen en een klein raamkozijn.

Partners

Partners van Casius