Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Drachten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Drachten heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Drachten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Drachten of directe omgeving.

490 klanten uit Drachten bevelen een bij Casius in Drachten aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Drachten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: hr++ glas ramen leveren en plaatsen (12 ramen), 7 glaspanelen van serredak vernieuwen, facetglas plaatsen, glas in schuifdeuren vervangen, raam in blinde muur plaatsen, vervangen bovenglas in serre (3 stuks), kattenluik plaatsen in dubble glas, glaslatten vervangen, kattenluik in een raam met dubbel glas plaatsen, dubbelglas in velux ggl 1 dakramen vervangen, ventilatieroosters in bestaande ramen plaatsen, spiegel in een schuifdeur vervangen, gat maken in dubbel glas voor een airco, draadglas vervangen op dak tuinhuis, plexiglas laten plaatsen in een binnendeur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Drachten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Drachten:

Grote spiegel twee ophangen

1 september wil ik graag mijn winkel open, graag zou ik mijn spiegel al opgehangen willen hebben. Het zijn 2 grote spiegels: 65 x 150 cm. De muren zijn steen of glas. Tevens moet er een wasunit (voor haren wassen) geplaatst worden, en het leidingwerk moet daarvoor gelegd worden.

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

Ik wil in een nieuwe achterdeur van de garage een katteluik in het dubbelglas laten plaatsen. Zie foto voor ontwerp deur. De afmetingen van het glas zijn 745x2047mm.

Isolatieruiten vervangen

Wij hebben aan de voor- en achterzijde van onze woonkamer oud isolatieglas. Wij willen dit laten vervangen door HR++ isolatieglas. Het gaat om ruiten op de begane grond. De globale maten zijn: Voorzijde: 2.08 x 1.65 meter en 0.70 x 1.28 meter, aan de achterzijde: 1.58 x 1.67 meter en 0.59 x 1.18 meter. Graag laten wij de ruiten hier inmeten en plaatsen.

Dubbel glas in bestaande kozijnen

We willen graag op de eerste verdieping dubbel glas laten zetten in bestaande kozijnen. Het gaat om tien ruiten in verschillende afmetingen van 150 cm. X 100 cm. Het gaat ons niet om het exacte bedrag, maar om een richtbedrag inclusief alles. We begrijpen dat na opmeten en beoordelen e.d. pas een definitieve prijs kan worden opgegeven Contact graag per mail.

HR++ glas zetten

Ik wil een 3-tal HR++ ramen laten plaatsen, de afmeting hiervan is 80 cm x 220 cm. In 1 van de ramen zal een ventilatierooster geplaatst moeten worden dus de maat hiervan zal iets afwijken. Het uit te voeren werk is allemaal op de begane grond.

HR++ glas leveren en plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen van 16 stuks HR++ glas, gas gevuld inclusief meranti opdek lat met sponning. De afmetingen zijn als volgt: -Hal: 661 x 1066 mm. 13 mm 1 zijde satinx 502 mm, 13 mm 1 zijde satin wcx 400 13 mm. Rooster 400 mm. -Woonkamer: 1359 x 0154 15 mm. Rooster 1359 mm. -1 etage: 1519 x 1431 15 mm 1124 x 1029 15 mm 1519 x 1436 15 mm 1195 x 1436 15 mm Het is een tussenwoning en goed bereikbaar.

Glaslatjes bij de raamkozijnen vervangen

9 À 10 houten latjes onder ramen vervangen aan de buitenzijde van de ramen, de onderste/liggende latten. Doordat er geen roestvrije spijkers/schroeven zijn gebruikt moeten ze vervangen worden door rvs schroeven dan wel spijkertjes. Hardhout en in de grondverf zetten.

Vandalisme: glas / raam beschadigd

Woord in raam wegpolijsten.

Raam vervangen

Er is een woord in het raam gekrast. Graag een offerte voor vervanging van het glas. Het raam is ongeveer 1.20 bij 0.80. Daar moet dan dubbelglas in komen.

Glas polijsten

Polijsten van woord in raam

HR++ glas in de woning laten plaatsen

Ik ben erg nieuwsgierig wat het kost om op de boven verdieping en zolderverdieping HR++ te laten zetten. Vooralsnog alleen indicatief, dus (nog) geen aquisitie of opmeet afspraak. Het betreft +/- 15 vierkante meter glas oppervlak verdeeld over 14 ramen, waarvan 2 op zolder. Wij zullen u nergens op vastleggen qua indicatieve prijsopgave, omdat we zelf ook snappen dat het bekeken en bemeten moet worden

zzp

Wij zoeken een zelfstandige en betrouwbare zzp`er in de omg. van Drachten voor ons wil werken. Gaat om glaszetten bij nieuwbouw en renovatie. Wij zijn zelf een glaszettersbedrijf en zoeken iemand die ons bij kan staan bij klussen wanneer nodig. We hebben geregeld van dit soort klussen.

we willen graag glas in de badkamer ...

we willen graag glas in de badkamer laten zetten voor de douchecabine, bij de keuken een glazen achterwand achter gasstel 2,50mx0,70m. en er zijn twee ramen stuk dubbel glas, houten kozijn (1e verdieping) 50x70 en 60x70, tevens een spiegel plaatsen in de badkamer 1,35x70.

Ik zoek iemand die ca. 20m2 dubbel glas ...

Ik zoek iemand die ca. 20m2 dubbel glas kan zetten, verdeeld over 8 ramen.

Gezocht een glaszetter voor een werk in ...

Gezocht een glaszetter voor een werk in de provincie Friesland.Het betreft nieuw werk, ca. 135 m2 isolatieglas, waarvan het grootste deel beganegrond. Een deel van de ruiten zijn schuifpuien. De glaslatten zijn op het werk aanwezig en bevinden zich in de sponningen. Het glas wordt op de bouwplaats aangeleverd en zoveel mogelijk op die plaatsen waar het nodig is. Plaatsing moet binnen 3 week na nu plaatsvinden.

Omschrijving project: Toepassing ...

Omschrijving project: Toepassing HR++ Isolerende beglazing woonkamer voor: 1- 1560 x 1585 4-12-5; 1- 595 x 1165 4-9-5 Isolerende beglazing woonkamer achter: 1- 1560 x 1585 4-12-5; 1- 595 x 1165 4-9-5 Isolerende beglazing slaapkamer voorgevel: 1- 710 x 1400 4-12-5; 1- 595 x 1165 4-9-5

Het dakraam is lek en de dubbele ...

Het dakraam is lek en de dubbele beglazing op de eerste etage aan de voorkant ook (2 ramen). Tevens 2 ramen aan de achterkant moeten dubbelglas worden en op de begande grond moet eigenlijk ook een aantal ramen worden vernieuwd.

Vrijblijvende offerte voor vervanging ...

Vrijblijvende offerte voor vervanging dubbele beglazing (isolatieglas). Aantallen en afmeting: 2 stuks : L156xH158,5 (vast raam) 2 stuks: L59,5x H116,5 (raam die open kan) 1 stuk: L71xH140 Ter info: Drie ramen beneden en twee ramen boven (de 71x140 samen met de 59,5x116,5, beide in kozijn, bevinden zich in de slaapkamer).