Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor comfort glas voor stalen ramen monteren:

Comfort glas voor stalen ramen monteren

In mijn woning zitten twee stalen ramen die nu voorzien zijn van enkel glas. Het glas moet vervangen worden. Als de wind op de ramen staan en het regent dan sijpelt regen binnen. Wat zijn de mogelijkheden?
Onze klant uit Dedgum (Friesland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor comfort glas voor stalen ramen monteren uit heel Nederland:

Energiebesparende warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Reeds aanwezig: Zonnepanelen, zonneboiler, Hr glas, spouwisolatie,vloerisolatie,dakisolatie. Doel: energiebesparing en meer comfort bij hitte. Vochtregulatie. (in de winter nu veel te droge lucht). Ik wil een lucht/lucht warmte pomp laten installeren.

Dakopbouw in stijl van gebouw plaatsen

Ik zoek een geschikte partij voor een dakopbouw HSB van 5 x 5 meter. De buitenkant moet volledig worden afgewerkt en voorzien van kunststof openslaande deuren met 42 mm comfort glas. In de andere muren geen ramen. Ik wil de binnenkant wel zelf schilderen, maar de kamer moet wel geïsoleerd en gestuukt zijn. Electra en CV aangesloten op de bestaande. Er moet ook een vaste trap worden geplaatst. De gehele opbouw moet bij de stijl van het gebouw passen. Zie de bijlage voor een beter idee. Er zijn nog geen tekeningen, de vergunning regelt de klant zelf.

Plaatsen twee stuks Luxtra dubbel dakraam

Ik wil graag een offerte voor het volgende: plaatsen van 2x Duo gekoppeld LuXtra Comfort Hout AVX - M8A Blank afgelakt - Ventilerend 166x140 [Inbouwmaat] Inclusief gootstuk UCX het gaat om het plaatsen via de Energiebespaarlening ( 1x oud (kleiner) dakraam verwijderen, en Luxtra Duo plaatsen, en in hetzelfde zolderdak aan de voorzijde van de woning 1x nieuw gat maken en Luxtra Duo plaatsen). Er moet alleen wel een verklaring aannemer/installateur getekend worden voor HR ++ glas ( vandaar dat ik een kopie bijgevoegd heb om te kijken of de plaatser in kwestie dit kan nakomen) dit moet bij de offerte gevoegd worden voor de aanvraag van de desbetreffende lening. Er mag een offerte uitgebracht worden voor alleen het plaatsen, als wel voor het plaatsen en leveren van betreffende ramen. Bijgevoegd heb ik ook een uitdraai van de site van Luxtra, zodat duidelijk is om welke combi het gaat ( incl. Dampfolie en waterkerend manchet) het is mij niet geheel duidelijk of er iets aan het balkwerk veranderd moet worden, maar laten we voor de duidelijkheid maar even uitgaan van wel. Met vriendelijke groet,

Voordeur en schuurdeur leveren en vervangen

Het gaat om het leveren en plaatsen van een voordeur en schuurdeur: Voordeur: - Het passend maken van de deurpost van de voordeur, nu opdekdeur; - Het plaatsen van voordeur Weekamp TriComfort voordeur , 40 mm, ca. 880x2040 mm, met één lange ruit met uitsparing voor de brievenbus. Schuurdeur: - Het plaatsen van schuurdeur type Tri Comfort zonder glas, glad, 40 mm, ca. 830x2070 mm; - Reparatie van één rotte plek bij een deurpost. Voor beide deuren geld het het plaatsen van het hang- en sluitwerk, driepunts sloten, beslag en eventueel de tochtstrippen.

Douchecabine installeren

Wij willen de onderstaande douchecabine plaatsen: Specificaties Shyla: • Afmetingen: 90x90x220 cm • Alimunium profiel • Schuifdeuren van veiligheids glas 4mm • Zijpanelen van veiligheidsglas , 4mm, kleur zwart • Bediengs paneel - zijdegrijs • Hydro massage kolom: 6 stuks XL jets • Plafond douche • Plafond verlichting Moonlight , 9xLED verlichting in paneel • Radio, Ventilator, Legplank voor accesories • Mengkraan met douche set, en 3 functies in handdouche • Dubbele geleiders boven, enkele geleiders onder aan de schuifdeuren • Siliconisch magneet pakkingen • Comfort handgrepen in chroom accent • Seat in tray, afvoer, pop–up De oude douchecabine moet verwijderd worden en de nieuwe geplaatst. Graag ontvangen wij een indicatie van de kosten. Graag per e-mail.

Kunststof kozijnen in gehele woning plaatsen

Vervangen houten kozijnen tussenwoning door PVC kunststof kozijnen ActivePilot Comfort PADK. BG: Pui met openslaande deuren b 2465 x h 2565 mm. Voorraam met daaronder kunststof afdekking, raam is b 3340 x h 2000 raam en totaal 2600 mm. Toiletraampje van b 1530 x h 4540 mm. Voordeur van b 970 x h 2650 mm. Boven de deur een raam. Achterdeur b 920 x h 2635 mm met raam erboven, ernaast een raam van b 990 x h +- 1200 mm. Boven: 4 slaapkamerramen, raam overloop en badkamer. Alle 6 ramen b 1020 x h 904 mm. Stelkozijnen. Binnenzijde glad en buitenzijde houtnerf RAL 9010. HR++ glas. Tevens opnieuw bekleden gevel naast voordeur vervangen. En plaatsen externe rolluiken voor alle ramen, exclusief toiletraampje.

Enkel glas vervangen voor dubbel glas ...

Enkel glas vervangen voor dubbel glas (graag prijs inclusief materiaal en advies over verschil in comfort van verschillende types dubbel glas. Gaat er vooral om dat de kamer in de winter behaaglijker aanvoelt) 4 ramen van 40,5 cm bij 141,5 cm (waarvan 2 openslaande deuren) 4 ramen van 47 cm bij 38 cm (waarvan 1 klapraam) gr, Joppe

Ik heb een huis uit de jaren '50, waar ...

Ik heb een huis uit de jaren '50, waar een raam vervangen moet worden. Het is een dubbel raam met ijzeren kozijnen, en met een gedeelte glas-in-lood-raam. Ik wil het graag in dezelfde stijl vervangen (dus liever geen brede kunsstof kozijnen, maar met betere geluidsdemping en isolatie. Dus er moet een ander soort kozijn in dat past bij glas-in-lood, twee ramen en een glas-in-lood gedeelte. Kortom, zoveel mogelijk aansluiten bij de stijl van het huis met moderner comfort. NB: tezijnertijd moeten alle ramen en kozijnen vervangen worden in dezelfde stijl. Hier moet de vakman/aannemer ook naar kijken. Graag op zo kort mogelijke termijn: het huis wordt deze winter van binnen opgeknapt. Hiervoor moet het raam vervangen zijn.