Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Friesland.

64 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: huidig glas vervangen door DaVinci glas, ruiten vervangen, dubbel glas HR++ gehele woning, houten schuiframen nieuw veersysteem, plexiglas in de huiskamer deur laten plaatsen, dubbelglas raam bestellen en vervangen, klapramen vervangen door ventilatieroosters, bovenlicht vervangen door dubbelglas hr++ met ventilatierooster, broeikasje van enkel glas voorzien, glas in een oude vitrinekast vervangen, glas in een bovenlicht vervangen, kattenluik in dubbelglas laten plaatsen, dubbel glas HR++ plaatsen, vervangen houten stolpraam, ventilatierooster in bestaand raam maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Friesland:

donderdag 8 augustus 2019

Grote spiegel twee ophangen

1 september wil ik graag mijn winkel open, graag zou ik mijn spiegel al opgehangen willen hebben. Het zijn 2 grote spiegels: 65 x 150 cm. De muren zijn steen of glas. Tevens moet er een wasunit (voor haren wassen) geplaatst worden, en het leidingwerk moet daarvoor gelegd worden.
vrijdag 8 februari 2019

Spiegel op maat leveren en monteren

In de deurkozijn in de gang zou ik een spiegel willen laten plaatsen. De binnen afmeting van het kozijn zijn 199x79 (officieel waarschijnlijk 200x 80. Kan me voorstellen dat een dergelijke spiegel in een frame of anders gelijmd moet worden.
donderdag 15 november 2018

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

In een bestaand raam zou ik graag nieuw glas laten plaatsen met een katten luik erin. Het huidige raam is voorzien van kunststof kozijnen, dubbelglas en is ongeveer 35 x184 centimeter groot. Graag zou ik weten of dit kan en wat dit gaat kosten.
zaterdag 24 maart 2018

Ventilatieroosters plaatsen in dubbelglas bovenramen

Ik wil graag in bestaande bovenramen (hout met dubbel glas )ventilatie rooster geplaatst hebben. Dit in verband met de luchtkwaliteit in de huiskamer en geen mogelijkheid te luchten aan de andere kant in verband met de houtkachelstank van de buurman.
maandag 12 maart 2018

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

Ik wil een kattenluik in glas hebben. Maatvoering: 89,5 x 76 cm (gemeten op kozijn) voor een deur op de begane grond. Graag een offerte (mag zowel exclusief als inclusief kattenluik).
maandag 5 maart 2018

Comfort glas voor stalen ramen monteren

In mijn woning zitten twee stalen ramen die nu voorzien zijn van enkel glas. Het glas moet vervangen worden. Als de wind op de ramen staan en het regent dan sijpelt regen binnen. Wat zijn de mogelijkheden?
dinsdag 30 januari 2018

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

Ik wil in een nieuwe achterdeur van de garage een katteluik in het dubbelglas laten plaatsen. Zie foto voor ontwerp deur. De afmetingen van het glas zijn 745x2047mm.
vrijdag 12 januari 2018

Ventilatierooster in bestaand raam maken

Graag wil ik een aantal ventilatierooster laten monteren in of 3 ramen of 2 ramen en in 1 deur. 1. rooster in bestaande deur of raam, in raam 70 cm breed x 170 cm hoog, dubbel glas HR ++ of in de deur 75 cm breed x 40 cm hoog 2. Rooster in raam 107 cm breed x 226 cm hoog, dubbel glas HR++ 3. Rooster in raam 47 cm breed x 32 cm hoog, dubbelglas HR ++
donderdag 4 januari 2018

Bovenlicht binnendeuren slaapkamers vervangen

Het gaat om 4 bovenlichten (3 slaapkamers + badkamer) vervangen, in een woning uit 2001. Deurbreedte circa 95 cm. Reden is dat we het huidige veiligheidsglas met raster niet mooi vinden. We willen deze vervangen door transparant glas zonder raster ('neem aan dat hier ook veilige opties voor zijn). Na april kan er met de klus begonnen worden.
vrijdag 4 augustus 2017

HR ++ glas in aluminium schuifpui in combinatie met ventilatierooster aanbrengen

Wij willen graag het huidige extra dikke glas in onze aluminium schuifpui laten vervangen door HR++ glas in combinatie met ventilatieroosters. Afmetingen glasoppervlak 2 x ca. 1,35 x 1,85 meter. Wij weten niet of de schuifpui geschikt is voor het aanbrengen van HR++ glas.
vrijdag 28 april 2017

Raam polijsten

Door schuren met de hand krassen op raam in bewerkingszone. Totale lopende meters: 10.
maandag 13 februari 2017

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

In een bestaand raam zou ik graag nieuw glas laten plaatsen met een katten luik erin. Het huidige raam is voorzien van kunststof kozijnen, dubbelglas en is 90 x 90 centimeter groot. Graag zou ik weten wat dit gaat kosten.
dinsdag 27 september 2016

Ventilatieroosters plaatsen

Ik wil graag 2 nieuwe luchtroosters in een bestaand raamkozijn laten vervangen. De kozijnen zijn van hout.
dinsdag 13 september 2016

HR++ glas laten plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van het glas in onze houten kozijnen. Het gaat hierbij om: - 9 nieuwe scharnierende ramen voorzien van hr++ - 13 vaste ramen voorzien van hr++. Waarvan 2 met rooster
zaterdag 20 augustus 2016

Vervanging glas woning in HR++ glas

Vrijblijvende offerte voor betere islolatie in HR++ glas van vrijstaande woning. Nu " thermopane". Moet passen in bestaande houten kozijnen, waarvan draai/kiep-ramen. Het zijn in totaal 11 ramen. Graag even het werk komen opnemen en informatie geven over het glas. Wat zijn de mogelijkheden en prijzen? Het moet vallen binnen de subsidiemogelijkheden provincie Friesland.
donderdag 4 augustus 2016

Enkel glas zetten in de achterdeur

Bij de achterdeur is het glas kapot. Ik wil er een nieuwe ruit in hebben. Enkel glas. De afmeting van het glas is hoog± 99 cm en breed± 64,5 cm.
zondag 28 februari 2016

Beschadigde ramen polijsten

OP de ramen zitten "onverklaarbare" druppels. Na het lappen lijken ze schoon, maar er blijven steeds vlekken over. Alles geprobeerd,(bv anti kalk) maar ik krijg ze niet schoon. Raam 1: 1.90 x 2.80, bestaat uit 4 kleinere ramen Raam 2: 1.90 x 3.40, bestaat uit 4 kleinere ramen
donderdag 25 februari 2016

Nieuw glas/raam in kast zetten

Mijn dochter heeft zojuist een barst in mijn zeer oude kastraam veroorzaakt dus nu moet er een nieuw raam in. Want nu zou ze er zich aan kunnen bezeren. Ik ben er echt doodziek van, want is mijn trots die kast. Hoeveel gaat me dit kosten? Misschien eerst langs komen om te bekijken?
zaterdag 30 januari 2016

Dubbel glas plaatsen

Ik wil graag voor 6 ramen dubbel of driedubbel glas laten zetten. De afmetingen zijn: 47 bij 28 cm 127 bij 41 cm 193 bij 156 cm 75 bij 144 cm (2x) 187 bij 41 cm Daarnaast moet er ook een ventilatierooster worden geplaatst in 1 van de ramen om een goede ventilatie te krijgen. Alles moet geleverd en gezet worden.
woensdag 20 januari 2016

HR++ glas vervangen

Het betreft het vervangen van 20 m2 glas voor HR++. Dit dient op de beneden en eerste etage gedaan te worden.
donderdag 14 januari 2016

Gebarsten ruit in het dakraam vervangen

Het Velux dakruit is gebarsten door de vorst. Type nr is GGL 606. Is alleen het ruit vervangen voldoende of is het verstandiger om een nieuw goedkoper alternatief dakraam te plaatsten. De kosten van het glas kan uit de verzekering, deze kunnen we dan in mindering brengen op het dakraam. Het dakraam is in 2000 geplaatst.
dinsdag 12 januari 2016

Isolatieruiten vervangen

Wij hebben aan de voor- en achterzijde van onze woonkamer oud isolatieglas. Wij willen dit laten vervangen door HR++ isolatieglas. Het gaat om ruiten op de begane grond. De globale maten zijn: Voorzijde: 2.08 x 1.65 meter en 0.70 x 1.28 meter, aan de achterzijde: 1.58 x 1.67 meter en 0.59 x 1.18 meter. Graag laten wij de ruiten hier inmeten en plaatsen.
maandag 4 januari 2016

Dubbel glas in een kunststof kozijn vervangen

Er zit een barst in het binnenglas van een dubbelglas kozijn. Binnenmaat 81 bij 58 cm. Oorzaak hitte in een zomer. Glas moet eigenlijk vervangen worden. Is dat mogelijk? Bijlage: foto van kozijn.
maandag 16 november 2015

Raam vervangen en plaatsen

Ik wil graag een aantal ramen laten vervangen. Het gaat om een 1 FE-OR HR+(+) Isolatieglas maat 798 X 860 mm met roede, aantal vakken 2 x 2 Kleur Ral kleur 9001 crème, type roede Vakverdeling M 26 zonder randkader. Ik wil graag precies dezelfde type ramen terug, omdat ik anders kleurverschil heb met de ander ramen. Ik wil graag dat de vakman het materiaal levert en plaatst.
maandag 2 november 2015

Gelaagd dubbelglas plaatsen

Voor de tussenwoning en de schuur is een overkapping gemaakt van gemoffeld staal. De lengte bedraagt ongeveer 6 meter, de breedte ongeveer 2 meter. Hierin wil ik graag óf HR ++ 1 zijdig gelaagd glas óf polycarbonaat geplaatst hebben. Graag wil ik ook dat de vakman het materiaal levert.

Partners

Partners van Casius