Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor balkon beglazing plaatsen:

Balkon beglazing plaatsen

Ik wil graag balkonbeglazing op mijn balustrade hebben, bv Sunflex 20. Het betreft 2 delen, 1,20 m hoog en 4,00 breed. Afwerking rondom met aluminium.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkon beglazing plaatsen uit heel Nederland:

Balkonbeglazing laten monteren

Ik wil balkonbeglazing laten plaatsen op mijn balkon. De beglazing dient te worden gemonteerd tegen de bestaande spijlen van dit balkon (zie hiervoor de bijlage), dit mag aan de binnenzijde of buitenzijde, dit laat ik aan u over. Het gaat om een stuk van ongeveer 2.12 m. Graag ontvang ik een offerte hiervoor.

Draagkracht berekenen van een balkon

Wij hebben een balkon van 5510 lang en 1800 breed; Het is een balkon waarvan de vloer niet doorloopt vanuit de woonkamer; het hangt op metalen pennen aan de muur. De oppervlakte is 10,7 m2. Van de bouwer hebben wij opgekregen dat de draagkracht 150 kg per m2 is dus 1605 kos draagkracht. Als onder het balkon beglazing komt te hangen van 785 kos betekent dit dan dat de draagkracht nog maar 820 kos is?

Ramen, deuren en kozijnen vervangen

Ik ga renoveren en wil meteen de ramen, deuren en misschien kozijnen van het balkon vervangen, aangezien dubbele beglazing nodig is. Het gaat om een dubbele openslaande deur met aan beide zijden raampjes en een deur/raam in de badkamer. Zie foto's.

Balkon beglazing plaatsen

Hoogte 1. 92 meter Lengte 3. 50 meter Kan dan op het balkonmuurtje

Balkon dicht laten zetten met beglazing

Ik wil dat mijn balkon dichtgemaakt wordt en dat er een schuifpui van gemaakt wordt met dubbel glas, maar niet tot de grond. De afmetingen zijn 400 cm bij 143 cm. Het appartement is op 13 hoog.

Balkon ombouwen tot een uitbouw

Ik wil graag het balkon (3 meter breed, 0.6 meter diep) aan de zijkant van mijn woning (2 hoog) laten uitbouwen tot aanbouw/serre, met in ieder geval ook beglazing aan de zijkanten. De begane grond en 1e verdieping recht er onder hebben al een uitbouw op die plek, zie bijgaande foto. Met metselwerk onder en aan de zij- en bovenkant wil ik glas hebben.

Beglazing op een balkon

Balkon van 6,2 meter breed en 2 meter hoog voorzijde.

Beglazing op een balkon aanbrengen

Ik wil graag beglazing op een balkon aan laten brengen. Het gaat om een balkon met aan twee zijden een opening. Aan de voorkant heeft het ook twee openingen, met daar tussenin een opening van de grond tot aan het plafond. Ik wil graag een schuifsysteem in de grote opening. En in de vier open gaten wil ik graag openslaande ramen. De 4 hoek uitsparingen verschillen in breedte. Eén uitsparing heeft een breedtemaat van 220 cm met een hoogtemaat van 245 cm. De bovenvermelde maten zijn ongeveer 2 bij 102 cm (balkon zijkant uitsparing) & 2 bij 90 cm met één de zelfde hoogte maat van.

Balkon dicht laten zetten met beglazing

Ik wil graag 2 kanten van het hoekbalkon dicht laten maken met beglazing. De afmetingen weet ik niet precies, ik schat het 1e raam op 3.50 meter breed en de hoogte voor het glas 160 a 180 cm hoog. Raam 2 zal ongeveer 2.50 meter breed en 160 a 180 cm hoog moet worden. We willen een tuinkamer van ons balkon maken.

Beglazing op het balkon aanbrengen

Ik wil graag mijn balkon helemaal afschermen. Lengte 3.50 lang en 2.50 breed.