Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Lelystad of directe omgeving.

1447 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: hr++ glas ramen leveren en plaatsen (12 ramen), 7 glaspanelen van serredak vernieuwen, facetglas plaatsen, glas in schuifdeuren vervangen, raam in blinde muur plaatsen, kattenluik plaatsen in dubbel glas, vervangen bovenglas in serre (3 stuks), kattenluik plaatsen in dubble glas, glaslatten vervangen, kattenluik in een raam met dubbel glas plaatsen, dubbelglas in velux ggl 1 dakramen vervangen, kattenluikje in dubbel glas plaatsen, gat maken in dubbel glas voor een airco, draadglas vervangen op dak tuinhuis, plexiglas laten plaatsen in een binnendeur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Lelystad:

Balkon beglazing plaatsen

Ik wil graag balkonbeglazing op mijn balustrade hebben, bv Sunflex 20. Het betreft 2 delen, 1,20 m hoog en 4,00 breed. Afwerking rondom met aluminium.

Ventilatieroosterer ( Ducaton 10) in 4 bestaand ramen vervangen

Geachte heer/mevrouw, Ik heb een woning in Lelystad van 1993 gekocht en in deze woning zijn een aantal ventilatie roosters in de ramen geplaatst indertijd. Wij hebben de woning in 2003 van de vorige eigenaar gekocht, echter van een aantal roosters zijn al enige tijd de houders om de roosters open/dicht te doen afgebroken en deze 'lijken' mogelijk niet vervangbaar. Helaas kan ik geen merknaam hiervan vinden op de roosters zelf, maar ik heb wat foto's meegezonden. Graag zou ik van u een prijsopgave wensen om de roosters van een aantal ramen te vervangen. Ik begrijp dat u het merk Ducaton 10 levert. Het betreft de volgende ramen en heb hierbij de maten van de kozijnen (zelf) opgenomen. 1. Huiskamer: van 2 vaste ramen het rooster vervangen: Raamkozijn ca. B 78,3 x H 209,5 cm (huidig rooster: ca. B 78,3 x H 12 cm) 2. Huiskamer: van 2 vaste ramen het rooster vervangen: Raamkozijn ca. B 78,3 x H 116,5 cm (huidig rooster: ca. B 78,3 x H 12 cm) Ik heb een aantal foto's ingesloten, zodat u de situatie kan zien. Graag ontvang ik een prijsopgave, waarbij ik per punt kan zien wat de kosten zijn, incl. montage, materiaal en btw. Mochten wij tot een overeenkomst komen, dan zou ik graag willen dat u de definitieve maten zelf komt opnemen. Ik hoop binnenkort e.e.a. van u te vernemen.

Kattenluik in raam met dubbel glas laten zetten

Glazen pui in woning naar tuin, in de deur zit onder een raam van 78 x 48 cm. Graag laat ik deze vervangen door een glazen raam met kattenluik. Code in het raam: Beopane 21.10.2005 Neutralité plus HR++ 812.0 499,0 15/00. Het vervangende raam heb ik nog niet aangeschaft.

Dakraam maat GGL 8 glas dubbel glas vervangen

Dakraam maat GGL 08 dubbel glas is lek en moet vervangen worden. Graag een offertje voor het vervangen van het glas. Kozijn is nog in orde.

Glas vervangen in kunststof deur

Bij de kunststof voordeur is een ruit lek en deze dient vervangen te worden. De afmeting is 33 x 39 cm en het glas is half rond. Het raam is dubbelglas.

Ventilatierooster in bestaand raam plaatsen

Ik wil graag een ventilatierooster (bijv. Duco) laten plaatsen in een bestaand badkamerraam. Geen nieuw kozijn, rooster moet op het ruit worden geplaatst. Graag een offerte incl. Materiaal. Op werkdagen telefonisch minder goed bereikbaar. Daarom het liefst contact per e-mail.

Ventilatierooster in een houten kozijn vervangen

Afmetingen circa; 1,80 x 10 cm (niet nauwkeurig).

Kitten van ramen woonkamer

De kit aan de binnenkant van de woonkamer en keuken is aan vervanging toe. Het gaat totaal om 6 ramen waarvan 1 van de achterdeur is. Ik weet niet hoeveel meters het in totaal is. Het gaat om een eengezinswoning. Graag ontvang ik een indicatie voor de kosten.

Glas vervangen in een deur

Vervangen van dubbelglas in de achterdeur. De exacte afmeting dient u nog op te meten.

Kattenluik en nieuwe isolatieruit plaatsen

Wij hebben kunststof kozijnen met daarin dubbel glas. Naast de voordeur hebben we een zijlicht, een smal raam van 22,3 cm bij 192,3 cm. Daar willen wij graag een kattenluik laten maken, helemaal onderin. Dat zou dus betekenen dat het kozijn van het zijlicht gewijzigd moet worden en er moet een andere maat isolatieruit in. We hebben al een kattenluik gevonden met precies de goede maat, dat hierin past. Wij zullen dit zelf aanschaffen. Wij ontvangen graag een offerte.

Lekkage van dubbel glas repareren

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor reparatie van lekkage in dubbel glas. Het betreft 2 ramen. 1 Velux tuimelraam en 1 klein raampje in de badkamer.

Kattenluik zetten in dubbelglas

Ik wil in een dubbelglas een kattenluik laten plaatsen naast de voordeur. De afmeting van het raam is ongeveer 15 cm breed en 90 cm hoog. Opdracht: dubbelglas eruit halen, kattenluik plaatsen en de rest met een multiplex plaat dicht maken. De oude ruit wil ik graag bewaren.

Dubbelglas plaatsen in een vakantiebungalow

In een vakantiebungalow zijn 8 ramen lek. Het gaat om 3 klapramen van 80 bij 54 cm en 5 ramen van 90 bij 65 cm.

Beschadigd raam repareren

Ik vraag me af of u kunt helpen met reparatie van een beschadigd raam. In eerste instantie wil ik alleen het glas laten vervangen, als optie ook reparatie van het houten kozijn. Het kozijn is ongeveer 80 x 125 cm. Voor meer info heb ik foto's van het kapotte raam een één voorbeeld foto van een goed raam.

Dubbelglas plaatsen

Graag offerte voor het plaatsen van dubbel glas in 8 houten kozijnen. Graag HR++, 4 maal 75x195 (eventueel in zonwerend) met rooster ook 4 maal via dakterras bereikbaar, 2 maal 57x95 (draairaam), 1 maal 195x103 en 1 maal 110x103 met rooster. De laatste 4 ramen zijn ook op de tweede verdieping en zal met een rolsteiger gedaan moeten worden.

Glas dakraam vervagnen

Ik heb mijn huis in de verkoop staan en zie tot mijn schrik dat ik condensvorming heb bij een dakraam en dus dat het raam vervangen moet worden. Het gaat om type Velux GGL-2, raammaat 60/115 cm. Dubbelglas leveren en plaatsen.

Dubbele beglazing plaatsen in drie kamers

Enkele beglazing vervangen door dubbele beglazing in drie kamers op de eerste verdieping.

Garagedeur vervangen door kozijn

Wij willen onze garagedeur van 2.25 X 2.12 laten vervangen door een kozijn met ramen.

Er moet 1 ruit (dubbelglas) vervangen ...

Er moet 1 ruit (dubbelglas) vervangen worden.