Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Dronten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Dronten heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Dronten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Dronten of directe omgeving.

263 klanten uit Dronten bevelen een bij Casius in Dronten aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Dronten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: rolluik verwijderen en glazen vervangen in de woning voor dubbelglas, vast raam vervangen door draai-kiep raam, lekkage in dubbel glas repareren, spiegelwand op maat leveren en plaatsen, vervangen stalen raamkozijn door hout, dubbelglas in aluminium schuifpui vervangen, houtenkozijn in blinde muur plaatsen, inclusief latei, ventilator in dubbel glas plaatsen, plexiglas op balkon laten plaatsen, double glass in windows, inbraakwerend glas in de voordeur plaatsen, lekkage kiep/kantel raam, vervangen ruit, raam in voordeur maken, dubbel glas in raam van caravan vervangen (suseeker) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Dronten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Dronten:

Kattenluik in bestaand glas plaatsen

Naast onze voordeur hebben we een langwerpige ruit van onder tot bovenaan de pui. Omdat wij twee katten hebben waar wij nu steeds de voordeur voor moeten open doen om ze naar binnen en naar buiten te laten, willen we graag een kattenluik plaatsen. Het liefst in het glas. Is dit mogelijk?

Kattenluik in bestaand glas plaatsen

In een raam van ongeveer 72x272 (dubbelglas) wil ik een kattenluik laten plaatsen.

Astra glas vervangen door HR++ isolatieglas

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van 2x HR++ isolatieglas ramen. Momenteel zijn hier nu ´5-15-4 Astra ramen geplaatst maar deze zijn lek. De maten van de ramen zijn (ongeveer): 1110 x 750 cm en 1250 x 1170 cm.

Staywell Microchip PetPorte kattenluik plaatsen in dubbelglas

Ik wil een kattenluik laten monteren in HR++ glas. Dit glas is van de woningbouw, dus ik denk dat deze heel moet blijven en er voor het kattenluik een ander glas in moet. Graag uw advies en offerte.

Glazen tafelblad inkorten

Onze glazen tafel is 2.00 meter lang en in het midden 1.00 meter breed. De lange zijden hebben een licht gebogen vorm die langs een strook op maat is gemaakt. De korte zijden zijn recht en hebben een breedte van 0.70 meter. We willen het blad korter laten maken zodat de lengte naar 1.40 meter gaat. Aan beide rechte kanten moet er dus 0.35 meter af en uiteraard weer worden geslepen. De dikte van het blad is 12 mm.

Dubbel glas in voordeur

Het vervangen van enkel glas door dubbel glas in voordeur.

inzetten 2 ramen

Wij hebben onder fabrieksgarantie twee nieuwe dubbelglasramen geleverd gekregen, circa 80 x 180 cm en 80 x 100 cm. Nu moeten de lekke ramen eruit en deze nieuwe erin. Dronten.