Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor kanaalplaten vervangen in dakraam:

Kanaalplaten vervangen in dakraam

De kanaal platen in mijn dakraam zijn versleten en moeten vervangen worden. Afmeting 3 m bij 2,5 meter. Het zijn zes stroken. inclusief levering platen en bevestiging materiaal
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kanaalplaten vervangen in dakraam uit heel Nederland:

Kanaalplaten van serre vervangen

Ik wil graag 5 kanaalplaten vervangen ivm schade door hagel. 5 stuks met de afmeting 98 x 400 cm. Oud materiaal ook verwijderen en afvoeren.

Serre dak vervangen

Ik wil de huidige kanaalplaten (kunststof) van de serre laten vervangen. Het zijn 5 platen van 4,5 meter lang.

Serradak kanaalplaten verangen

Er moeten 3 polycarbonaat panelen vervangen worden op het keukendak. Afmetingen: 2350 x 1000 x 32 mm.

2 Polycarbonaatplaten op de serre vervangen

Ik zoek een dakdekker die 2 kanaalplaten kan vervangen. Door de laatste storm die gepaard ging met zeer harde wind zijn waarschijnlijk kiezels van het plat dak boven de serre die op twee kanaalplaten van 2750 bij 1000 bij 32 mm gevallen en die door de boven laag zijn gegaan, met als gevolg twee gaten in de platen. Nu is de vraag om een offerte voor het vervangen en demonteren en monteren van deze platen.

Serre dak herstellen na stormschade

Door het raamkozijn van de buren, wat tijdens de storm is afgebroken, zijn alle kanaalplaten van het serre dak meer of minder beschadigd. Het zijn 4 grote platen van 3.65 X 0.95 meter. Ze zijn 14 mm dik. 1 plaat is 59 cm breed en de andere ongeveer 69 cm. Dit zijn de 2 hoekplaten. Wat zou het kosten om al deze te vervangen en moet daarbij dan ook rubbers etc vervangen worden eventueel?

Serre dakplaten vervangen inclusief nieuwe rubbers

Ik wil de polycarbonaat platen van de serre dak vervangen. Het zijn isolerende opaal kanaalplaten (volgens mij 16 mm dik). De maten zijn 4.10 * 3.60. Een hoek is afgeschuind en daar is de lengte 1 meter korter, dus 3.10 meter. Ik zoek platen met een hoge isolatiewaarde. Graag een prijs voor het vervangen hiervan en de bijbehorende materialen.

Serre dakplaten vervangen door polycarbonaat kanaalplaten of door zonwerende platen

Ik heb een aluminium serre van 3.00 meter diep bij 5.20 meter lang met harmonicadeuren. Er liggen momenteel 5 polycarbonaat kanaal platen op die aan vernieuwing toe zijn omdat het op sommige plaatsen lekt, hetzij door een gaatje; of de platen zijn naar beneden gezakt; of de rubbers zijn aan vervanging toe. Ik had graag een offerte ontvangen voor vervanging door nieuwe polycarbonaat kanaalplaten en voor zonwerende platen.

Polycarbonaat kanaalplaten op terasoverkapping vervangen

Wij willen graag een offerte om de huidige “golfplaten” op onze terrasoverkapping te vervangen door Polycarbonaat kanaalplaten 16 mm. De afmetingen zijn 9 x 3.5 meter. Wij willen graag een heldere plaat (lichtdoorlatend) Graag ontvangen wij een offerte voor de montage inclusief het materiaal.

Afdekking serre vervangen

Voor mijn serre achter een huisje achter de duinen heb ik een vervangende afdekking nodig omdat de polycarbonaat golfplaten (weer ) zijn stukgestormd. Ik wil liever geen golfplaten meer, maar denk aan kanaalplaten In welk type overkapping heb je interesse? Overkapping tegen een bestaande muur In welke stijl heb je interesse? Modern In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? PVC (kunststof) Welk type dak overweeg je op de overkapping? Vast dak in glas of polycarbonaat

Polycarbonaat serre dakplaten vervangen

Mijn oude serredak van polycarbonaatplaten is toe aan vervanging. Het betreft 8 polycarbonaatplaten met een lengte van 230 cm en een breedte van circa 98 cm. Het zijn extra brede kanaalplaten, 16 mm dik. Deze zitten in metalen strips met rubberen afdichting. De strips liggen op vierkante grenen houten balkjes van 4,3 cm breed en 4,3 cm hoog. De afstand tussen de balkjes is hart tot hart 100 cm. Onder vier platen zit isolatiemateriaal, dat moet worden verwijderd en opnieuw worden aangebracht (glaswol). Graag ontvang ik een offerte. Als het handig is kan ik fotos toesturen. Een vrijblijvend offertebezoek wordt op prijs gesteld.