Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor deurglas vervangen:

Deurglas vervangen

Deurglas heeft een rode motief en de binnenste glas is stuk er is al geruime tijd condens tussen de dubbelglas
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deurglas vervangen uit heel Nederland:

Glas met een scheur repareren

Er zit een scheur in de deurglas (niet de deur zelf). Het is dubbelglas, de binnenste glas geeft een scheur. Afmetingen zijn 90 bij 110 cm. Graag de kosten bij het vervangen hiervan.

Deurglas vervangen

Ik wil graag een glaspaneel vervangen in een binnendeur. Het glas is reeds aanwezig. Het betreft de montage van een een gebroken glaspaneel.

Deurglas vervangen en deuren plaatsen

Ik heb een aantal klussen: - Deurglas (58.50 cm bij 137.50 cm) vervangen; - Twee nieuwe deuren in bestaande deuropening plaatsen met sloten en al, afmetingen deur 201.50 bij 82 en 82.50 cm; - Nieuwe douche kraan plaatsen.

Deurglas in een deur vervangen

Ik wil graag het glas in de eiken woonkamerdeur laten vervangen door melkglas. De grootte van het glas is 150 bij 70 cm.

verbouwing schuurtje

Isoleren van schuur dak, muur en vloer (afm. lxbxh 240x230x250 cm) muren en plafond spacken, plaatsen van twee ramen waarvan 1 vast (afm. bxh = 75x90cm), enkelvoudig deurglas vervangen door dubbelzijdig glas, een extra wandcontactdoos aanbrengen, ook i.v.m. mogelijk electrische verwarming (of aircoverwarming? graag advies hierover!) Dit in verband met eventueel een praktijk aan huis.

Deurglas vervangen

Het glas in de deur is stuk en moet vervangen worden.