Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glas in een velux dakraam vervangen:

Glas in een Velux dakraam vervangen

Mijn glas is gebarsten in mijn veluxdakraam, ik wil dit vervangen hebben. Type dakraam: GGLCK04.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glas in een velux dakraam vervangen uit heel Nederland:

Plaatsen Velux dakraam

Het gaat om het plaatsen van een Velux dakraam op de vierde verdieping van een appartementencomplex met leien dakbedekking. Plaatsing boven het balkon. (Zie foto) Afmetingen dakraam zijn 114 x 118 cm. Type glas 62. We hebben de woning net gekocht. Het gaat om een VVE. Voor 25 maart zou het uitgevoerd moeten zijn.

Glas in twee velux dakramen vervangen

Het betreft het vervangen van het glas van 2 dakramen die in de keuken op de begane grond zitten. Onderkant ramen zit op een kleine 3 mtr hoogte in het midden van de keuken met een toegankelijke werkruimte. Het type raam betreft type GGL 7 - maat 134 x 98 cm. Het huidige dubbelglas is ''lek '' tussen de lagen. Er is geen last van daadwerkelijke lekkage.

Dubbel glas in Velux GGL 4 dakramen vervangen

Glas Velux dakraam voor en achter lek. Ben benieuwd wat de kosten zijn voor 2 nieuwe ramen. Dus alleen het glas.

Dakramen vervangen 2 stuks

Maat dakramen 78×98 type mk04 velux Oude ramen eruit halen en de nieuwe herplaatsen. Er zit vocht tussen het glas en het lekt. Afvoeren doe ik zelf.

Glas vervangen door HR++ 25 mm glas

Ik wil hr++ glas van 25 mm laten plaatsen in een GGL304 3000 Velux kozijn. Twee kozijnen.

Raam in buitenmuur plaatsen

Ik wil mogelijk een extra raam in de wand van de loggia, bijvoorbeeld 60 cm hoog en 1,5 meter breed (op hoogte van mijn bureau dus op 1 meter hoogte). Er zit nog geen raam, dus er zou een gat gemaakt moeten worden. Het is een houten skeletbouw, met houten wanden en isolatie. Mogelijk kan het dan maar 1,25 meter breed worden maar dat zouden we dan even specifiek moeten inmeten. Een raam dat naar binnen kan kantelen (voor een fris windje). Graag in dezelfde stijl van de overige ramen van het complex (kozijnmerk M, met vast glas) of anders Velux (als zij iets dergelijks hebben). Wat kost dat om dat erin te laten zetten?

Vervangen dubbelglas velux dakraam

Ik wil 2 ramen van Velux GGL 606 3000 in de uitbouw van de woonkamer laten vervangen door beter isolerend glas. Geeft nu veel kou af. Wat is mogelijk? De ramen dateren uit 1998. Graag advies en offerte. Tevens advies eventueel vervangen glas van dakkapel door beter isolerend glas.

Dakraam vervangen voor een grotere

We want to replace the old skylight with velux tuimelvenster 78 x 98cm. We willen het oude dakraam vervangen voor een Velux tuimelvenster van 78 x 98 cm. Het huidige raam is kleiner. Het glas zelf is: 42 x 48 cm en met kozijn is het 62 x 76 cm. Het oude raam moet afgevoerd worden. Het raam lekt nu. Graag ontvangen we een offerte.

Glas in een velux ggl8 dakraam vervangen

Ik wil een dakraam laten vervangen. Het huidige glas is het standaard glas in een ggl-8 velux dakraam (1186 x 1214.) Gaat om gewoon hr glas, zonder plusjes. Huidige glas heeft aanslag aan binnenzijde spouw. Dakraam kan gewoon vanuit de slaapkamer gekanteld worden op normale werkhoogte. Er zit wel een verduisteringshor voor, maar die verwijder en herplaats ik zelf wel. In slaapkamer (werkvloer) ligt laminaat.

Glas in een velux dakraam vervangen

In het glas van een Velux dakraam zit een barst en moet vervangen worden. Betreft code ggl uk04.

Partners

Partners van Casius