Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Almere of directe omgeving.

5583 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: kattenluik in glas plaatsen, dubbelglas plaatsen, 2 X dubbelglasruit vervangen, dubbelglas vervangen, glas voor een vitrinekast maken, sureflap kattenluik in dubbelglas plaatsen, kattenluik in raam met dubbel glas laten zetten, kattenluik in dubbel glas plaatsen, spiegels op maat laten maken en monteren, hondenluik laten plaatsen, opstellen onderzoeksrapport voor thermische glasbreuk, kattenluik in dubbelglas plaatsen, leveren en plaatsen nieuw raam met gat voor kattenluik, ventilatierooster in raam maken, raam tijdelijk verwijderen voor verhuizing en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Almere:

Kattenluik in glas plaatsen

Graag een prijsindicatie van een (nieuw) glas met daarin een kattenluik (heb ik al in huis, geschikt voor glas) gemonteerd. Graag dubbelglas de afmetingen zijn ongeveer 50 x 170 cm.

Glas tijdelijk eruit rond levering van een bank

Ik zoek een glaszetter die een raam op de tweede verdieping tijdelijk kan verwijderen om het vervolgens weer kan plaatsen. In de tussentijd wordt er een bank geleverd. Het raam is ongeveer 90 bij 100 cm.

Glas vervangen en daarbij ventilatierooster aanbrengen

Ik zoek een partij die in mijn deur van de woning naar het dakterras toe een ventilatierooster kan plaatsen in het dubbele raam.

Glas in de schuurdeur vervangen

Het glas in de schuurdeur moet vervangen worden. Afmetingen ongeveer 60 cm x 112 cm. Ruit gaarne melkglas, te leveren door glaszetter.

Glas vervangen in Velux dakraam

Het glas in ons velux (GGL C04)dakraam is gebarsten en nu wil graag een offerte van wat het gaat kosten om het glas te laten vervangen. Onze verzekering vraagt ook om een offerte

Glas vervangen

Draadglas vervangen. Afmeting: 100 x 50 cm

Glazen salontafel polijsten

Ik wil graag mijn glazen salontafel aan beide zijden laten polijsten. De tafel is 120 x 120 cm en daarmee te zwaar om te vervoeren en dienen de werkzaamheden bij ons op locatie te worden uitgevoerd

Kattenluik in glas plaatsen

Mevrouw, mijnheer, Wij hebben een schuifpui van dubbel glas HR + waarvan 1 deel vast is en waarin we graag een kattenluik in willen laten plaatsen. De maat van dit vast deel is ongeveer 190 cm hoog en 127 cm breed (moet nog wel worden nagemeten). Wij begrijpen dat er een heel nieuw raam geplaatst moet worden.

Ventilatierooster in een raam of kozijn maken

Wij hebben op de 1e verdieping in onze woning een slaapkamer waar geen ventilatie is. We willen een ventilatierooster in het raam laten plaatsen of een rooster in het kozijn laten maken. We laten de klus hier graag even beoordelen en inmeten en ontvangen dan uw advies en een prijsopgave.

Ventilatieroosters herstellen of vervangen

Wij wonen sinds vorig jaar in onze woning waar in elke kamer een ventilatierooster zit van het merk Alusta Thermob 155. We hebben in totaal 5 roosters, waar het nodige aan mankeert en we kunnen ze niet gebruiken. Bij enkele mist een mechanisme voor het openen en sluiten van het rooster. We laten dit hier graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw voorstel voor reparatie of vervanging met prijsopgave.

Ventilatierooster in het raam vervangen

Ik wil graag de schuifroosters, 4 stuks, laten vervangen. De knoppen draaien niet meer. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval is voor de vakman.

Bank verhuizen door een raam

Bank kan niet via de deur. Daarom wil ik het via het raam naar binnen brengen

Dubbelglas vervangen door dubbelglas met roeden

Ik wil twee ramen met dubbel glas in een schuifpui, welke van aluminium is, vervangen door twee ramen dubbel glas met roede daarin. De afmetingen zijn ongeveer: 189 cm x 116 cm en 198 cm bij 114 cm (hxb).

Ventilatierooster in ramen met dubbelglas plaatsen

Ventilatieroosters in 3 grote ramen (kinderdagverblijf) plaatsen.

Raam vervangen

In de slaapkamer is een raam van dubbel glas lek dus het glas moet vervangen worden. Het raam is 108 centimeter breed en 85 centimeter hoog met daarboven een ventilatierooster. Het hoeft geen HR+++ glas te zijn. Het raam heeft houten kozijnen.

Deurglas vervangen

Ik wil graag een glaspaneel vervangen in een binnendeur. Het glas is reeds aanwezig. Het betreft de montage van een een gebroken glaspaneel.

Badkamerruit vervangen

Ik heb een barst aan de binnenzijde van mijn badkamerraam. Daarin zit HR++ isolatieglas met ongeveer de maat 144 x 79 cm. Ik ontvang graag een offerte voor de vervanging.

Lek raam vervangen

Ik wil een lekke ruit laten vervangen. Het gaat om een ruit van dubbelglas in de tuindeur. De afmetingen is ongeveer 70 x 155 cm.

Glazen salon- en eettafel krasvrij maken

Onze glazen salon- en eettafel zitten onder gebruikerssporen (lichte krassen) voornamelijk bij lichtinval. Vanwege de zwaarte kunnen de tafels niet vervoerd worden en dient de klus op locatie uitgevoerd te worden.

Dubbelglas ruiten vervangen

Er moeten bij ons 3 dubbelglazen ruiten vervangen worden het gaat op de volgende maten: 1 x 987 x 1565 mm 1 x 950 x 1148 mm 1 x 785 x 968 mm Graag ontvang ik ik een prijsopgave van bovengenoemde waarbij het glas en de arbeidskosten separaat vermeld worden.

Glas vervangen

Er zit vocht tussen het dubbel glas van het zolderraampje (2de verdieping, hoekhuis), de raam kiept naar buiten. An het binnenkant van het glas staat: E IGLAS RINOVIT 4/86. Misschien helpt het. Afmetingen van het glas zijn 54 x 70 cm. Het gaat alleen om het vervangen van het glas, wij gaan het houten kozijn schilderen.

Glas in de uitbouw vervangen

Ik wil graag dubbelglas laten plaatsen bij het dak van mijn uitbouw. Ik heb nu een soort plastic plaat. Het dak is ongeveer 2 bij 5 meter. Het liefst natuurlijk mooi maar voordelig. Het liefst word ik gemaild en niet gebeld.

Glas vervangen in Velux dakraam

Ik wil graag het glas laten vervangen in een Velux dakraam type GGL4. Er zit nu vocht tussen de ramen. Het moet dubbel glas zijn, maar wel het voordeligste. Ik ontvang graag een offerte.

Glas met lichte krassen polijsten

We wonen in een nieuw huis. In vrijwel alle ramen zitten veel lichte krassen die alleen bij directe zon inval zichtbaar zijn. Helaas bij de oplevering van de woning was dit niet het geval dus toen ook niet zichtbaar.

Isolatieruiten vervangen

Ik heb een tussenwoning gekocht waarvan ik op 30 mei de sleutel krijg. Er zijn daar 2 HR++ isolatieruiten lek en ik wil die laten vervangen. Het gaat om ruiten in houten kozijnen. Op de begane grond is het een ruit van 69,5 x 69,5 cm en op de 1e verdieping een ruit van 98 x 49,5 cm. De ruit op de 1e verdieping is bereikbaar vanaf het platte dak van een aangebouwde schuur. De opgemeten maten zijn globale maten. Ik ontvang hiervoor graag een offerte per mail. Bij opdracht moeten de ruiten nog even definitief worden ingemeten. Er staan foto's van de woning op Funda. Het werk kan begin juni worden uitgevoerd.