Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Flevoland.

54 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: dubbel glas HR ++ in kozijnen plaatsen, geluiddichte glazen wand met schuifdeur plaatsen, glazen scheidingswand plaatsen, winkelruit vervangen, dubbele beglazing plaatsen, enkel glas door dubbel glas vervangen, ventilatieroosters door suskasten vervangen, ventilatieroosters in ramen laten maken, dubbel glas plaatsen, plaatsen van ventilatieroosters, dubbel glas plaatsen, ventilatieroosters vervangen, ventilatierooster in raam maken, glas in lood plaatsen in een deuren, gehard glas polijsten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Flevoland:

dinsdag 7 november 2017

Kattenluik in glas plaatsen

Mevrouw, mijnheer, Wij hebben een schuifpui van dubbel glas HR + waarvan 1 deel vast is en waarin we graag een kattenluik in willen laten plaatsen. De maat van dit vast deel is ongeveer 190 cm hoog en 127 cm breed (moet nog wel worden nagemeten). Wij begrijpen dat er een heel nieuw raam geplaatst moet worden.
donderdag 19 oktober 2017

Ventilatierooster in een raam of kozijn maken

Wij hebben op de 1e verdieping in onze woning een slaapkamer waar geen ventilatie is. We willen een ventilatierooster in het raam laten plaatsen of een rooster in het kozijn laten maken. We laten de klus hier graag even beoordelen en inmeten en ontvangen dan uw advies en een prijsopgave.
dinsdag 10 oktober 2017

Ventilatieroosters herstellen of vervangen

Wij wonen sinds vorig jaar in onze woning waar in elke kamer een ventilatierooster zit van het merk Alusta Thermob 155. We hebben in totaal 5 roosters, waar het nodige aan mankeert en we kunnen ze niet gebruiken. Bij enkele mist een mechanisme voor het openen en sluiten van het rooster. We laten dit hier graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw voorstel voor reparatie of vervanging met prijsopgave.
woensdag 27 september 2017

Ventilatierooster in het raam vervangen

Ik wil graag de schuifroosters, 4 stuks, laten vervangen. De knoppen draaien niet meer. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval is voor de vakman.
donderdag 24 augustus 2017

Bank verhuizen door een raam

Bank kan niet via de deur. Daarom wil ik het via het raam naar binnen brengen
dinsdag 9 mei 2017

Dubbelglas vervangen door dubbelglas met roeden

Ik wil twee ramen met dubbel glas in een schuifpui, welke van aluminium is, vervangen door twee ramen dubbel glas met roede daarin. De afmetingen zijn ongeveer: 189 cm x 116 cm en 198 cm bij 114 cm (hxb).
maandag 24 april 2017

Kitten van ramen woonkamer

De kit aan de binnenkant van de woonkamer en keuken is aan vervanging toe. Het gaat totaal om 6 ramen waarvan 1 van de achterdeur is. Ik weet niet hoeveel meters het in totaal is. Het gaat om een eengezinswoning. Graag ontvang ik een indicatie voor de kosten.
zondag 9 april 2017

Ventilatierooster in ramen met dubbelglas plaatsen

Ventilatieroosters in 3 grote ramen (kinderdagverblijf) plaatsen.
maandag 20 maart 2017

Raam vervangen

In de slaapkamer is een raam van dubbel glas lek dus het glas moet vervangen worden. Het raam is 108 centimeter breed en 85 centimeter hoog met daarboven een ventilatierooster. Het hoeft geen HR+++ glas te zijn. Het raam heeft houten kozijnen.
donderdag 26 januari 2017

Deurglas vervangen

Ik wil graag een glaspaneel vervangen in een binnendeur. Het glas is reeds aanwezig. Het betreft de montage van een een gebroken glaspaneel.
zaterdag 12 november 2016

Badkamerruit vervangen

Ik heb een barst aan de binnenzijde van mijn badkamerraam. Daarin zit HR++ isolatieglas met ongeveer de maat 144 x 79 cm. Ik ontvang graag een offerte voor de vervanging.
vrijdag 28 oktober 2016

Lek raam vervangen

Ik wil een lekke ruit laten vervangen. Het gaat om een ruit van dubbelglas in de tuindeur. De afmetingen is ongeveer 70 x 155 cm.
zondag 9 oktober 2016

Glazen salon- en eettafel krasvrij maken

Onze glazen salon- en eettafel zitten onder gebruikerssporen (lichte krassen) voornamelijk bij lichtinval. Vanwege de zwaarte kunnen de tafels niet vervoerd worden en dient de klus op locatie uitgevoerd te worden.
vrijdag 23 september 2016

Dubbelglas ruiten vervangen

Er moeten bij ons 3 dubbelglazen ruiten vervangen worden het gaat op de volgende maten: 1 x 987 x 1565 mm 1 x 950 x 1148 mm 1 x 785 x 968 mm Graag ontvang ik ik een prijsopgave van bovengenoemde waarbij het glas en de arbeidskosten separaat vermeld worden.
vrijdag 9 september 2016

Glas vervangen in een deur

Vervangen van dubbelglas in de achterdeur. De exacte afmeting dient u nog op te meten.
donderdag 1 september 2016

Alle dubbelglas ramen vervangen

Vervangen dubbel glas van 1 groot raam, 2 kleinere ramen en raam in openslaand venster.
maandag 15 augustus 2016

Glas vervangen

Er zit vocht tussen het dubbel glas van het zolderraampje (2de verdieping, hoekhuis), de raam kiept naar buiten. An het binnenkant van het glas staat: E IGLAS RINOVIT 4/86. Misschien helpt het. Afmetingen van het glas zijn 54 x 70 cm. Het gaat alleen om het vervangen van het glas, wij gaan het houten kozijn schilderen.
donderdag 14 juli 2016

Kattenluik in bestaand glas plaatsen

In een raam van ongeveer 72x272 (dubbelglas) wil ik een kattenluik laten plaatsen.
dinsdag 31 mei 2016

Glas in de uitbouw vervangen

Ik wil graag dubbelglas laten plaatsen bij het dak van mijn uitbouw. Ik heb nu een soort plastic plaat. Het dak is ongeveer 2 bij 5 meter. Het liefst natuurlijk mooi maar voordelig. Het liefst word ik gemaild en niet gebeld.
dinsdag 31 mei 2016

Glas vervangen in Velux dakraam

Ik wil graag het glas laten vervangen in een Velux dakraam type GGL4. Er zit nu vocht tussen de ramen. Het moet dubbel glas zijn, maar wel het voordeligste. Ik ontvang graag een offerte.
zaterdag 28 mei 2016

Glas met lichte krassen polijsten

We wonen in een nieuw huis. In vrijwel alle ramen zitten veel lichte krassen die alleen bij directe zon inval zichtbaar zijn. Helaas bij de oplevering van de woning was dit niet het geval dus toen ook niet zichtbaar.
zaterdag 14 mei 2016

Astra glas vervangen door HR++ isolatieglas

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van 2x HR++ isolatieglas ramen. Momenteel zijn hier nu ´5-15-4 Astra ramen geplaatst maar deze zijn lek. De maten van de ramen zijn (ongeveer): 1110 x 750 cm en 1250 x 1170 cm.
dinsdag 3 mei 2016

Isolatieruiten vervangen

Ik heb een tussenwoning gekocht waarvan ik op 30 mei de sleutel krijg. Er zijn daar 2 HR++ isolatieruiten lek en ik wil die laten vervangen. Het gaat om ruiten in houten kozijnen. Op de begane grond is het een ruit van 69,5 x 69,5 cm en op de 1e verdieping een ruit van 98 x 49,5 cm. De ruit op de 1e verdieping is bereikbaar vanaf het platte dak van een aangebouwde schuur. De opgemeten maten zijn globale maten. Ik ontvang hiervoor graag een offerte per mail. Bij opdracht moeten de ruiten nog even definitief worden ingemeten. Er staan foto's van de woning op Funda. Het werk kan begin juni worden uitgevoerd.
vrijdag 29 april 2016

Dubbel glas plaatsen

Wij willen graag het enkel glas in onze ramen laten vervangen voor dubbelglas. Het gaat om een voordeur waar 9 kleine raampjes inzitten. In zijn totaal is de afmeting van de raampjes 95 cm hoog en 60 cm breed. Daarnaast zitten in hetzelfde kozijn 3 ramen waarvan de afmetingen van elk zijn 210 cm hoog en 33 breed. Keukenraam: 95 cm hoog en 120 cm breed. Daarnaast zit in dit kozijn een deel dat open kan worden gedaan naar buiten afmeting 85.5 cm hoog en 38.5 breed. Op de benedenverdieping als laatste nog een draairaam afmeting 73 cm hoog en 75 cm breed. Op de bovenverdieping 2 ramen die ook kunnen draaien afmeting van elk 90 cm hoog en 63.5 cm breed. Alle kozijnen zijn van hout. De genoemde afmetingen zijn globaal.
vrijdag 22 april 2016

Ramen vervangen en polijsten

Ik heb 1 lek raam op de tweede verdieping, bereikbaar vanaf een plat dak van de eerste verdieping, sponning maat breed 81.50 en hoog 91 cm. Ook heb ik 3 ramen met krassen/pitten die gepolijst moeten worden.

Partners

Partners van Casius