Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Zuidlaren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Zuidlaren heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Zuidlaren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Zuidlaren of directe omgeving.

109 klanten uit Zuidlaren bevelen een bij Casius in Zuidlaren aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Zuidlaren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: acht ruiten vervangen door HR++ glas, 4x Dubbelglas in velux ggl 3 dakramen vervangen, ruit vervangen door (veiligheids-) glas, vervangen voorraam cpl, ventilatierooster in ramen plaatsen, ventilatie plaatsen in een raam, ventilatie roosters plaatsen in bestaande ramen, dubbel glas in Velux GGL 4 dakramen vervangen, ventilatieroosters plaatsen in bestaande ramen, ventilatierooster in bestaand dubbelglas raam maken en vervangen van defect ventilatierooster, raam in gevel plaatsen, ventilatierooster in bestaand raam maken, dubbel glas vervangen in houten kozijn, kattenluik in dubbelglas plaatsen, raam in blinde muur maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Zuidlaren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Zuidlaren:

Van enkel glas naar dubbel glas

Graag een offerte voor het vervangen van enkel glas naar HR++dubbel glas. Gaat om 1 raam op de benedenverdieping en 8 op de bovenverdieping. Totaal 7m2 glas. Boven zijn er 6 ramen die open kunnen. Prijs graag inclusief glaslatten en dergelijke. Het zijn houten kozijnen.

Vervangen ramen

Het vervangen van enkel glas op de bovenverdieping naar dubbel glas voor een goede isolatie. - raam gang beneden 75x122cm - Raam overloop 43x109cm - Raam zolder 43x109cm - Raam slaapkamer 1 131x95cm en raam 76x82cm - Raam slaapkamer 2 131x95cm en raam 76x82cm - Raam slaapkamer 3 76x109cm - Raam badkamer 84x62cm Totaal 6,93m2 raamoppervlak. Het gaat om het leveren en plaatsen van dubbel glas.

Glas in buffelkastdeurtje

Glas van het middelste deurtje van het buffelkastje is kapot. Het glas heeft de kleur geel en zit in het deurtje. Graag zo spoedig mogelijk bericht. Glas is ongeveer 50 cm breed en 50 cm hoog.

Vervanging dubbel glas

Aan de achterkant van ons huis "lekt" een raam met dubbel glas. Raam van 175 x 145 cm. Ik wil graag een offerte wat het kost om dit glas te vervangen.

Raam vervangen

Wij hebben een raam met een barst, deze moet vervangen worden. Ook willen we er nu een ventilatierooster boven hebben. Het raam is plm. 80x110. Leveren en plaatsen van dubbelglas en dus een ventilatierooster.

Glas vervangen

Wij hebben een raam waarvan het glas vervangen moet worden, er zit een scheur in. We willen nu er een ventilatierooster boven hebben met nieuw glas. Het raam is plm. 80 x 110 cm.