Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glazen balustrade binnen laten maken:

Glazen balustrade binnen laten maken

We willen graag een glazen balustrade voor binnen laten maken. Achter de voordeur zit een heel ruime hal. Hierin willen we een glazen balustrade maken. De ruimte is 2.37 x 1.34 meter. Zie tekeningen!
Onze klant uit Paterswolde (Drenthe) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glazen balustrade binnen laten maken uit heel Nederland:

Serre aanbouw balkon 1e verdieping

Wij willen op een bestaand balkon (3 bij 6 M) een aanbouw met veel glas (Serre) om onze keuken in te plaatsen. In de bestaande buitenmuur willen wij 2 deuren die toegang geven naar deze ruimte. Op het balkon liggen nu houten vlonder balken. Het balkon staat nu al op 4 palen. Het gaat om de voorkant van het huis. Onze woonkamer ligt op de 1e verdieping. De huizen hebben een kunststof buitenkant, het zijn veranda woningen, het is een australisch concept, en de serre moet wel passen bij het huis. Boven het balkon zitten er 2 ramen, 1 van de badkamer, 1 van de slaapkamer. Daaronder moet het glazendak komen, die dan gelijdelijk naar beneden moet lopen, tot deze recht naar beneden loopt en de voorkant vormt. De voorkant moet op de balustrade van ongeveer 1 meter hoog komen. Of een vergunning nodig is weten wij niet, dit moeten wij nog even uitzoeken. Aan de ene kant van het balkon is een schutting, aan de andere kant is deze dicht door de uitbouw van de buren, dit is aan de rechterkant. Links moet dus een glazen zijwand komen. In de serre willen wij de keuken zetten, dus er moet leidingwerk worden verricht. Het balkon is op de 1e verdieping, eronder zit een parkeerplaats. Wij zijn ons nog een beetje aan het oriënteren, maar willen deze klus daadwerkelijk uit laten voeren. Bij welstandscommissie moeten wij waarschijnlijk een aanvraag doen. Of wij vragen een bouwdepot aan, of wij betalen het zelf.

Vide uitbouwen

Wij overwegen om de entresol in onze nieuwe woning uit te breiden, en zouden graag een (grove) kostenindicatie hebben van dit project. In de bijlagen enkele foto's van de huidige situatie. Plan: * Entresol over de breedte van de woning 1.0m uitbreiden * Huidige houten balustrade vervangen door glazen versie (zie bijlage voor idee) * Plaatsen muren (zie bijlage voor idee). * Op de vloer van de entresol komt vloerbedekking te liggen. Aandachtspunten: * Het betreft een in 2007 gerenoveerd (monumentaal) pand. * Woning is op de eerste etage. * De muren zijn voorzetwanden (gipsplaten volgens mij), met daarachter een stalen constructie. Indien er een vergunning nodig is vragen wij die zelf aan.

Glazen balustrade plaatsen

Graag zou ik willen informeren naar de kosten van een glazen balustrade op de open trapkant (inclusief montage). Het betreft een open rechte trap van 13 treden in de woonkamer. Ongeveer 3,70 meter qua lengte van boven naar beneden. De rand waar het veiligheidsglas / metalen balustrade op zou moeten komen aan de open kant is 4,5 cm breed.

Glazen balustrade maken op het platte dak

I want to make a glass balustrade on a top of my apartment. It's flat rubber roof. I need balustrade with height 120cm, total length - 45m.

Open Vuren trap plaatsen

Wij willen een open vuren trap. De voorkeur gaat uit naar een blankhouten trap met glazen zijkant aan de kamerkant. Heel mooi voor bij ons, maar haalbaar? De trapruimte is 2.42 meter hoog, 72 cm diep. Max 2.47 meter breed. Materiaal: vuren/ zwart metalen verbinding. Glazen zijpaneel aan trap aflevering aan kamerkant. Balustrade boven: 90 cm hoog. - 65 cm breed - 2.20 meter breed. De vloer ter plaatse is multiplex. Ik ben wel heel benieuwd naar de constructie en de veiligheid, bijvoorbeeld als je steun neemt aan zo'n glazen balustrade. Uiteraard ook benieuwd naar de prijs. We kunnen de trap wel zelf lakken. Is het eventueel ook deze constructie te kiezen zonder de metalen onderdelen aan de trap als dit kostenbesparend is?

Glazen balustrade

Het betreft een in mei te bouwen moderne woning, waar ik nu al plannen met betrekking tot de trap voor moet maken. Ik wil graag een rechte open trap van de begane grond naar 1e verdieping, trap met houten treden dicht of gesloten in overleg. Een glazen balustrade langs beide zijden oplopend met de trap. En met een smalle leuning in hout. De glazen balustrade loopt door in de vide balustrade op de 1e verdieping. De trap is 2940 x 1000 cm. En de vide ruimte 1720 X 3725 cm. Tekening van het ontwerp van het huis zijn beschikbaar.

Trap plaatsen

Er is nu een bestaande trap die wij zelf verwijderen. Hierna zal er een rechte trap in een licht eiken look geplaatst. Er dient een glazen balustrade aan de onderkant meelopend met de trap te komen en daarna aan de bovenkant tot het plafond.

Open trappen dichtmaken

Ik wil mijn trap dicht laten maken. De trap heeft 13 treden. De trap is van hout. De balustrade moet ook weggehaald worden. Deze is van hout en iemand anders gaat een glazen balustrade voor ons zetten.

Metalen trap laten monteren

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap. Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen. Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke metalen trap. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We zoeken een rechte metalen trap met eventueel houten of glazen treden met balustrade van staaldraad. Balustrade niet alleen aan weerszijden van trap maar ook om vide op 1e verdieping. Trap moet ruim genoeg zijn om 2 mensen elkaar te laten passeren. Trap staat vrij in hal en gaat van begane grond naar 1e verdieping. Ik kan ook een tekening mailen.

Glazen balustrade voor trap en gang

Ik wil graag een offerte. Het betreft een betonnen zwevende trap en daarnaast een opening naar de kelder. Op de tweede verdieping alleen de gang in een l vorm. Ik zal foto’s mee sturen voor beter beeld. Ik hoor het graag van u.