Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor hr++ dubbel glas plaatsen:

HR++ dubbel glas plaatsen

Graag offerte voor leveren en plaatsen HR++ glas inclusief plaatsingsmateriaal en nieuwe meranti glaslatten. 1x 67.50 x 104 cm 1x 67.50 x 57.50 cm
Onze klant uit Emmen (Drenthe) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hr++ dubbel glas plaatsen uit heel Nederland:

Vervangen kozijnen achterzijde

Wij willen graag kunststof kozijnen laten plaatsen. Aan de achterzijde woning vervangen van 2x klein kozijn, 1 groter kozijn, 1 deurkozijn, grote pui met tuindeuren naar balkon. Dubbel glas hr+ of evt triple glass. Bij 2 kozijnen + tuindeuren evt screen/rolluik (handbediend). Een deel van de kozijnen zijn bereikbaar via het dakterras. 2 ramen zijn op een verdieping boven het dakterras.

Opbouw extra verdieping

Wij willen een opbouw realiseren op ons platte dak. We hebben het hele plan al bedacht en we zouden het graag doorbereken wat mogelijk is. Afmetingen kan 15% afwijken: 6,10 meter breed en 8,30 meter lang. Het bestaande dak is een sedum dak en bevat planten en steentjes. Graag ontvangen wij een offerte waarbij: Puntdak met dakkapel voor en achter. Deze dient gelijk te zijn aan de buren. Het is naar ons idee een dakkapel met maximale ramen in het dak opbouw. Optioneel zien wij graag: Trap naar dak opbouw; Zonnepanelen op of geïntegreerd op het dak opbouw; Mogelijke opties tot soorten dak opbouw, denkende aan prefab, duurzaam, gebruik van verschillende mogelijke materialen. Dakopbouw interne installatie mogelijkheden per onderdeel geprijsd. -Verwarming -Elektriciteit voorzieningen -Water toevoer en afvoer -Wasbak En de volgende deel prijzen: -diverse sloopwerken dak e.d. -maken van een trapdoorgang. -leveren en plaatsen van een open houten vuren trap. -aanbrengen van een stokkenwanden op de bestaande dakvlakken. -aanbrengen van spinvlies dampdoorlatende foliën. -aanbrengen van balk ravelingen ,spanten en gordingen. -aanbrengen van geïsoleerde dakplaten. -aanbrengen van folie, tengels en panlatten. -aanbrengen van zwarte siddings t.b.v, zijkanten dak opbouw en dakkapellen. -aanbrengen van loodwerk /ubbiflex zwarl.. -leveren en plaatsen van een kunststof kozijn 4200x 1200 met twee draai-kiep ramen En tussenstijl inclusief dubbel glas HR++ t.b.v. twee dakkapellen. -aanbrengen van dakbedekking op dakkapel twee laags dit door derde i.v.m. garantie. Evenals dakbedekking bestaand dak bij buren opbrengen tegen opbouw. -aanbrengen van zinken goot en afvoeren. -leveren aanbrengen van pannen -nokken en kantpannen. -aanbrengen van boeilijsten, -opmetselen van één bestaande schoorsteen, -containerkosten dak afval Chemisch, -containerkosten bouw en sloop afval, -post onvoorzien, -reis en transportkosten

Dubbel glas vervangen in houten kozijn

Wij hebben een lek raam en willen deze laten vervangen door HR+. De maten zijn 200x166cm. Is een houten kader op de begane grond.

Serre dak vervangen

Vervangen huidig serre dak naar dubbel glas HR++ of +. Serre is 6 meter breed met dakplaten van polycarbonaat van van 2 bij 1 meter. Dus 6 platen Ook graag afvoeren.

Double glazing hr++

Graag ontvang ik een schatting wat het zou kosten om enkel glas en houten kozijnen te vervangen door dubbel glas (hr++). We hebben een beetje haast met de inschatting. De klus kan wel rond februari/ maart uitgevoerd worden. We zouden weer houten kozijnen willen. Alles zou afgevoerd moeten worden. Het gaat om 14 kozijnen van in totaal 21 m2. De afmetingen verder zou ik niet durven zeggen. De nieuwe ramen moeten zo groot zijn als de oude.

Balkondeur met raam vervangen

Graag willen we een offerte voor een balkondeur: de maat van de deur is 88 cm x 213 cm. In de deur willen we een raam aan de bovenzijde van 59 x 107 cm (zie ook de foto die bijgevoegd is) Daarbij willen we graag uitgesplitst dubbel (hr++) glas en regulier en de mogelijkheid/kosten voor een kattenluikje onderin de deur.

Renoveren en isoleren van oude enkelsteen boerderij

Een oude boerderij enkelsteen aan de buitenzijde isoleren. Grondoppervlakte is ongeveer 200 m². Het is een klein boerderijtje uit 1910 met er aan vast een doorgang naar een bakhuis. Huis moet totaal worden gerenoveerd, inclusief een nieuw dak. Ook de kozijnen in kunststof en hr++ dubbel glas nieuw monteren. Het zijn al gauw een tiental kozijnen. Vloeren eruit en isoleren. Het betreft deels een betonnen vloer en een houten gedeelte.

Houten kozijnen achterzijde vervangen

Onze houten kozijnen op de eerste etage lijken rot te worden. We willen de achterzijde (begane grond en 1e etage) de kozijnen laten vervangen en zijn benieuwd op welke prijs we moeten rekenen. Ik verneem graag de kosten van zowel een houten als kunststof variant. Daarbij moeten de ramen ook vervangen worden door HR dubbel glas.

Ramen en drie houten kozijnen vervangen door kunststof

Ik wil op de eerste etage 3 houten kozijnen laten vervangen voor kunststof kozijnen. Daarbij moeten de enkelglas ramen verruild worden door dubbel HR glas.

Huidig dubbel glas vervangen door HR++

Dubbelglas vervangen op de begane grond voor HR++. Het betreft - een schuifpui/deur van plm 4,6 x 3,5 in twee delen - plm 8 ramen van plm 0,8 x 1,6-1,4 (varieert) - ze zitten in PVC kozijnen (ik heb de bouwmaten van destijds nog op tekening) - van het merk: Weldimo (bestaat inmiddels niet meer)zij maakten gebruik - meen ik - van Edil profielen svp een kosten schatting en hoe de garantie wordt geregeld

Partners

Partners van Casius