Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glas van een salontafel polijsten:

Glas van een salontafel polijsten

Ik heb een salontafel met een glazen plaat van 60 x 60 met hoeken van 7 cm die ik wil laten polijsten vanwege vele krasjes.
Onze klant uit Assen (Drenthe) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glas van een salontafel polijsten uit heel Nederland:

Kapotte salontafel repareren

Mijn salontafel poot is los (RVS buis gelijmd op glas). Ik heb 2 keer geprobeerd om te lijmen met UV-lijm maar zonder succes. Ik zoek een partij die de poot weer netjes kan bevestigen aan de tafel.

Glazen salontafel repareren

Ik heb een 8 hoekige salontafel van hout, 120 cm. De bovenkant is van glas. Deze is kapot gegaan en moet vervangen worden. Het glas moet op maat gesneden worden.

Glas polijsten en krassen verwijderen

Ik heb een salontafel glas die ik aan beide kanten wil laten polijsten ivm de krassen. Afmeting 130 x 70 centimeter.

Glazen salontafel herstellen

Van onze glazen salontafel is van de linker blad voet één grote stukje en wat kleinere stukjes glas afgebroken. Het gaat om een Holden Salontafel. Uitgevoerd met een bovenblad in gehard helder glas en een grijs onderblad. Afmetingen (lxb) 120x070 cm. Allereerst willen we weten of dit nog te repareren valt en zo ja, hoeveel gaat dit dan ongeveer kosten?

Glasplaat voor salontafel laten snijden

Op een mahonie salontafel hebben we al 37 jaar ter bescherming een glasplaat liggen. Daar is door de hitte van een laptop een barst ingekomen. Die barst is doorgetrokken tot een breuk. In een van de delen is onlangs ook een barst gekomen die ook weer doorgetrokken zodat de glasplaat nu uit drie delen bestaat. Voor de huidige glasplaat is glas gebruikt van 120 x 90 centimeter. Het gaat om een tafel met gewelfde/geschulpte randen. Ik heb daar indertijd een mal voor gemaakt op basis waarvan het nu niet meer bestaande schildersbedrijf een glasplaat heeft geleverd. Ik kan nu dus weer een mal op papier maken die gebruikt kan worden om de glasplaat uit snijden.

Glasplaat van salontafel vervangen

Ik wil graag een nieuwe glasplaat laten leveren en monteren op mijn salontafel, omdat de oude plaat kapot is gegaan. De glasplaat ligt los op het onderstel. Het is een plaat van gehard glas, aan 1 zijde gesatineerd, met recht geslepen zijkanten, zonder facet. De maat is 1200 x 550. Ik wil voor zowel een dikte van 8 mm als 10 mm een offerte ontvangen.

Glazen salontafel repareren

Wil een offerte voor reparatie van salontafel 100 x 100 met glas 12 mm. Het glas is beschadigd. Er moet een nieuwe glasplaat van 1 x 1 meter geplaatst worden. Het frame is van hout, daar rust de glasplaat op.

Glas van de salontafel polijsten

Rondeglas plaat (los) van 1 meter doorsnee en 12 mm dikte. Waarschijnlijk uit de jaren 60-70. Lichte krassen aan beide zijden en 1 klein stukje glas op de rand weg. Graag informeer ik naar de kosten om de plaat als nieuw te polijsten. Eventueel stukje repareren?

Glas salontafel polijsten

Wat kost het mij om mijn glasplaat van 1. 00x0. 55m te laten polijsten, hier zitten behoorlijke dik. En 1 cm dik. Liefst in Zoetermeer. Ik wil hem brengen er op wachten. Ik hoor het graag.

Glazen salontafel inkorten

Wij hebben een salontafel van 120 bij 150 cm. Graag willen wij de tafel inkorten naar 120 bij 120. Dikte van het glas is 2 cm. De rvs poten zijn gelijmd (denk ik).

Partners

Partners van Casius