Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Drenthe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in de provincie Drenthe heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters uit Drenthe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Drenthe.

60 klanten uit Drenthe bevelen een bij Casius in Drenthe aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Drenthe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: ventilatierooster boven het raam vervangen of repareren, glazen wand en deur laten plaatsen, bovenlichten vervangen door dubbel glas met ventilatieroosters, plexiglaswand op het balkon plaatsen, enkel glas door dubbel glas vervangen, dubbel glas plaatsen, glas in antieke toog binnendeur vervangen, voor verhuizing ruit tijdelijk uitnemen, raam uitnemen en daarna terug plaatsen, dubbel glas tijdelijk verwijderen voor verhuizing bank, kattenluik met chip in dubbel glas plaatsen, voorruit van een aquarium vervangen, kattenluik in dubbelglas plaatsen, glas in bovenlichten binnendeuren plaatsen, dubbel glas met ventilatierooster plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in de provincie Drenthe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Drenthe:

maandag 20 november 2017

Glas vervangen door glaspaneel met opening voor de kat

Ik heb een klein raam waar nu een isolatieruitje in zit van 18 x 28 cm. De buitenste ruit is kapot. Ik wil het hele ruitje er uit laten halen en er een paneeltje in laten plaatsen. In dat paneel moet een cirkel van ongeveer 16 cm worden gemaakt als opening, zodat mijn kat erdoor naar binnen kan. Ik breng het raampje naar de werkplaats, er hoeft geen vakman voor op locatie te verschijnen.
zondag 15 oktober 2017

Ventilatierooster in raam plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van 4 ventilatieroosters. Wat zijn hiervan de kosten? Het betreft 3 ramen van 52 cm breed en 1 van 73 cm breed.
woensdag 20 september 2017

Dubbelglas vervangen

2 Ramen zijn lek en dit wil ik graag verholpen hebben. Het is al wel dubbel glas. Glaslatten kunnen weer terug gezet worden. Wel kitten, verven hoeft niet. Ramen: 31 x 39 cm en 48 x 64 cm (ongeveer).
vrijdag 15 september 2017

Ventilatierooster vervangen

Wat kost het vervangen van een ventilatierooster van 110 x 9 cm in de bovenkant van een raam? Dus ook inclusief het leveren van een nieuw ventilatierooster. Het rooster moet open en dicht gezet kunnen worden. Het kozijn in van hout, met dubbel glas. De glaslatten zitten aan de binnenzijde. Het huis is van 2004. Mogelijk wil de buurvrouw ook haar rooster laten vervangen.
zaterdag 10 juni 2017

Glazen balustrade binnen laten maken

We willen graag een glazen balustrade voor binnen laten maken. Achter de voordeur zit een heel ruime hal. Hierin willen we een glazen balustrade maken. De ruimte is 2.37 x 1.34 meter. Zie tekeningen!
woensdag 11 januari 2017

Dubbelglas plaatsen in een woonboerderij

We hebben een woonboerderij gekocht waar momenteel nog enkel glas in zit, graag willen wij hier dubbelglas in laten plaatsen. Het gaat in totaal om ongeveer 16 ramen en deze zitten in een houten kozijn. Betreft de begane grond en 4 ramen op de eerste verdieping. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 1 januari 2017

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

We willen graag een kattenluik laten plaatsen in onze achterdeur met dubbel glas. Het raam is volledig glas dus het moet in de dubbel glas gemonteerd worden. De afmetingen zijn 65 x 210 cm. Graag ontvangen wij een offerte.
zaterdag 29 oktober 2016

Nieuwe HR++ ruiten plaatsen

Wij hebben 2 lekke ruiten van 147 cm hoog en 93 cm breed. We willen ze laten vervangen door nieuw HR++ isolatieruiten. We ontvangen hiervoor graag een offerte.
donderdag 22 september 2016

HR++ dubbel glas plaatsen

Graag offerte voor leveren en plaatsen HR++ glas inclusief plaatsingsmateriaal en nieuwe meranti glaslatten. 1x 67.50 x 104 cm 1x 67.50 x 57.50 cm
dinsdag 9 augustus 2016

Glazen deuren leveren en monteren

We willen graag twee matglazen deuren op maat laten maken, 1 voor de badkamer en 1 voor de werkkamer. Het moet uiteraard gehard veiligheidsglas zijn, voorzien van deurbeslag. Er zitten nu twee opdekdeuren in het kozijn. De maat van de huidige deuren is beiden ongeveer 200 x 73 cm. We willen het hele proces door uw bedrijf laten verzorgen, zowel het inmeten als de levering en de montage. Ik wil graag een indicatie van de prijs en op wat voor termijn e.e. a kan worden uitgevoerd
maandag 2 mei 2016

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

Ik wil graag een kattenluik laten plaatsen in een isolatieruit. Ik heb dit het liefst in een deur met een ruit van 209 cm hoog en 47 cm breed. Als die breedte onvoldoende is om het luik te kunnen plaatsen, hebben wij nog een andere optie voor een iets bredere ruit. Ik ontvang graag een offerte.
dinsdag 5 april 2016

Dubbel glas vervangen

Het dubbelglas van mijn voorraam is lek en dit wil ik graag laten vervangen. De maat van het glas is 217.5 x 167.0 centimeter. Graag wil ik er HR++ glas in hebben. Het kozijn is van hout en ik heb tussen de latten gemeten. De grote vraag is wat vervanging gaat kosten inclusief het plaatsen.
vrijdag 1 april 2016

Glas van een salontafel polijsten

Ik heb een salontafel met een glazen plaat van 60 x 60 met hoeken van 7 cm die ik wil laten polijsten vanwege vele krasjes.
zondag 20 maart 2016

Melkglas in een badkamerraam plaatsen

Ik wil graag melkglas laten plaatsen in mijn badkamerraam. Het raam is ongeveer 1.50 x 0.90 meter groot en heeft houten kozijnen.
vrijdag 4 maart 2016

Krassen uit ramen laten verwijderen

Door schuurwerk en andere oorzaken hebben wij krassen in de ramen. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om dit te verwijderen. Het zijn meerdere ramen.
vrijdag 4 maart 2016

Krassen uit ramen verwijderen

Door schuurwerk en andere oorzaken hebben wij krassen in de ramen. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om dit te verwijderen. Het zijn meerdere ramen. Graag eerst contact per mail.
dinsdag 23 februari 2016

Ruitje vervangen

Wij hebben een deur met allemaal kleine ruitjes erin. Er is er 1 kapot gegaan. Kunt u er een nieuw ruitje in zetten?
dinsdag 9 februari 2016

Thermobel dubbelglas door HR++ beglazing vervangen

Ik wil de dubbelbeglazing thermobel vervangen voor HR++ beglazing in de kamer en de keuken. Het gaat om 6 ramen waarvan in 3 ramen een ventilatieroosters moet komen. Wie wil het komen opmeten en een offerte maken inclusief schilderwerk.
vrijdag 5 februari 2016

Enkel glas deuren en dakraam vervangen

Graag had ik een offerte voor de vervanging van enkel glas voor twee buiten deuren en de vervanging van een dakraam. Afmeting dakraam 105 x 110 centimeter. Globale afmeting glas deur 1: 102 x 59,5 centimeter, deur 2: 97,5 x 64,5 en 46 x 64,5 centimeter. Let op: de afmetingen zijn gemeten op het glas, dus dit kan foutief zijn. Het gaat om deuren met houten kozijnen.
dinsdag 26 januari 2016

Glas in Velux dakraam vervangen

Ik zou graag het glas willen laten vervangen bij 4 velux tuimel ramen. Namelijk 3 x ggl2 ramen en 1 ggl 8 raam wat kost mij dit totaal?
dinsdag 5 januari 2016

Dubbelglas plaatsen

Ik wil in 4 kamers dubbelglas laten plaatsen in de houten kozijnen waar nu enkelglas in zit. De afmetingen van de ramen zijn gemeten tussen de kozijnen: - 128.5 x 118.5 - 151 x 120.5 - 107 x 30.5 - 120.5 x 128.5 - 117 x 30.5 - 99.5 x 120.5 - 107 x 30.5 Het betreft een woning uit 1978.
zaterdag 2 januari 2016

HR++ dubbel glas plaatsen

Graag wil ik dubbelglas, HR++, in het badkamerraam laten plaatsen. Het glas dient mat of in ieder geval niet doorkijkend te zijn. De afmetingen van de sponning zijn 107.4 X 34.7 cm. Er zit nu enkel glas in.
vrijdag 11 december 2015

Dubbelglas vervangen

! Ik wil graag dubbelglas laten vervangen van mijn keukenraam. Raam is 2. 15 breed en ongeveer 1. 50 hoog. Hoeveel gaat dat kosten?
dinsdag 10 november 2015

Dubbelglas plaatsen in keukendeur

Ik wil graag dubbelglas laten plaatsen in een keukendeur. Het raam is 50 breed en 50 lang
maandag 2 november 2015

Dubbel glas laten plaatsen

Mijn huis heeft bijna overal dubbel glas. Een aantal ramen zijn lek, daar moet nieuw dubbelglas in. Het gaat om 4 stuks van ca. 100 x 100, 100 x 120, 0,50 x 100 en 0,40 x 300. Verder de resterende enkele beglazing vervangen door dubbel glas. Dat gaat om ca. 14 ramen van 0,30 en 0,40 hoog x 120 of 150.

Partners

Partners van Casius