Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in uw regio.

2011 klanten bevelen een bij Casius aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: isolatieglas in de woning aanbrengen, enkel glas plaatsen, dubbel en enkel glas vervangen, dubbelglas plaatsen, dubbelglas laten plaatsen, lekke isolatieruiten vervangen, kapotte thermopane ruiten vervangen, ventilatieroosters in bestaand dubbelglas maken, spiegelwand in de slaapkamer maken, dubbel glas in Velux GGL-4 dakramen vervangen, lekke ruiten vervangen, plaatsing van dubbelglas, ventilatieroosters in bestaande kozijnen plaatsen, dubbelglas met roedeverdeling plaatsen, glas in lood in kozijn plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter:

vrijdag 24 maart 2017

Lekke ruiten vervangen

Het gaat om openslaande ramen van 115 x 60 en 105 x 60 (l x b) Deze moeten geschilderd opgeleverd worden.
donderdag 23 maart 2017

Ruit in een Velux dakraam vervangen

Vervanging van een Velux standaard dubbelglas ruit van het type GGL-8, 1003 N 04. Huidige ruit is lek.
donderdag 23 maart 2017

Isolatieglas in de woning aanbrengen

We need a detailed check up of all the windows of the house. They are all old; one glass windows; bad isolation. They are around 10/12 windows. We need to have an overview of the problems, works that need to be done, and costs of the works. De kozijnen in onze woning willen wij graag laten controleren. Het is slecht geïsoleerd en enkel glas. Het gaat op 10 tot 12 ruiten.
woensdag 22 maart 2017

Raam er uithalen en terugzetten tijdens een verhuizing

Raam eruit en erin zetten op tweede verdieping. Het is een kantoorpand. Moet met via hoogwerker die reeds aanwezig is. Eventueel assistentie van aanwezige verhuizers. Het raam is ongeveer 1 bij 1:30 groot. Om 7:30 eruit halen en smiddags in overleg weer terugplaatsen. Het is in Schiedam. Graag ook offerte met levering van hoogwerker door uzelf. Graag offerte via de mail.
dinsdag 21 maart 2017

Krassen in ramen laten polijsten

Sinds kort hebben we een aantal krasjes op ons raam aan de voorkant van ons huis. Waarschijnlijk ontstaan bij het ramen lappen door gebruik van een trekkertje dat waarschijnlijk deze krasjes veroorzaakt heeft. We willen deze laten verwijderen d.m.v. polijsten. Verticale krasjes: plm. 7- tal (oppervlakkig).
dinsdag 21 maart 2017

Plaatsing van dubbelglas

Via de aanbouw kan je een eenvoudig bij de ramen. Het enkele gas dient vervangen te worden met dubbelglas. Het gaat om 2 kozijnen met 4 ramen van 60 bij 105 cm elk.
dinsdag 21 maart 2017

Ventilatierooster in het raam vervangen

Onze ventilatieroosters (21 jaar oud) in de openslaande tuindeuren werken niet meer. Graag zou ik een offerte willen voor het vervangen hiervan. Het gaat om 2 ventilatieroosters die in het glas verwerkt zitten.
dinsdag 21 maart 2017

Ventilatieroosters in bestaande kozijnen plaatsen

Wij willen in 5 ramen in het huis ventilatie roosters laten plaatsen 2 in woonkamer, achterdeur en keukenraam 2 in slaapkamer op de 1e verdieping 1 in slaapkamer op de 2e verdieping
maandag 20 maart 2017

Raam vervangen

In de slaapkamer is een raam van dubbel glas lek dus het glas moet vervangen worden. Het raam is 108 centimeter breed en 85 centimeter hoog met daarboven een ventilatierooster. Het hoeft geen HR+++ glas te zijn. Het raam heeft houten kozijnen.
maandag 20 maart 2017

Plaatsen van een ventilatierooster

Ik wil graag in een vochtig souterrain, in een bestaand houten kozijn met dubbel glas, een ventilatierooster geplaatst hebben. De afmetingen van de ruit zijn ongeveer: breedte 90 centimeter, hoogte 100 centimeter. Bij voorbaat dank voor uw offerte.
maandag 20 maart 2017

Lekke isolatieruiten vervangen

Graag ontvangen wij een offerte voor het vervangen van 6 isolatieruiten die lek zijn. Het gaat om 6 ramen met ongeveer de volgende afmetingen: 93 x 73 cm; 55 x 93 cm; 2 van 89 x 93 cm en 2 van 85 x 93 cm . Er bevinden zich 2 ramen op de begane grond, de andere 4 op de eerste verdieping. We laten de klus hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw offerte.
zaterdag 18 maart 2017

Glas polijsten in een schuifpui

Kunt u mij een prijsindicatie sturen voor het polijsten van 2 ruiten? Deze zijn verweerd, waarschijnlijk door inwerken van zuur uit het beton. Afmetingen: 170 x 220 (2x).
woensdag 15 maart 2017

Dubbel glas vervangen in een raam

Er moet 1 raam vervangen worden op de beneden verdieping. Het oude raam van dubbel glas lekt. Het nieuwe raam moet dubbel glas zijn HR++. De afmeting is ongeveer 157 x 136 centimeter. Ik wil per e-mail een offerte.
dinsdag 14 maart 2017

Kapotte thermopane ruiten vervangen

Wij willen graag 2 thermopane ruiten laten vervangen in de huiskamer. De ruiten heb ik als volgt gemeten. Het ene raam is 1.74 x 1.66 meter groot en het andere raam is 1.34 x 1.66 meter.
dinsdag 14 maart 2017

Dubbelglas met roedeverdeling plaatsen

Wij willen 5 ramen van (binnenkant) 80 bij 166 cm, (buitenkant) 184 bij 80 cm laten vervangen door dubbelglas, geïsoleerd met aan de binnenkant van het glas dan de kozijnen/roedeverdelingen. Als u de foto's bekijkt, ziet u wel wat ik bedoel. Ook hebben wij 5 boerderijraampjes (smalste lengte) 60 (langste lengte) 96 bij 86 cm breed. Ook hetzelfde principe. Dubbelglas met de kozijntjes/roedes ín het dubbele glas.
maandag 13 maart 2017

Glas in lood in kozijn plaatsen

In 2 kozijnen voor een binnenwand willen we graag glas in lood, wybert model, 55 cm breed en 210 cm hoog.
maandag 13 maart 2017

Dubbel en enkel glas vervangen

Ik wil in totaal 4 isolatieruiten en 4 enkel glas ruiten vervangen, alles door isolatieruiten. Mijn ramen zijn 30 jaar oud en sommige glaslatten zijn breder dan tegenwoordig worden gebruikt. Ik wil het beeld wel zoveel mogelijk het zelfde houden. Het gaat om ramen op de 1e en 2e verdieping die bereikbaar zijn vanaf een balkon en een plat dak. Verder gaat het om ruiten in de keuken. Het betreft in de keuken een enkel glas ruit van 122 x 62 cm en 100 x 70 cm. Verder gaat het daar om 2 enkel glas bovenlichten van 70 x 50 cm. Er zijn boven 2 openslaande deuren met ruiten van 155 x 52 cm met isolatieglas en nog 2 isolatieruiten in ramen van 62 x 35 cm. Dit zijn allemaal globale maten. Ik laat de exacte maten hier graag even opmeten en ontvang daarna uw prijsopgave.
maandag 13 maart 2017

Kunststof kozijn voorzien van ventilatie

Wegens het ontbreken van een, goede, ventilatiemogelijkheid wil ik graag een ventilatierooster laten plaatsen in een raam met een kunststof kozijn en dubbel glas. Het betreft een groot raam met afmetingen van ongeveer 2. 3 m x 1. 7 meter. Het project omvat zowel het plaatsen als het leveren van de materialen. Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!
maandag 13 maart 2017

Ventilatierooster plaatsen in een raamkozijn

Wegens het ontbreken van een, goede, ventilatiemogelijkheid wil ik graag een ventilatierooster laten plaatsen in een raam met een kunststof kozijn en dubbel glas. Het betreft een groot raam met afmetingen van ongeveer 2. 3mx1. 7m. Project omvat zowel het plaatsen als het leveren van de materialen. Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!
maandag 13 maart 2017

Gebroken ruit vervangen

Ik wil een ruitje laten vervangen. Maatvoering is 1.26 bij 1.15 meter, enkelglas.
zondag 12 maart 2017

Ventilatierooster in een balkondeur plaatsen

Ik wil in een balkondeur graag een ventilatierooster laten plaatsen. Er zit al isolatieglas in deze deur. Ik laat het hier graag opmeten en ontvang daarna uw prijsopgave. Een alternatief is om een ventilatierooster is het hout aan te brengen. Ik ontvang graag uw advies over de beste optie.
zaterdag 11 maart 2017

Ventilatierooster in ramen met dubbelglas plaatsen

In mijn badkamer wil ik een ventilatierooster geplaatst hebben in het raam. Het raam is ongeveer 50 cm breed. Op zolder wil ik eveneens een rooster geplaatst hebben. Dat raam is 90 cm breed. Beide met een rooster dat open en dicht gezet kan worden.
donderdag 9 maart 2017

Dubbelglas plaatsen

Wij willen onze woning graag van dubbelglas voorzien. Alles is nu enkel glas, kozijnen van hout. Het gaat in totaal om 10 m² raam, er zitten echter wel een aantal hele kleine ruitjes in: - 140 x 100; - 32 x 100 (2x); - 18 x 102 (2x); - 102 x 105; - 19 x 13 (2x); - 13 x 126 (2x); - 63 x 135 (2x); - 63 x 26 (2x); - 80 x 18 (2x); - 59 x 150; - 18 x 19; - 18 x 68; - 19 x 99; - 41 x 125 (4x); - 47 x 18 (4x). Graag de kosten inclusief benodigdheden voor kozijnen (verdikken?) en het zetten.
donderdag 9 maart 2017

Ventilatierooster met HR++ glas in bovenlichten plaatsen

Het gaat hier om 4 bovenlichten: - 1 x formaat circa 84 x 42 cm binnenkant kozijn, is nu enkelglas klepraam - 1 x ca. 79 x 32 cm, is nu enkelglas klepraam - 1 x ca. 80 x 15,5 cm, is nu dubbelglas - 1 x ca. 84 x 19 cm, is nu dubbelglas In deze bovenlichten dienen er zelfregelende ventilatieroosters, DucoLine 23 ZR, ral 9010, geplaatst te worden, op deze wijze hoeven de ramen niet meer open, in combinatie met hr++ dubbel glas. De kozijnen zijn van hout.
donderdag 9 maart 2017

Krassen uit een raam verwijderen

Ik wilde graag weten hoe veel het kost om een aantal krassen uit mijn raam te laten verwijderen. Deze zijn ontstaan door dat er bakstenen tegen aan zijn gevallen. Ik heb geprobeerd om er een foto van te maken hoopt dat u het een beetje kunt zien. Graag hoor ik van u.
woensdag 8 maart 2017

Enkel glas plaatsen

Betreft 108 ruitjes van 30 X 40 cm 4mm dik laten plaatsen in kit.
woensdag 8 maart 2017

Krassen uit een aquarium verwijderen

Ik heb een 130cm aquarium waar nog al wat krassen in de voorruit zitten deze zou ik er graag uit laten halen
maandag 6 maart 2017

Ventilatierooster plaatsen met isolatierruit

Op de 1e verdieping van mijn woning heb ik een hardhouten kozijn van ongeveer 152 x 86 cm met daarin een isolatieruit. Ik wil die ruit graag laten vervangen door een isolatieruit met daarboven een regelbaar ventilatierooster. Ik laat de klus hier graag even opmeten en ontvang daarna uw offerte.
zondag 5 maart 2017

Ventilator plaatsen in een raam

Ik heb twee geblinde ramen die niet open kunnen. Daar wil ik graag een ventilator in plaatsen. Echter weet ik niet of dit enkel of dubbel glas niet. Graag uw offerte hiervoor.
zondag 5 maart 2017

Ventilatieroosters in bestaand dubbelglas maken

In 5 bestaande ramen met dubbelglas zouden we graag ventilatieroosters willen. De ramen hebben aluminium kozijnen.
zaterdag 4 maart 2017

Kattenluik in glazen wand monteren

Ik zou graag een kattenluik laten monteren in een glazen zijpaneel. Optioneel zou het kattenluik misschien ook in de houten plaat van de deur geplaatst kunnen worden. De houten plaat is 20 centimeter hoog en wij hebben een kattenluik nodig van 12-14 centimeter. Graag zou ik hiervan een offerte opvragen.
zaterdag 4 maart 2017

Ruit in een aquarium vervangen

Hoi, ik wil graag mijn aqarium ruit laten vervangen. Breed 150, hoog 50. Graag wil ik weten wat dat kost of te polijsten als dat nog gaatt.
zaterdag 4 maart 2017

Spiegelwand in de slaapkamer maken

Wij willen graag een spiegelwand op onze slaapkamer. De wand is 9.36 m2 de wand loopt schuin omdat het een zolderwand is met twee draagbalken. Nu willen we graag weten wat de prijs hiervan is.
donderdag 2 maart 2017

Dubbel glas in Velux GGL-4 dakramen vervangen

Ik heb 4 x Velux GGL-4 grenen dakramen. Hiervan is het dubbele glas lek. Ik wil dus bij alle 4 de dakramen het dubbele glas laten vervangen. De dakramen bevinden zich op de 2e verdieping. Velux type GGL-4 met een buitenmaat van 1.14 x 1.18 meter. Binnenmaat zelf opgemeten ongeveer 96.5 x 96.5 centimeter.
donderdag 2 maart 2017

Ventilatierooster vervangen in dubbel glas schuifpui

Een ventilatierooster in een dubbelglas-raam in de schuifpui is kapot. Ik wil er graag een nieuwe in laten zetten. Graag uw offerte met uitsplitsing installatiekosten en kosten voor het ventilatierooster. Het rooster is circa 1.5 meter breed en 15 cm hoog.
donderdag 2 maart 2017

Raam in schuurdeur vervangen

Ik wil graag een standaard raam bestellen (afmetingen 135 x 60 centimeter) voor een schuurdeur en deze ook laten plaatsen. Tevens moet het oude raam, waar een ster in zit, verwijderd worden. Kunt u mij aangeven wat dit gaat kosten? En wanneer zou dit kunnen gebeuren? Bedankt alvast
woensdag 1 maart 2017

Klein ruitje vervangen

Ik heb een klein ruitje nodig van 8 centimeter breed en 24 centimeter lang.
maandag 27 februari 2017

Ventilatierooster in het dubbel glas plaatsen

In een bestaand dubbelglas raam HR++ (breedte is 2070mm) van de woonkamer willen wij een ventilatie rooster laten aanbrengen. In de andere ramen hebben wij al DUCO ventilatie roosters. Kunt u ons een offerte dien toekomen.
maandag 27 februari 2017

Dubbele beglazing met kattenluiksparing plaatsen

Graag zou ik een vrijblijvende en complete prijsaanbieding ontvangen voor het inmeten, leveren en vervangen van de ruit in het schuivende deel van de metalen schuifpui. Voor details zie bijlage.
zondag 26 februari 2017

Mat glas of gezandstraald glas in de voordeur laten plaatsen

Wij willen graag het huidige dubbelglas in onze voordeur laten vervangen door mat/gezandstraald dubbelglas. Het betreft een nieuwbouwhuis. Is het mogelijk om het huidige glas te bewerken zodat dit mat/gezandstraald wordt? Of moet er nieuw glas in? De afmeting van het glas in 0.68 bij 1.01 meter. De houten deur hoeft niet geschilderd te worden, we willen alleen een professionele glaszetter.
zondag 26 februari 2017

Dubbelglas laten plaatsen

Dubbelglas HR ++, 8 stuks voor kantelkiep ramen. Plaatsing alleen op zaterdag in verband met schoolplanning, de gewenste uitvoerdatum is 11 maart. De ramen zijn ongeveer 1 meter bij 1 meter, het is 8.1 m2 totaal. Het gaat om houten kozijnen.
zondag 26 februari 2017

Dubbelglas ruit laten vervangen

In de aanbouw van mijn huis zit een schuin stukje dak met glas. Een van de ruiten hiervan is kapot en lekt daardoor. Het is ongeveer (globale schatting) 80 x 100 cm. De ruiten zijn in een aluminium frame gezet.
vrijdag 24 februari 2017

Raam tijdelijk verwijderen in verband met verhuizing

Wij gaan eind maart verhuizen en zoeken nu een glaszetter die onze woonkamerruit van 110 x 120 cm er even kan uithalen, zodat we de bank naar buiten kunnen brengen. Na 5 minuten kan de ruit weer worden teruggeplaatst. Het gaat om een isolatieruit in een kunststof kozijn op de begane grond, aan de voorkant van onze woning. Wij ontvangen graag uw prijsindicatie.
vrijdag 24 februari 2017

Figuurglas in een dichtgewaaide binnendeur vervangen

Gisteravond bij het luchten van mijn woning is het glas van mijn woonkamerdeur kapot gegaan door de wind. Omdat de flinke scherpe randen van het kapotte raam in de deur ontzettend gevaarlijk zijn voor mijn kinderen, wil ik deze zo snel mogelijk laten herstellen. De afmetingen zijn: 136.60 x 62.70 cm (zichtbare deel van het raam). Het raam dient een soortgelijke te zijn: figuurglas waarbij licht doorgelaten wordt en beweging gezien kan worden (echter niet helder).
donderdag 23 februari 2017

Glas in de tuindeur zetten

Ik wil mijn dubbel glas vervangen, HR++ in mijn tuindeur. Glasmaat is 61 bij 148 cm, ongeveer. Inclusief het plaatsen en afwerken.
woensdag 22 februari 2017

Gebarsten raampje in een deur vervangen

Graag repareren ongeveer 30cm bij 40 cm met stopverf
woensdag 22 februari 2017

Ruitje laten vervangen

Ik heb alleen 1 ruitje nodig hoeft nergens in gezet te worden.
dinsdag 21 februari 2017

Bovenlichten bij binnendeuren vervangen

Ik wil graag het glas van de bovenlichten van de slaapkamers vervangen met niet doorzichtig glas.
dinsdag 21 februari 2017

Lekkende thermopane ruiten vervangen

In de schuifpui van mijn recreatiewoning zitten twee thermophane ruiten die lek zijn. Deze ruiten moeten vervangen worden. Iedere ruit is 163 x 122 centimeter groot.
maandag 20 februari 2017

Raam in de voordeur laten vervangen

Ik wil graag een raam in de voordeur van ongeveer 15 bij 20 centimeter laten vervangen met enkel glas.

Partners

Partners van Casius