Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in uw regio.

2029 klanten bevelen een bij Casius aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: dubbel glas plaatsen in een woonhuis, plaatsen van dubbel glas, dubbelglas plaatsen, dubbelglas leveren en plaatsen, glasplaten voor serredak leveren, enkel glas naar dubbel glas vervangen, kunststof serredak vervangen door glas, bestaande ramen voorzien van ventilatieroosters, dubbelglas in de schuifpui zetten, klimaflex op het balkon plaatsen, glas voor een koelvitrine leveren en plaatsen, kattenluik in glas laten plaatsen, kattenluik met chip in dubbelglas plaatsen, dubbel glas in stacaravan plaatsen, suskast met ventilator leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter:

vrijdag 28 april 2017

Raam polijsten

Door schuren met de hand krassen op raam in bewerkingszone. Totale lopende meters: 10.
vrijdag 28 april 2017

Dubbelglas raam vervangen

Het ruit, dubbel glas, van een Velux dakraam GGL 4 (1983) dient te worden vervangen.
vrijdag 28 april 2017

Kattenluik met chip in dubbelglas plaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een kattenluik met chip in dubbelglas. Het raam is 63 cm hoog en 33 cm breed, gemeten aan de binnenzijde van het kozijn. Daarnaast zou ik ook graag willen weten wat de kosten zijn voor het terug plaatsen van het oude ruit mocht ik de huurwoning gaan verlaten in de toekomst.
vrijdag 28 april 2017

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Graag willen wij een offerte ontvangen om een kattenluik in een raam te laten plaatsen. Wij hebben 2 mogelijkheden, of in het glas en een openslaande deur (standaard maat) (in het hout onderop kan niet, omdat dit maar 20 cm betreft) of is een raam ernaast dan van plafond tot grond loopt (circa 2.50 meter bij 80 cm). In de bijlage een foto van de situatie. Het betreft een net nieuw opgeleverd nieuwbouw huis. Daarnaast zouden wij graag enkele ramen willen laten polijsten, met een verfkrabber zijn er wat krassen ontstaan op het glas.
vrijdag 28 april 2017

Dubbel glas in stacaravan plaatsen

Ik wil rondom kunststof kozijnen met dubbel glas in mijn caravan met twee deuren. De caravan staat in Vierhouten.
vrijdag 28 april 2017

Kattenluik in triple glas plaatsen

We hebben een nieuwe woning met triple glas. In een van de tuindeuren willen we snel een kattenluik in het glas laten plaatsen. De glasmaat is ongeveer 182 cm hoog en 85 cm breed. Kunt u opgeven of dat binnen een paar dagen kan en wat het kost?
donderdag 27 april 2017

Glas in de binnendeur vervangen

Het glad in lood in de binnendeur is stuk. Ik Zou dit Graag Willen later vervangen door Gewoon glas. Afmeting is twee Keer 1. 18 bij 24 cm
woensdag 26 april 2017

Isolatieruit vervangen in serre

Ik heb in mijn serre een lekke isolatieruit van 684 x 820 mm. Ik laat de defecte ruit graag demonteren, een nieuwe ruit plaatsen en afwerken. Mijn voorkeur gaat uit naar Thermobel Stopray 43/25 (75% zonwerend). Ik ontvang graag uw offerte.
woensdag 26 april 2017

Vervangen van een isolatieruit

Wij hebben op de 1e verdieping van onze eengezinswoning een lekke isolatieruit. Het is een ruit van ongeveer 1500 mm breed en 1250 mm hoog. We willen deze graag laten vervangen door een isolatieruit met een hoge isolatiewaarde. De glaslatten moeten ook vervangen worden. We laten de ruit hier graag even goed inmeten en ontvangen daarna uw offerte.
maandag 24 april 2017

Kitten van ramen woonkamer

De kit aan de binnenkant van de woonkamer en keuken is aan vervanging toe. Het gaat totaal om 6 ramen waarvan 1 van de achterdeur is. Ik weet niet hoeveel meters het in totaal is. Het gaat om een eengezinswoning. Graag ontvang ik een indicatie voor de kosten.
maandag 24 april 2017

Suskast met ventilator leveren en plaatsen

Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor het plaatsen van 4 suskasten met een ventilator erin. Ik werk voor een bedrijf waar het op de bovenste verdieping heel warm kan worden. In de galerij met vier ruimtes waar de zon op staat. Dat moet geventileerd worden. Er mag niet te veel geluid doorheen komen. Er zit nu dubbel glas in. Alvast bedankt voor uw reactie.
zaterdag 22 april 2017

Glasplaten voor serredak leveren

15 x 3500 x 765 mm Van alle panelen een kopse zijde geslepen de 765 mm zijde. Mvg RVM bouwtechniek
donderdag 20 april 2017

Vocht tussen dubbele beglazing oplossen

In ons chalet is het dubbelglas raam in de slaapkamer lek. Er zit vocht tussen. Het raam moet vervangen worden. Chalet: Kunststof Kozijn: Hout Afmetingen binnenkant kozijn: 70,5 cm x 69,5 cm
woensdag 19 april 2017

Draadglas in een deur plaatsen

Draadglas in de deur van het schuurtje moet vervangen worden. De afmeting is 70 cm bij 134 cm.
woensdag 19 april 2017

Vitrineglas vervangen

Ik wil graag mijn glazen deur van mijn vitrinekast laten vervangen. Het glas is 60 cm breed en 2 meter lang. Het glas zit in zilverkleurige scharnieren. Hoeveel kost dit?
woensdag 19 april 2017

Ruit voor koelvitrine in hotel leveren

Wij hebben in ons hotel een Nordcap koelvitrine waarvan een ruit kapot is gegaan. De leverancier van de koelvitrine bestaat niet meer. Wij willen daar graag een nieuwe isolatieruit van 13 cm dikte voor laten leveren met de maat 55,5 x 46,5 cm. Wij kunnen deze zelf weer in het bestaande frame plaatsen.
dinsdag 18 april 2017

Ventilatierooster aanbrengen in zijraam van erker

Ik wil graag een ventilatierooster laten aanbrengen in het zijraam van onze erker. Bxh = 69x176cm (dagmaat). Graag zou ik advies willen over welke type roosters er zijn en welke het beste geschikt is voor onze situatie. Ik wil zelf het rooster kunnen instellen, van dicht naar helemaal open, liefst nog met 1 of meerdere tussenstappen. Het glas waar het op/in moet komen is Semco Star HR++ glas uit 2012. Dit zal waarschijnlijk een nieuw stuk glas moeten worden. Graag zou ik aanschaf en montage in de offerte zien, en evt. Meerwerk schilderen in juiste ral-kleur, zowel binnen als buiten optioneel meegenomen.
dinsdag 18 april 2017

Craquelé tafelblad leveren

Ik ben op zoek naar een tafelblad van 3 laagjes glas à 4 mm, dus in totaal 12 mm dik, waarvan de middelste craquelé is. De afmeting is 1430 x 900 mm. Het komt bovenop een frame te liggen dat ik al heb. Het uiterlijk van de glasplaat moet groenig zijn. Geen offertebezoek aan huis s.v.p., contact per telefoon of per e-mail is voldoende. Het gaat mij er alleen om of deze glasplaat exact op deze maat leverbaar is en zo ja, wat het kost. Ophalen kan ik zelf wel.
dinsdag 18 april 2017

Ruit tijdelijk verwijderen voor verhuizing

Ik heb een bank die niet via het trappenhuis naar binnen gebracht kon worden dus via een slaapkamerraam (die iets ruimer is dan normaal) naast de woonkamer naar binnen gehesen. Nu past het ook niet via mijn smalle gang. Ik moet dus tijdelijk mijn woonkamerraam eruit halen. Het raam is 1,5 meter bij 1,5 meter. Het zit vast in een kunststof kozijn.
dinsdag 18 april 2017

Hr++ glas plaatsen met ventilatierooster

Het glas in het keukenraam moet vervangen worden omdat het lek is. Hierin moet dan Hr ++ glas en een ventilatierooster. Het hout van het kozijn moet gecheckt worden of het nog oke is en zo niet vervangen worden (dan mogelijk een niet meer te openen raam). Afmeting van het keukenraam is 44 cm hoog en 47 cm breed. (Zie bijlage). Het wc raampje kan nu geopend worden en eruit gehaald worden. Dit moet veranderd worden in een 'vast' kozijn met hr++ glas en ventilatierooster. Afmeting is nu 42 cm hoog en 31 cm breed.
maandag 17 april 2017

Nieuw dubbel glas laten zetten

Ik wil graag de oude dunne ruiten in de voordeur laten vervangen door dubbel glas. De afmetingen van de ruiten zijn ongeveer 78 cm bij 50 cm en dit 2 maal. Onderruit en bovenruit.
maandag 17 april 2017

Enkel glas naar dubbel glas vervangen

Beginnen met 3 slaapkamers ruiten van enkel glas naar dubbel glas. Hebben houten kozijnen. Alle 3 slaapkamersramen hebben een oppervlakte van Circa 128 hoog en 125 breed. Dat is de hele oppervlakte maar de ramen zijn wel verdeeld in 2 delen dus de oppervlakte klop denk ik niet helemaal . Wil dus beginnen met de slaapkamers. Eventueel later als ik meer budget heb de benedenetage.
maandag 17 april 2017

Kunststof serredak vervangen door glas

Wij hebben aan onze woning een kunststof serre met daarop kunststof dakplaten. Wij willen de platen op het dak graag laten vervangen door isolatieglas. De maat van de serre is ongeveer 7 x 3 meter. We maken graag een afspraak om hier te laten beoordelen of de constructie van de serre hiervoor geschikt is en ontvangen daarbij graag uw advies en prijsopgave.
zondag 16 april 2017

Dubbel glas plaatsen in een woonhuis

Wij hebben een oud huis en sommige ramen zijn met enkele glas, die wil ik graag vervangen voor dubbel glas. Het gaat om 1 kozijn achter (de deuren naar het balkon - 3 meter breed en 2.50 meter hoog). In de dakkapel hebben we ook een raam met enkel glas.
zondag 16 april 2017

Raam tijdelijk verwijderen voor een verhuizing

Wij wonen op de tweede verdieping in een huis in Utrecht en zouden graag in verband met een verhuizing ons raam (inclusief houten kozijn) laten verwijderen en terug plaatsen op dezelfde dag namelijk zaterdag 6 mei 2017. Het raam is ongeveer 120 bij 150 (specifieke maten kunnen later doorgegeven worden). De scharnieren aan de onderzijde zijn makkelijk los te halen. Deze zitten normaal bevestigd aan het steuntje om het raam op een kier te zetten. De scharnieren aan de bovenkant zijn slecht zichtbaar van binnen. Bijgevoegd vind u een foto van de voorkant van het huis met in rood omcirkeld het raam dat verwijderd dient te worden. Ook vind u een foto van de binnenkant van het raam. Graag horen wij wat de kosten en uitvoerbaarheid hiervan zijn. Wij zijn eventueel ook nog op zoek naar een (verhuis)lift voor deze dag. Mocht u combinatie opties zien dan horen wij dit graag.
zondag 16 april 2017

Plaatsen van dubbel glas

Plaatsen van dubbel glas op de begane grond. Het huis heeft veel glas in lood elementen die we graag willen behouden met dubbel glas.
zaterdag 15 april 2017

Glas in het aquarium vervangen

Een nieuw aquarium gekocht maar is helaas gestuiterd, voorruit moet vervangen worden. Aquarium 100 x 50 x 54 akva stabil
vrijdag 14 april 2017

Dubbel glas raam vervangen

Ik wil een gebarsten dubbel glas raam (van hout) vervangen op de 1e verdieping. Glaslatten zitten aan de buitenkant. Afmeting van het raam is ongeveer 70 x 131 cm. Dus breed is ongeveer 70 cm en 131 cm hoog.
donderdag 13 april 2017

Nieuw glas HR++ met dauerluft plaatsen

Ik wil nieuw glas laten plaatsen voor in het kozijn. Het gaat om 4 maal vast glas HR++. Het raamkozijn is 78 cm breed en 195 cm lang. Waarvan 2 met dauwerluft.
donderdag 13 april 2017

Dubbelglas met ventilator plaatsen

Dubbelglas raam (ongeveer h x b = 167,5 x 78,5 cm), inclusief een raamventilator. Al dan niet mechanisch (rooster) of elektrisch. Wat is er mogelijk? Het betreft een raam in kantoorpand met aluminium kozijnen. Gaarne offerte voor bovenstaande, inclusief het glas en de ventilator.
woensdag 12 april 2017

Raamfolie op ramen aanbrengen

Ik wil spiegelfolie laten aanbrengen op 2 raampartijen. Naar buiten kijken moet kunnen, van buiten naar binnen niet. Raammaten zijn 1x (74 bij 121) en 1x (132 bij 121).
dinsdag 11 april 2017

Lekkend Veluxraam vervangen

Ik wil graag het lekkend glas van een Velux zolderraam GGL-4 laten vervangen. In de aanbieding ook graag het leveren en de geboden garantie opgeven. Het gaat alleen om het glas.
dinsdag 11 april 2017

Dubbele beglazing in kozijn zetten

Ik wil graag een houten paneel in een kozijn laten vervangen door een thermopane ruit. Het paneel is ongeveer 2.52 meter bij 80-85 cm.
dinsdag 11 april 2017

Bestaande ramen voorzien van ventilatieroosters

Ik wil 5 bestaande HR++ ramen voorzien van een ventilatierooster. De ventilatieroosters aan de voorzijde van het huis dienen voldoende geluid isolerend te zijn, in verband met kinderslaapkamer. Het gaat om begane grond: Zijraam naast keukendeur, 43.50 (b) x 228 (h) cm. Raam zijkant huis, 67 x 214 cm en op de 2e verdieping om raam voorzijde huis 124.50 x 61 cm en 124.50 x 63.50 cm en aan achterzijde 56.50 x 128 cm.
dinsdag 11 april 2017

Ventilatierooster in het raam repareren

Ik heb een rooster waarvan de haak die in verbinding staat met het rooster intern is afgebroken. En mijn andere rooster is denk hetzelfde gebeurd. Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen.
dinsdag 11 april 2017

Enkel glas door HR++ glas vervangen

Glas in bijkeuken deur vervangen. De maat is ongeveer 115 cm hoog en 63.5 breed, de deur zelf is 2.05 meter hoog en 83 cm breed (de deur is van Vurenhout). Ook graag het vervangen van glas van een raam, de maat hiervan is ongeveer 140 cm hoog en ongeveer 84 cm breed. Huis is van 1974. Past er HR ++in de sponning en wat is de spouw van de ruit? Aanpassing van de sponning? En schilderwerk van de nieuwe glaslatten. Ook graag schuurdeur vervangen.
maandag 10 april 2017

Raam boven een binnendeur vervangen

De ruit boven onze slaapkamerdeur is er uit gevallen, het is ongeveer 90 bij 30 cm. Hiervoor is een nieuwe ruit nodig. Op 2 andere plekken in het huis zitten dezelfde ruiten en deze willen we beter vast laten zetten en mat laten maken door middel van een folie of iets dergelijks. We staan open voor ideeën.
maandag 10 april 2017

Ventilatieroosters vervangen

Ik heb een ventilatierooster in mijn woonkamerraam, ongeveer 2 meter breed, en die wil ik laten vervangen. Graag wil ik weten wat dit kost.
maandag 10 april 2017

Raam laten polijsten

Schaafplek over ruit door aluminium zonwering ongeveer 20 cm. Huis moett verkocht worden.
maandag 10 april 2017

Kattenluik in nieuwe ruit plaatsen

Graag wil ik een kattenluik in enkel glas van een uitgangsdeur naar de tuin laten plaatsen. Nu zit er enkel glas in en het hoeft ook geen HR ++ glas worden (ik weet dat het geadviseerd wordt, maar de kosten daarvan vind ik te hoog). De afmetingen van de deur zijn 80 x 200 cm, afmetingen van het kattenluik zijn ongeveer : 23 X 23 cm. Zal het leveren van het kattenluik niet inbegrepen in jullie diensten zijn, regel ik het ook zelf. Het huidige glas moet bewaard blijven dus netjes eruit halen. Het is best wel een dringende klus, gewenste plaatsing data is tussen 25 april tot 3 mei.
maandag 10 april 2017

HR++ ruit van een woning vervangen

Ik zou graag willen weten wat het me gaat kosten een lekkende ruit te laten vervangen. Aan de achterzijde van mijn huis. Het gaat om de afmeting van x 1. 70 m. Er zit nu een ruit in uit naar mijn weten 1978 (bouwjaar woning)
zondag 9 april 2017

Dubbelglas in de schuifpui zetten

Wij hebben een aluminium schuifpui van 2.40 meter hoog met 4 grote dubbelglas ramen over de gehele breedte van de achterpui. Elk raam is 2.26 meter hoog en 1.38 meter breed. De buitenste ramen zijn vast. De middelste 2 ramen schuiven. De ramen zijn inmiddels allemaal lek en dienen te worden vervangen. Ook zijn de rolletjes versleten. Graag een offerte, inclusief arbeid en bijkomende kosten.
zondag 9 april 2017

Ventilatierooster vervangen of suskast plaatsen

Er komt teveel geluid van buiten mijn studio in via het ventielatiekanaal. Daarom wil ik een offerte ontvangen voor een passende oplossing. De beste optie lijkt mij het vervangen van het huidige ventielatierooster/kanaal (foto's toegevoegd) voor een beter systeem of het installeren van een suskast. De situatie graag nader bekijken voor een passende oplossing.
zondag 9 april 2017

Ventilatierooster in ramen met dubbelglas plaatsen

Ventilatieroosters in 3 grote ramen (kinderdagverblijf) plaatsen.
zaterdag 8 april 2017

Dubbelglas laten vervangen

Dubbelglas laten vervangen: • Vervangen van eenmaal dubbelglas raam met afmeting van HxB= 700 x 880 mm. (0,62 m2) in verband met thermische breuk; • Vervangen van eenmaal enkelglas raam met afmeting van HxB= 1775 x 1815 mm (inclusief mechanische ventilatie die eventueel kan vervallen) (3,22 m2); • Vervangen van eenmaal enkelglas raam met afmetingen van HxB= 1775 x 1250 mm (2,22 m2). Graag uw advies en uw offerte hiervoor. Bij voorkeur het eerste contact per email.
woensdag 5 april 2017

Toiletraam en inbraakwerend glas plaatsen

1) Graag een toilet raam plaatsen. Ontwerpschets is bijgevoegd. Het raampje met houten kozijn zou een HR ++ isolatieglas moeten zijn, bij voorkeur een SGH AR 90 Isolide S U=1.20. De kozijnmaat is ongeveer 90 x 60 cm. Het draairaam opent naar de binnenzijde en is afsluitbaar. De afwerking conform stijl van overige ramen van het pand. 2) Graag een raam in de voordeur plaatsen. De voordeur is 232 cm x 102.50 cm van het Merk: Kergo nrL1. Glas moet aan warmte- en geluidsisolatie en brandvoorschriften van de deur voldoen. Dit is een vereiste van de VvE. Bij voorkeur maximaal mogelijke vensterafmeting opvragen bij Kergo (zij geven geen informatie aan particulieren). Zoals in de bijliggende foto aangegeven zou het glas 30 cm vanaf de rand geplaatst worden.
woensdag 5 april 2017

Dubbelglas plaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen. Wij zouden graag in ons huis HR++ glas laten zetten op de 1e etage, in de reeds bestaande houten kozijnen. Op dit moment zit er enkel glas in de kozijnen. Het betreft twee ramen van 140x100 (kunnen open). Een viertal dichte ramen van 140x118, 200x118, 70x50 en 90x50cm. Tot slot vier keer een raam van 89x54 en vier kiepraampjes van 26x54, deze kunnen ook open. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 5 april 2017

Klimaflex op het balkon plaatsen

Betreft het plaatsen van een klimaflex glaswandsysteem op het balkon. De afmetingen van het balkon bestaan uit een korte kant van 2,40 meter breed en 1,68 meter hoog en een lange kant van 4,70 meter breed en 2,15 meter hoog. Graag een offerte voor het geheel en een offerte voor alleen de korte kant. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 4 april 2017

Dubbelglas leveren en plaatsen

Wij willen graag een offerte voor het leveren en plaatsen van dubbelglas in bestaande houten kozijn (schuiframen). Wij hebben 4 schuiframen van ongeveer 2 meter hoog en 1 meter breed. Daarnaast hebben we een deur naar het balkon die erg tocht. We willen een nieuwe deur (met ruit) die beter af dicht. De maten van 75 cm breed en 2,05 meter hoog. Het raam in de deur is 1,10 lang en 50 cm breed. Wellicht moet er ook een nieuw kozijn voor de deur komen. Dan hebben we nog een groot raam van 2 meter bij 1.5 meter, nu enkel glas en te vervangen in zelfde kozijn naar dubbel glas. Het grote raam kijkt uit op het balkon. Is dus makkelijk bereikbaar. Dan nog een uitklapbaar onder raam van 80 cm breed en 1 meter hoog, met daarboven een vast raam van 80 cm breed en 40 cm hoog, dit laatste raam kan niet open. Het laatste raam is ook uit tweeën delen, maar hier is het onderste deel vast circa 95x90 cm en daar boven een raam van 90 cm breed en 45 cm hoog (uitklapbaar). De oude kozijnen kunnen waarschijnlijk blijven, omdat het enkel glas makkelijk te verwijderen zal zijn. Het huis bevindt zich 3 hoog. Ik zou graag iemand willen uit regio Amsterdam.
dinsdag 4 april 2017

Glas voor een koelvitrine leveren en plaatsen

Het glas van een zijraam van de koelvitrine is kapot en moet vervangen worden. De zijraam heeft 2 rechte kanten (beide 45cm) in een hoek en de andere zijde is rond. Het is dubbel glas. Wat gaat dit kosten en wie kan het z.s.m. maken?

Partners

Partners van Casius