Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in uw regio.

2096 klanten bevelen een bij Casius aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: vervangen glas HR++ voorzijde + glas in dakkappel achterzijde, sureflap kattenluik in dubbelglas plaatsen, spiegels leveren en plaatsen, vervangen enkel glas door HR glas, 2 ramen uitbouw vervangen voor hr glas ivm lekkage in dubbelglas, aansluiting voor vaatwasser maken, kattenluik in isolide super plus glas plaatsen, kattenluik in dubbelglas plaatsen, sureflap kattenluik in dubbelglas plaatsen, lekkage in een raam herstellen, raamventilator plaatsen, raam ventilator plaatsen, kattenluik in glas laten plaatsen, kattenluik via glas (dubbel glas), kattenluik in dubbel glas laten plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter:

woensdag 23 september 2020

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Ik zou graag een kattenluik willen laten plaatsen in een raam met dubbel glas. De afmeting van het raam is ongeveer 200 cm H x 51,5 cm B. Aan de bovenkant van het raam zit ook een ventilatierooster.
woensdag 23 september 2020

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in een openslaande deur laten plaatsen. De afmetingen van het glas zijn 55x212cm. In het huidige dubbelglas staat ISOPANE gegraveerd.
dinsdag 22 september 2020

Sureflap kattenluik in dubbelglas plaatsen

Ik zou graag een kattenluik willen plaatsen in mijn dubbelglas +\- 2030mm x470mm x 25mm . Er zitten ook 6 plakstijlen op. Wat zou een nieuwe ruit kosten met luik er in.
dinsdag 22 september 2020

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

We willen een kattenluik laten plaatsen in een van de ramen van onze huurwoning, zodat we dat als we er uit gaan makkelijk kunnen herstellen. Ik wil graag weten of het huidige glas gespaard kan worden om later terug te plaatsen. Het gaat om een ruit van ongeveer 143.5 * 54. Er zit nu ook dubbel glas in. Als het daar in (het huidige glas) geplaatst kan worden wil ik graag de kosten weten ook voor het vervangen van de ruit op een later moment. Foto's zijn bijgevoegd. Ik hoor het graag!
zaterdag 19 september 2020

Raam verwijderen en terugplaatsen

Er moet een raam van 110cm x150cm verwijderd worden zodat ik mijn nieuwe bankstel naar binnen kan tillen. Daarna moet het glas weer teruggezet worden. Wie kan dit op korte termijn ? En wat zijn de kosten?
zaterdag 19 september 2020

Ventilatierooster in bestaand raam maken

Ik wil in mijn slaapkamerraam (ca. 150X150) dat niet open kan een rooster laten plaatsen voor verse lucht
vrijdag 18 september 2020

Ronde gat in dubbelglas maken

Het gaat hier om een rond gat in dubbelglas raam waar de ronde deksel met klep van de afvoerslag airco in past. Dubbelgals grootte is 56cm lang--32cm breed Rond gat DIAMETER moet 13cm zijn.
vrijdag 18 september 2020

Glas in de deur laten zetten

Ik wil graag enkel figuurglas laten zetten in mijn keukendeur. De afmeting is ongeveer 54 cm bij 1625 cm. Ik ben benieuwd wat dit gaat kosten en zou het fijn vinden om een offerte per mail te ontvangen.
donderdag 17 september 2020

Ventilatierooster in bestaand raam maken

Ik wil mijn ventilatierooster aan de bovenkant van mijn kunststoffen raam met dubbelglas. De lengte van mijn raam is 82cm.
dinsdag 15 september 2020

Vervangen glas HR++ voorzijde + glas in dakkappel achterzijde

Wij willen aan de voorzijde glas vervangen, met HR++, mogelijk ook de kozijnen op de 1e verdieping. Ook een dakkappel 1e verdieping, achterzijde 4 meter breedte. Zijn in totaal 8 tot 10 glasstukken met een een maximale oppervlakte van 8 m2.
zondag 13 september 2020

Ruiten in velux ggl 2 1048 | 03S vervangen

Ruiten in Velux GGL-2 1048 | 03S vervangen Graag een prijs indicatie voor de vervanging van éénr Velux GGL 2 1048 | 03s ruit. De ruit bevind zich op de eerste verdieping. Vervanging is nodig in verband met lekkage in de ruit. Graag een prijsindicatie voor het demonteren van de huidige ruit, het leveren en monteren van de nieuwe ruit.
zondag 13 september 2020

Glazen tafel opnieuw lijmen en polijsten

Doordat er iemand op gevallen is moet onze glazen console opnieuw gelijmd worden en gepolijst.
zaterdag 12 september 2020

Kattenluik in isolide super plus glas plaatsen

Ik wil een kattenluik in een isolide super plus glazen achterdeur. Maat 73.4 bij 214.1.
donderdag 10 september 2020

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor het plaatsen van een kattenluik in glas. Het gaat om een standaard achterdeur die volledig van glas is. De afmetingen van het glas zijn ongeveer 73cmx183cm. We willen graag een kattenluik die met chip werkt.
woensdag 9 september 2020

Spiegels leveren en plaatsen

Voor onze winkel hebben wij twee grote spiegels nodig. Er is een grote spiegel wand maar er zijn er twee gesneuveld. Het gaat om een tweetal spiegels van 1 meter bij 1.80 meter.
woensdag 9 september 2020

Plaatsen extra keukenwand en vervangen bovenlicht

In de keuken moet in de hoek een extra kookscherm worden geplaatst (afmetingen ca 60 x 50) en bovenlicht moet worden vervangen (afmetingen ca 81 x 35). De wand moet van rookglas worden
dinsdag 8 september 2020

Vervangen enkel glas door HR glas

In Rotterdam hebben wij een appartement aan de eerste, tweede en derde verdieping. Graag zouden wij het met u hebben over het navolgende: Aan de woonkamer, op de 1e verdieping (voorzijde) met maat 0485 *1170 dient het glas te worden vervangen door HR glas. Aan de achterzijde 0555*0650 op de derde verdieping (bereikbaar met korte ladder in de dakgoot) dient ook het enkele glas te worden vervangen door isolatieglas. Op de tweede verdieping aan de voorzijde dient het kozijn van 2560*1100 te worden vervangen of gerepareerd met invoeging van isolatieglas. Daarnaast aan dezelfde kant maar in een andere kamer dient het glas te worden vervangen door isolatieglas met een maat van 0760 * 1100. Alvast dank u wel voor uw bericht terug.
zaterdag 5 september 2020

Sureflap kattenluik in dubbelglas plaatsen

Graag willen wij een kattenluik met chipherkenning in onze glazendeur laten plaatsen. Afmeting deur; 66 x 210 cm
donderdag 3 september 2020

Lekkage in serre

Er drupt water naar binnen bij de rand van een raam. Wij weten waar het lek zit, maar wij weten niet hoe het komt. Graag nodigen wij iemand uit om dit om te sporen en op te lossen.
donderdag 3 september 2020

Lekkage in een raam herstellen

Lek in raam met dubbele beglazing. Graag laten repareren of vervangen. Er zit condens tussen de dubbele beglazing. De raammaat is ongeveer 160cm x 180cm.
woensdag 2 september 2020

2 ramen uitbouw vervangen voor hr glas ivm lekkage in dubbelglas

De huidige serre heeft in het dak 2 ruiten die overduidelijk lek zijn (1 staat er zelfs water tussen de glasplaten)deze zullen dus vervangen moeten worden volgens tekening zijn de huidige ruiten zon- en warmtewerend, dit graag weer mee nemen in de aanbieding ruit 1 is rechthoekig en is 1m breed bij 2.8m lang, 2e ruit is een driehoek van 2.8m lengte en op de brede kant 0.5m die aan de ander zijde uitloopt in een punt (let op, maten zijn bij benadering).
woensdag 2 september 2020

Raamventilator plaatsen

In ons kantoor pand willen we een raamventilator laten plaatsen. Ik zoek een bedrijf dat ons kan adviseren over de ventilator en de ventilator kan leveren en de ventilator kan monteren. Er zit nog geen gat in het raam (1e verdieping).
dinsdag 1 september 2020

Raam ventilator plaatsen

Ik wil graag een raamventilator plaatsen in enkelglas. Ik hoor graag wat de kosten hiervan zijn.
maandag 31 augustus 2020

Kattenluik laten plaatsen in dubbel glas

Mijn wens is een kattenluik met chip laten plaatsen in dubbel glas. Afmeting 2,23 bij 0.90 in dit raam zit ook een ventilatierooster. Ik zou graag hulp willen hebben met het realiseren van deze constructie.
maandag 31 augustus 2020

Ventilatierooster in het raam vervangen

Ik wil van 4 ramen, 4X het ventilatieroosters laten vervangen. Het glas is nog goed gaat alleen om het ventilatierooster. Ramen zijn (ongeveer) 100cm breed 91cm hoog. Huidig rooster is totaal 9 cm hoog en 100cm breed. Allen zijn op de goed bereikbare 1e verdieping (voor/achtertuin). Gaat om dubbelglas.
maandag 31 augustus 2020

Raam vervangen in caravan

Ik wil het raam van enkel glas van ongeveer 66 bij 110 cm laten vervangen in een caravan. Ik zou graag weer enkel glas teruggeplaatst hebben welke ik via de vakman wil bestellen. De uitvoerdatum graag in de eerste 2 weken van september.
maandag 31 augustus 2020

Gat maken in enkel glas voor een soort airco/afzuigsysteem

Ik wil graag een gat laten maken in enkel glas zodat ik mijn losse afzuigsysteem naar buiten kan laten gaan. Het raam heeft een grootte van 33.5cm bij 43.5cm. het gat zou ongeveer een diameter met 10cm moeten worden.
maandag 31 augustus 2020

Kattenluik in dubbelglas laten monteren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een kattenluik in glas. Het betreft een nieuwbouwwoning met goed geïsoleerd glas, ik verwacht dubbelglas. We verwachten rond november de sleutel van de nieuwe woning te ontvangen. Wij hebben het kattenluik nog niet maar willen dit graag via de vakman aanschaffen. De maten van de ruit zijn: 84,5 cm breed 224,0 cm hoog
maandag 31 augustus 2020

Kattenluik in glas plaatsen

Ik wil een kattenluik laten plaatsen in een balkondeur met dubbel glas.
zaterdag 29 augustus 2020

Krassen in ramen laten polijsten

Wij hebben 4 ramen in de huiskamer met beschadigingen. Deze zouden wij graag willen laten polijsten. 2 ramen: (H)145cm x (B)70cm (binnen en buitenkant) 2 ramen: (H)145cm x (B)67cm (binnen en buitenkant)
zaterdag 29 augustus 2020

Kattenluik in glas laten plaatsen

Wij willen een kattenluik laten plaatsen in de glazen deur. Heeft dubbel glas, glas begint op 21 cm hoogte.
vrijdag 28 augustus 2020

Kattenluik via glas (dubbel glas)

Zou graag één kattenluik via mijn raam hebben. Het gaat hier over dubbelglas. Het raam is H 200 cm L 53 cm.
donderdag 27 augustus 2020

Aansluiting voor vaatwasser maken

Er moet een aansluiting en afvoer voor de vaatwasser gemaakt worden.
donderdag 27 augustus 2020

Kattenluik in dubbel glas laten plaatsen

Mijn vriendin komt bij mij wonen en wilt een aantal dingen wijzigen. Het gaat om een chip gestuurd kattenluik met tocht afsluiting naar de tuin. Het raam is denk ik HR ++ glas, die ga ik zelf bestellen.De afmetingen ca 215cm hoog en 77 cm breed. De kozijnen zijn hardhout en netjes geschilderd tijdens onderhoud.Uitvoering in overleg, toegang in de tuin via zijingang. Katten kunt u bestellen.
woensdag 26 augustus 2020

Raamventilator plaatsen

Ik heb een raamventilator aangekocht. Hoeveel kost het plaatsen daarvan in enkelglas raam?
dinsdag 25 augustus 2020

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Hoi, Ik wil graag een kattenluik in dubbelglas laten zetten. De afmetingen van het glas zijn ca. 36 cm bij 60cm in Amstelveen De kattenluik heb ik nog niet bestelt, Ik wil graag dat u het bestelt.
maandag 24 augustus 2020

Gat maken in dubbel glas voor een airco

Het gaat hier om een gat in het raam, waar we in de zomer de slang van de mobiele airco doorheen kunnen steken. Uiteraard dient in de winter dit gat wel te kunnen worden afgedicht. het gaat om dubbel glas gelegen aan de begane grond
zondag 23 augustus 2020

Glas in de deur laten zetten

Glas in houten binnendeur is kapot gegaan. Graag nieuw stuk glas (111,5 x 59 cm) aanbrengen.
zaterdag 22 augustus 2020

5 ramen uitbouw vervangen voor hr glas ivm lekkage in dubbelglas

De heeft uitbouw heeft 7 ramen (schuin geplaatst), daarvan zijn er 5 lek. Ik wil deze vervangen met hr glas. Kunt u mij helpen?
vrijdag 21 augustus 2020

Glazen salontafel repareren

Geachte, Mijn salon tafel is gisteren spontaan gebroken en ik moet een van de 3 stukken glas vervangen. Het stukje meet 78cm*62.5cm (8 mm dik) en zou gelijmd moeten worden tegen de "frame" dat uitschuift. Via deze link kunt u de tafel zien: https://www.ikea.com/gb/en/p/glivarp-extendable-table-transparent-chrome-plated-40334695/ Wat zou dit kosten? Benedetta
donderdag 20 augustus 2020

Kozijn vervangen

Oude raamkozijn vervangen en nieuwe plaatsen. Het raam en het glas staan al klaar voor de plaatsing. Het gaat om een plaatsing op de 1e verdieping en is goed bereikbaar. Alles komt op dezelfde plek terecht en het materiaal is aanwezig.
maandag 17 augustus 2020

Glazen ruiten en soms ook kozijnen vervangen

Graag ontvang ik advies en een indicatieve offerte voor het laten vervangen van de glazen ruiten van mijn huis. In de bijlage vindt u een overzicht van alle ruiten in mijn huis. Op basis van kosten en baten zal ik beslissen welke glazen er vervangen gaan worden. • Het betreft hier van plaatsen van glazen ruiten in bestaande kozijn. Kozijnen zijn van hout en ouder dan 30 jaar. Sommige kozijn zullen vervangen moeten worden, als u hiervoor ook een service kunt bieden dan mag u dit als optie meegeven. • Minimale eis is HR++ , isolatiewaarde Ug-waarde = 1.0 • HR+++, hangt van van kosten / baten. Ik begrijp dat dit meestal niet mogelijk is in bestaande kozijnen. • Glas-in-lood wil ik door middel van voorzet of achterzet glas beter isoleren • De opgegeven maten zijn indicatief met een nauwkeurigheid van +/- 1 cm. Ik neem aan dat u zelf de definitieve maten op meet. Het betreft voornamelijk de begane grond en eerste verdieping, maar ook op de tweede verdieping zijn ruiten aanwezig.
maandag 17 augustus 2020

Kattenluik met chip in HR++ glas plaatsen

In ons raam van 74,5 (b) x 101,5 (h) wil ik een kattenluik laten plaatsen in HR++glas. Wij zijn nog niet in het bezit van een luik.
zondag 16 augustus 2020

Gat maken in glas voor mobiele airco slang

Het gaat hier om een gat in het raam, waar we in de zomer de slang van de mobiele airco doorheen kunnen steken. Uiteraard dient in de winter dit gat wel te kunnen worden afgedicht.
zaterdag 15 augustus 2020

Dubbelglas ruit vervangen

We hebben nu een dubbelglas ruit zitten en zijn op zoek naar een vervanger hiervan. Het glas zelf is 91.5 is breedte en 79 hoogte. Alleen de ruit is genoeg glaslatten, rubbers ed. zijn her te gebruiken mits de ruit even dik blijft. (niet gemeten hoe dik hij nu is). Dit is een ruit die direct op grond/vloer hoogte begint.
vrijdag 14 augustus 2020

Lekkage aan serredak herstellen

Tijdens afgelopen regenbui is er water naar binnen gekomen, via het serre dak. Graag zou ik iemand langs laten komen die de schade kan herstellen. De serre is 3,5 x 6 meter. In eerste instantie wil ik graag een offerte die ik kan overleggen met mijn verzekering.
vrijdag 14 augustus 2020

Kattenluik met chip in dubbelglas plaatsen

Wij zouden graag een kattenluik met chip (moeten we nog aanschaffen) in onze dubbelglas 210 x 90 laten zetten. Wat zijn de kosten hiervan? Of zou het ook in bestaand glas wat er nu in zit, gemaakt kunnen worden?
donderdag 13 augustus 2020

Gat maken in dubbel glas voor een airco

In een onderraam dubbelglas afmetingen 64,5 cm bij 33 cm wil ik een gat laten maken voor afvoer warme lucht airco. In de winter dient dit gat met een klep afgedicht te kunnen worden. Wie kan dit voor mij doen en wat zijn de kosten? Eventueel een nieuwe ruit is ook een optie.
donderdag 13 augustus 2020

Plexiglas op balkon laten plaatsen

Onze balustrade is aan de lange kant ongeveer 3,670m bij 1m. Aan de 2 korte kanten 1,9m bij 1m. Onze balustrade bestaat uit verticale spijlen. Doel is om wind vrij te kunnen zitten. Ik zoek een partij die plexiglas tegen de balustrade kan plaatsen/monteren.
woensdag 12 augustus 2020

Dubbel glas laten plaatsen

Ik wil in woonkamer 2 ramen laten vervangen waarbij bij 1 van de 2 het glas groter wordt in het kozijn door de houtpartij boven het raam te verwijderen, afmetingen ca. 2x2 meter en 2x 1,5 meter.

Partners

Partners van Casius