Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in uw regio.

2100 klanten bevelen een bij Casius aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: ventilator plaatsen in een raam, dubbelglas in de serre vervangen, dubbel glas in stacaravan plaatsen, kattenluik plaatsen in dubbel glas, twee HR++ glas ramen leveren en plaatsen, ramen vervangen, raam vervangen, spiegelwand op maat leveren en plaatsen, kattenluikje in dubbel glas plaatsen, draadglas boven achterbalkon vernieuwen, glas vitrinekast-deurtjes vervangen, glas laten zetten, nieuw bovenlicht plaatsen, ventilator plaatsen in een raam, vervangen glas in binnen deuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter:

maandag 13 juli 2020

Glas in deur zetten

Ik wil het bovenste vak in de deur (zie bijlage) laten vervangen voor glas of doorzichtig plaatmateriaal in verband met lichtinval.
maandag 13 juli 2020

Kattenluik plaatsen in dubbel glas

Ik zoek een glaszetter die een kattenluik kan plaatsen in dubbelglas. De ruit waar het in moet is 69 bij 190 cm groot. Kattenluik is al in ons bezit. Betreft de Sureflap Microchip 28x26x 7 cm.
zaterdag 11 juli 2020

Kattenluikje in dubbel glas plaatsen

Wij willen graag ons kattenluik in het glas (57x58cm, dubbel glas) van een deur laten plaatsen. Ik zoek een specialist die dit kan realiseren voor ons.
zaterdag 11 juli 2020

Draadglas boven achterbalkon vernieuwen

Wij hebben op de 1e verdieping een overkapping in draadglas boven ons achterbalkon. Door ouderdom en schade willen wij dit graag laten vernieuwen. Het gaat om 6 glaspanelen die gedemonteerd en afgevoerd moeten worden en vervangen voor nieuwe. Het achterbalkon is circa 5 meter lang en 1,30 meter breed.
vrijdag 10 juli 2020

Ventilator plaatsen in een raam

Ik wil graag een ventilator plaatsen in een raam. Het gaat om een raam met enkel glas ruiten van 60 cm x 80 cm.
donderdag 9 juli 2020

Glas vitrinekast-deurtjes vervangen

Ik zoek een glaszetter die één van de vier (of allemaal) kan vervangen. Het betreft ruiten van ongeveer 90 bij 90 cm. Dit betreft zwart glas. De ruiten zitten in houten deurtjes.
woensdag 8 juli 2020

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Ik wil een kattenluik laten plaatsen in een dubbelglas venster van 56.5 cm breed en 66 cm hoog. Mijn kat is gechipt dus het zal een kattenluik met chip-mogelijkheid moeten worden. Ik heb er een in mijn oude woning, eventueel kan deze worden meegenomen, maar bij voorkeur laat ik een nieuw model installeren. Hierbij gaat mijn voorkeur uit naar een installateur die het kattenluik op voorraad heeft en meeneemt.
vrijdag 3 juli 2020

Badkamerraam met melkglas plaatsen

Ik wil graag melkglas laten plaaten in onze badkamerraam. Het schilderen doen we zelf (binnenkant). De afmeting van het glas is ca. 1,29 m x 0,54 m. We willen het glas laten leveren door de glaszetter. Het is gesitueerd op de eerste verdieping.
vrijdag 3 juli 2020

Glas laten zetten

Enkel glas plaatsen. ca 85 x 25 cm, gaat om één ruitje (enkel glas) dat geschoven zit in een glazen rooster, bestaande uit 5 van dat soort ruitjes. Is met trap te bereiken
donderdag 2 juli 2020

Dubbelglas in de serre vervangen

Drie ramen in mijn aluminium serre (-dak) zijn lek, 2 ramen hebben een afmeting van circa 132 bij 83 cm en 1 raam een afmeting van 42 bij 83 cm. Ik zoek een specialist die deze ramen kan vervangen.
donderdag 2 juli 2020

twee HR++ glas ramen leveren en plaatsen

Graag zou ik een prijs opgave hebben voor het plaatsen van twee nieuwe ramen. Het zou om een raam van 1434x1823 en 2142x1832 gaan die geplaatst moeten. Dit moet aan de voorzijde van de woning op de 2e verdieping gebeuren. Graag houten kozijnen.
donderdag 2 juli 2020

Kattenluik laten plaatsen in HR ++ glas

Wij willen voor onze kat een kattenluik laten plaatsen In HR ++ glas. Het betreft een raam van 50cm bij 2.10. Heb a 1 offerte aangevraagd bij deraadglas maar was beetje verbaasd over de hoge kosten.
donderdag 2 juli 2020

Ventilator plaatsen in een raam

Ik heb 5 slaapkamers met ramen die niet open kunnen . Daar wil ik graag een ventilator in plaatsen. Echter weet ik niet of dit enkel of dubbel glas niet. Graag een geluidsarme ventilator met voldoende zuigkracht.
woensdag 1 juli 2020

Kattenluik in dubbel glas

Wij willen graag een kattenluik in een raam laten plaatsen. Het betreft dubbel glas.
dinsdag 30 juni 2020

Nieuw bovenlicht plaatsen

Bovenlicht vervangen door dubbel glas. Is nu enkel glas en sluit ronduit slecht. Heeft telescoop scharnieren. Zie foto. Afmetingen: 159 cm bij 29 cm. Het bovenlicht zit erg hoog, Electrische scharnieren monteren?
dinsdag 30 juni 2020

Ventilatierooster in het raam vervangen

I need to install Ventilatierooster in 2 existing windows.
maandag 29 juni 2020

Ventilator plaatsen in een raam

Het gaat om een oud huis waarbij er geen ventilatie in de badkamer zit. Wij willen een ventilator laten plaatsen in een bovenraam van de badkamer. Raam +/- 80 cm x 35 cm. Het mag ook een andere oplossing worden, als er maar doorvoering van lucht kan komen. Bijkomstigheid is dat dit een kantelraam is. De badkamer grenst aan de buitenmuur
zondag 28 juni 2020

Vervangen glas in binnen deuren

Vervangen raampjes van 2 binnendeuren. Het gaat om elk 4 raampjes van 61,5 cm bij 35,5 cm. Huidige raampjes kan ik er eventueel zelf uithalen. De nieuwe ramen moeten stevig zijn ivm dichtslaan van de deur.
zaterdag 27 juni 2020

Ramen vervangen

Wij willen in het kozijn van de keuken, woonkamer, badkamer en slaapkamer het normale dubbele glas laten vervangen door HR++ glas met ventilatieroosters.
donderdag 25 juni 2020

Kanaalplaten vervangen in dakraam

De kanaal platen in mijn dakraam zijn versleten en moeten vervangen worden. Afmeting 3 m bij 2,5 meter. Het zijn zes stroken. inclusief levering platen en bevestiging materiaal
dinsdag 23 juni 2020

Dubbel glas in stacaravan plaatsen

Ik wil graag dubbel glas laten plaatsen in de stacaravan. Het voorraam is ongeveer 200 x 60, drie ramen van ongeveer 90 x 60 , een slaapkamerraam van ongeveer 60 x 60 en nog een slaapkamerraam van ongeveer 60 x 40. De caravan is een Atlas Festival.
zondag 21 juni 2020

Raam vervangen

Vervangen van raamkozijn + glas. Openslaande raampje op 1e verdieping is ernstig verrot, deze moet in zijn geheel vervangen worden. Het dubbele glas in dit raam moet ook vervangen worden.
zaterdag 20 juni 2020

HR++ glas in deur vervangen

Wij willen graag een kattenluik in HR++ glas laten plaatsen in de keukendeur. Afmeting zichtbaar glas: 0,46 x 2,04 m. Installatietekening en afmeting gat zijn toegevoegd. Graag inclusief prijs met nieuw te bestellen glas.
vrijdag 19 juni 2020

Draairichting van raam wijzigen van buiten naar binnen draaiend

Mijn raam draait naar buiten en als het rolluik dicht is kan het dus niet open. We willen voor 2 kamers de ramen i.p.v. naar buiten naar binnen laten draaien. Het kozijn en de ramen zijn van hout. Afmeting v.d.ramen ong. 60 x 80 cm. E.e.a. in verband met aanschaf ander huis.
donderdag 18 juni 2020

Spiegelwand op maat leveren en plaatsen

Spiegelwand van plusminus 9 meter lang en 3 meter hoog. Mag uiteraard gewoon in delen, maar wel de goedkoopste optie. 6 mm dik, is voor dansstudio. Verzilverd blank lijkt me het beste. Ik zat te denken aan een houten frame van latten waar hij ''in'' zit. Spiegel gaat tot de grond, maar mag er dus enkele cm boven beginnen ivm frame. Graag hoor ik de prijs incl en exclusief plaatsen. Mocht U goedkopere en/of betere ideeën hebben wat betreft plaatsing, hoor ik het graag. Alvast bedankt.
dinsdag 16 juni 2020

Kattenluik in dubbelglas laten monteren

Ik wil graag een ruit van ongeveer 74 x 220 cm laten plaatsen (HR ++ isolatieglas) met een kattenluikgat.
dinsdag 16 juni 2020

Raamventilator plaatsen

Ik wil graag 2x een raamventilator laten plaatsen. Beide is het in enkel glas. Eenmaal in de badkamer en eenmaal in een slaapkamer.
maandag 15 juni 2020

Doorvoer maken voor een airco in kozijn

Voor een drietal mobiele airco's willen wij een doorvoer in dubbelglas hebben. Als u dit kan snijden, graag, maar ik heb gehoord dat dit bijna niet gedaan wordt. Wij staan dan ook open voor de optie om een glas te vervangen door één met een doorvoer voor de aircoslang. Het is dubbelglas en wij wonen op de 8e verdieping van een flatgebouw, maar u kan de gevelkraan gebruiken. De kozijnen hebben een binnenmaat van 96 x 87 cm
maandag 15 juni 2020

Dubbel glas boograam vervangen

Dubbelglas gebogen raam in slaapkamer (er is vocht gekomen tussen de ramen) en moet vervangen worden. HR++ Zie foto
zaterdag 13 juni 2020

Kattenluik in bestaand glas plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in een dubbel glas raam laten plaatsen. Raam is 65.5 cm breed en 57 cm hoog.
zaterdag 13 juni 2020

Gaten in dubbel glas voor ventilatie maken (3 stuks)

Voor de ventilatie van buitenlucht naar de privé ruimtes in mijn studio wil ik gaten laten maken in het dubbele glas. In totaal zijn er 4 glasmuren die van 3 gaten moeten worden voorzien om voldoende tocht te creëren.
vrijdag 12 juni 2020

Balkon beglazing plaatsen

Ik wil graag balkonbeglazing op mijn balustrade hebben, bv Sunflex 20. Het betreft 2 delen, 1,20 m hoog en 4,00 breed. Afwerking rondom met aluminium.
woensdag 10 juni 2020

Change (3 x) single glass window to double glass window

I would like to replace single glass and wooden frames for double glass with pvc or aluminum frame for 3 windows. Size of them are : 130 cm x 140 cm, 250 cm x 80 cm and 315 cm x 80 cm 3 Ramen met enkel glas en houten kozijnen vervangen voor 3 ramen met dubbel glas in aluminium of kunststof kozijnen.
maandag 8 juni 2020

Gat maken in enkel glas voor een airco

Ik wil een gat laten boren in een raam 50 br, 200 hoog van enkel glas voor de afvoer van mijn mobiele airco. Diameter aircoafvoer 15,5 cm. In de winter zou het fijn zijn als het gat kan worden afgesloten door b.v een plastic klep.
maandag 8 juni 2020

Kattenluik in raam met dubbel glas laten zetten

Beste, Ik zou graag op de begane grond in 1 of 2 ramen een nieuwe ruit met luikje laten plaatsen. HR++ ramen, met de maten: 1 raam: 59x 109 2 raam: 59x 99 (zit een rooster boven het raam) Ik heb gemeten incl de glaslatten, het zijn houten kozijnen. Ik zou graag een offerte ontvangen voor de ruiten incl plaatsing, los van het nog te kiezen kattenluikje. Ik kan foto’s versturen van de situatie.
zondag 7 juni 2020

Raam ventilator plaatsen

Ik wil graag een raamventilator plaatsen in een raam van een kamer die geen natuurlijke ventilatie heeft. De ventilator moet geluidsarm en instelbaar zijn.
zaterdag 6 juni 2020

Kattenluik plaatsen in glas (schuifpui) dubbel glas

Kattenluik in glas plaatsen bij dubbelslag schuifpui
zaterdag 6 juni 2020

Dubbel glas & nieuwe ramen plaatsen in oud pand

In een appartement (1907) wil ik dubbelglas in een aantal ruimtes. Daarvoor zijn vermoedelijk nieuwe ramen en deuren nodig, en wat herstelwerk aan kozijnen, zie foto's.
vrijdag 5 juni 2020

Kattenluik in glas plaatsen

Kattenluik in dubbelglas laten plaatsen
vrijdag 5 juni 2020

Kattenluik in raam met dubbel glas plaatsen

Ik zou graag een nieuwe ruit van dubbel glas willen met een kattenluik erin. De oude ruit moet nog verwijderd worden. Het glas is 112 cm hoog en 38 cm breed.
vrijdag 5 juni 2020

Lekkage bij 2 ruiten in een aluminium serre oplossen

Onze (glazen) aluminium serre van 23 jaar oud lekt op twee plaatsen.
vrijdag 5 juni 2020

Double glass in window

I want my windows to be double glass They are 275 by 140, both at the first floor
donderdag 4 juni 2020

Kattenluik in bestaand glas plaatsen

In juli wordt onze nieuwbouwwoning in Dronten opgeleverd. Graag zouden wij in het raam naast onze openslaande deuren een kattenluikje laten plaatsen. De afmetingen van het glas zijn 404 bij 2300 mm. Indien mogelijk ontvangen wij graag een prijsvoorstel voor een kattenluikje in het glas.
woensdag 3 juni 2020

Ster in ruit herstellen

Bij het maaien van het gras in de achtertuin, is er een steen tegen het raam geschoten waardoor een flinke ster in een groot raam is ontstaan. Graag dit herstellen.
woensdag 3 juni 2020

Plexiglas plaatsen op het balkon

Goedemiddag, Wij willen op ons terras voor de helft plexiglas laten plaasten, inmeten en monteren, inclusief het plexiglas natuurlijk. Graag willen we hier een offerte voor aanvragen, een en ander zou voor 11 juli 2020 moeten worden uitgevoerd, dit omdat we op 11 juli een nieuwe pup krijgen en we niet willen dat hij meteen het balkon af loopt bij ons.
woensdag 3 juni 2020

Dubbelglas plaatsen

Gaat om 1 raam in badkamer. Afmeting 73x102 Glaslatten hoeven niet vervangen. Dubbel glas plaatsen
woensdag 3 juni 2020

Kattenluik in dubbel glas laten maken

Ik zou graag een kattenluik willen laten plaatsen in dubbelglas ( breedte glas 30 cm ).
dinsdag 2 juni 2020

Kattenluik in dubbelglas laten monteren

Beste meneer/mevrouw, Ik heb sinds kort een kat die gewend is naar buiten te gaan. Nu overweeg ik een kattenluik te laten monteren in een kleine ruit boven de vensterbank. Het betreffende ruitje is 30,5 bij 50 cm. Het is dubbel glas. Kunt u mij een (gespecificeerde) prijsindicatie geven voor deze klus? Ongeveer zo: Aanschaf nieuwe ruit inclusief snijden van het gat Verwijderkosten oude ruit Plaatsen nieuwe ruit Plaatsen kattenluik Overige kosten Ik zorg zelf voor het kattenluik. Ik hoor graag van u.
dinsdag 2 juni 2020

Kozijnreparatie

Ik wil graag de onderkant van mijn bijkeukenkozijn laten vervangen wegens houtrot. De rest is nog goed. Misschien nog wat opvullen verticale stukken aan de onderkant.
zondag 31 mei 2020

Raam eruit en erin

Ik wil een raam. Even eruit en dan weer erin zetten. Voor een verhuizing de bank past anders niet in de woonkamer. Het gaat om een raam van 180cm bij 130cm. zo snel mogelijk. Graag mailen

Partners

Partners van Casius