Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevelbekleding vervangen:

Gevelbekleding vervangen

Ik wil graag de bestaande houten gevelbekleding van ong. 10 m2 vervangen door kunststof.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevelbekleding vervangen uit heel Nederland:

Gevelbekleding vervangen

Het huis is nu afgewerkt (de goten, 60 cm hoog) met houten boeidelen, zwart geschilderd, in Canadees grenen. Dezelfde delen zijn ook gebruikt om de 3 dakkapellen aan de voor- en zijkanten en een extra dakkamer te bekleden. Het totale oppervlak is +/- 25 m2, hetgeen wij willen vervangen door kunststof bekleding.

Het vervangen van de gevelbekleding

Ik wil mijn gevelbekleding vernieuwen. Dit houdt in dat u de houten bekleding moet verwijderen en de nieuwe gevelbekleding monteerd. Het is een klein stukje boven de voordeur, hier is een steiger voor nodig. In totaal gaat dit om 5m2, ik zit te denken aan rabatdelen.

Gevelbekleding vervangen

Gaarne offerte van kunststof gevelbekleding, plusminus 65 m², inclusief waterbord en raamlijsten. Offerte inclusief montage.

Keralit gevelbekleding plaatsen

Alle kozijnen zijn vervangen door kunststof, nu is er deels het overige verder met keralite bekleed. Onze aannemer had er geen kaas van gegeten en liet het onaf achter. Nu zoeken we, omdat mijn man het lichamelijk niet meer kan, iemand die keralite kan plaatsen. Alles is aanwezig zelfs een grote steiger, staat nog uit buiten. Wie kan ons helpen dit jaar liefst deze zomer het af te maken. Gaat om een gevel achter, boeiborden achter en opzij. Balkons binnenzijde en wat klein afwerking voor en achter.

Keralit gevelbekleding aanbrengen

Ik wil graag 20m2 western red ceder door keralit potdeksel zwart vervangen. Ik heb dit materiaal niet zelf in huis.

Gevelbekleding vervangen

Bestaande houten gevelbekleding is van slechte kwaliteit, komt los en trekt krom. Deze moet worden verwijderd en vervangen worden door bij voorkeur Red Cedar of Ayous Thermowood. of Gevelpanelen van VM zinc . Isolatie tuusen gevel en hout. Het gaat om 30 m2.

Gevelbekleding vervangen

Het betreft gevelbekleding ten behoeve van binnenzijde van een overkapping in de achtertuin. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn.

Gevelbekleding vervangen

We hebben nu een geisoleerde gevel met bekleding van kunststof (met houtkern). Het gaat alleen om de kunststof bekleding. Deze moet nu vervangen gaan worden. De totale gevel meet 3,50 meter hoog x 7,00 meter breed waar nog 3 ramen vanaf gaan dus ik schat het muuroppervlak op 14 a 15 m2.

Gevelbekleding vervangen voorzijde van het huis

Wij willen de oude gevelbeplating (60x60) verwijderen en afvoeren en nieuwe instaleren RAL 7016 antraciet grijs met nerf structuur voorkant huis 1e verdieping Het gaat om ongeveer 10m2. Er is genoeg ruimte in de voortuin om een steiger op te bouwen.

Gevelbekleding vervangen

Het gaat om de voorgevel en de achtergevel, totaal ongeveer 36 m2. Oude bekleding van houten schroten moet verwijderd en afgevoerd worden.

Partners

Partners van Casius