Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor tuinhuisje opnieuw bekleden met trespa of hout:

Tuinhuisje opnieuw bekleden met trespa of hout

Wij willen ons tuinhuisje opnieuw bekleden met hout of trespa. Het betreft 1 zijkant van 2.00x1.80m en en voorkant met deurtjes van 1.30x1.80m. Andere zijkant is een muur van het huis, de achterkant staat op de grens van buren en kan in huidige staat blijven. Oude houtbeslag moet eerst worden verwijderd.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinhuisje opnieuw bekleden met trespa of hout uit heel Nederland:

Dak bedekken met EPDM

Ik wil mijn dak graag opnieuw laten bekleden met EPDM. Het betreft een houten tuinhuisje met overkapping. Op dit moment ligt het dakleer niet vast, alleen aan de buitenkant met spijkers. Geen opstaande rand, alleen aan de zijkanten een houten betimmering. Ca 30 m2. (390 x 660 cm).

Dakshingles monteren

Met de zware storm is een groot gedeelte van de shingles van het dak van ons tuinhuisje gewaaid. Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor het bedekken van het dak met nieuwe shingles in de kleur groen. Het oppervlak van het te bekleden dak bedraagt circa 27,5 vierkante meter. Het gaat om een huisje met een puntdak. Het tuinhuisje bevindt zich op het volkstuincomplex ATV OMMOORD.

Nieuwe dakbedekking tuinhuisje

Vorige week is met de zware storm een groot gedeelte van de shingles van het dak van ons tuinhuisje gewaaid. Graag zou ik van u een passende en vrijblijvende offerte ontvangen voor het bedekken van het dak met nieuwe shingles in de kleur zwart. Het oppervlak van het te bekleden dak bedraagt circa 27,5 m2. Het gaat om een huisje met een puntdak. Uiteraard kunt u in overleg met mij de situatie ter plekke bekijken.

Dak tuinhuis bekleden met beverstaarten

Ik heb een 8 hoekig tuinhuisje (oppervlakte van huisje is onduidelijk) momenteel met een rieten dak. Riet vervangen met beverstaarten.

Tuinhuis opnieuw bekleden met shingles

De dak shingles op een piramidevormig tuinhuisje dienen te worden verwijderd en vervangen door nieuwe donkerrode shingles. Het gaat om ongeveer 14 m2 en de oude shingles dienen te worden afgevoerd.

Dakbedekking op tuinhuisje aanbrengen

Ik wil de dakbedekking van mijn tuinhuisje laten bekleden met dakplaten van Onduvilla Onduline zwart, over de bestaande shingels- dakbedekking. Het is wel een puntdak in 4 delen. De onderste rand is ongeveer 285 cm.

Gevel met kunststof betimmering bekleden

Het bekleden met canexel kunststof schoten van een tuinhuisje +_ 28 m2. Raggelwerk op bestaande houten gevel plaatsen

Tuinhuisje bekleden

Het eventueel slopen van dakplaten en dakleer op OSB-platen plaatsen. Totaal 12m2.