Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor tuinmuur renoveren:

Tuinmuur renoveren

We hebben een tuinmuur van 18 meter lengte en een hoogte van 50 cm aan de trottoir zijde en 10 cm aan de tuinzijde. De muur overbrugt een hoogteverschil van 40 cm tussen tuin en stoep. Op de muur staan 5 gemetselde pilaren van 125 cm hoogte. De muur is erg vochtig en moet opnieuw gevoegd en geïmpregneerd worden, zodat er geen mos meer op kan groeien.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinmuur renoveren uit heel Nederland:

Tuinmuur renoveren

Wij willen de tuinmuur voor ons huis laten renoveren. Zie foto's van de huidige staat. Hij is verouderd, verzakt en een aantal stenen zijn stuk. Ook het voegwerk is slecht. Afhankelijk van wat de mogelijkheden zijn willen we de huidige muur laten renoveren en opnieuw voegen; of het slopen en opnieuw metselen van een nieuwe muur in huidige stijl.

Schoorsteen renoveren

Mijn schoorsteen is slecht gemetseld en lekt. Deze moet gerenoveerd worden. Rond het huis zijn er ook andere klussen die gedaan moeten worden. Het metselwerk van de voorgeven zit namelijk ook los en in een tuinmuur mis ik wat stenen. Daarnaast zijn er nog wat andere kleine metselklussen.

Tuinmuur metselen

Op de grens met de buren willen we een enkelsteens tuinmuur laten metselen met 2 kolommen. De muur is 5 meter lang en 2 meter hoog. Er hoeft geen poort in. Wel met fundering. Er staat een hek wat wij zelf gaan verwijderen. De buren zijn momenteel bezig met de tuin renoveren, dus we willen graag zo snel mogelijk iemand willen vinden.

Bestaande tuinmuur renoveren of vervangen

Het renoveren of vervangen bestaande gemetselde muur in de tuin. Graag het metselwerk beoordelen en advies geven wat er gedaan moet worden. De muur is 4 meter lang en 2 meter hoog, verderop is nog een stuk van 1 meter lengte. De tuindeur hergebruiken als de muur opnieuw gezet moet worden.

Tuinmuur renoveren

Bij de afscheiding van de begraafplaats staan 9 poeren welke gerenoveerd moeten worden. De bovenzijde deels slopen en opnieuw opmetselen, inclusief roestvrijstalen ankers plaatsen om het stalen hekwerk op te monteren. Het zijn poeren van 50 bij 50 cm en per poer zal er bekeken moeten worden hoeveel er afgebroken en weer opnieuw opgebouwd dient te worden. Graag ontvang ik een offerte.

Verzakte tuinmuur inclusief fundament renoveren

Ik heb een erfscheidingsmuur welke 2 meter hoog is en 2,5 meter lang is. Deze muur is verzakt, en staat aan de bovenkant 10 cm uit het lood. De muur is enkelsteens, gebroken kalkzandsteen, aan het uiteinde dubbel steens, pilaar. Het fundament blijkt maar 30 cm diep te zijn. Deze muur wil ik recht laten zetten, inclusief het verbeteren van het fundament.

Achtertuin laten renoveren

Ik wil mijn achtertuin renoveren. Er moeten nieuwe tegels gelegd worden op een groter oppervlakte dan de huidige tegels. Daarnaast moet er een houten schutting met poort geplaatst worden en een balk gemonteerd om een schommel aan te kunnen hangen, tussen de schuur en de tuinmuur. De oppervlakte van de gehele tuin is ongeveer 44 m2 hiervan zal ongeveer 15 m2 bestrating zijn. De schutting moet inclusief poort en slot zijn. De lengte zal 2.05 meter zijn en de hoogte 2.10 meter.

Voegwerk renoveren in de gevel

De voegen van de schuur en de rand van de tuinmuur zijn al verwijderd, deze dienen alleen gevoegd te worden. De oppervlakte is ongeveer 20 a 25 m2.

Tuinmuur met Belgisch leisteen renoveren

Wij zijn op zoek naar een metselaar, die een tuinmuur van belgisch leisteen kan herstellen/renoveren. Het gaat om een lengte van 25 meter, waarvan de helft gedeeltelijk in orde is. Daarnaast is er nog een muur van 30 meter, die waarschijnlijk opnieuw gevoegd moet gaan worden. De tuin ligt in de buurt van Aywaille. Graag alleen Vlaams of Nederlands sprekend. Ik zie de offerte graag tegemoet.

Schuur en tuinmuur renoveren / impregneren

Schuur en tuinmuur renoveren en impregneren. In overleg misschien ook gevelrenovatie en impregnatie van de woning.