Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Zoetermeer of directe omgeving.

2553 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: muren isoleren, 2 onder 1 kap woning bekleden, gevel stucen, buitenmuren isoleren en afwerken, buitenzijde isoleren, isoleren met steenstrips, buitenmuren isoleren, e-brick panelen isoleren, gevelbekleding aanbrengen, cementeren van buitengevel, gevelbekleding aanbrengen, buitenzijde isoleren met steenstrips, bekleding van gevels, steenstrips gevelbekleding plaatsen, vrijstaande woning isoleren aan de buitenzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Vervangen van rabatdelen

Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft het vervangen van bestaande houten rabatdelen en deze vervangen door kunststof exemplaren. Grove schatting van de oppervlakte bedraagt 50 a 60 m2. We zijn op zoek naar een eerlijke offerte.

Zonnescherm (de)monteren en gevel renoveren

Vanwege het losraken van de voegen zit ons zonnescherm aan 1 kant scheef en komen er een paar bakstenen naar voren waar het chemische anker is bevestigd. Dit moet gerepareerd worden. Graag zien wij een offerte van de kosten die gemaakt moeten worden op basis van onderstaande gegevens: - Demonteren zonnescherm en voorzien van chemische ankers - Verwijderen van een gedeelte van de gevel in verband met losse zittende voegen, het opnieuw metselen van de gevel en opnieuw voegen van de gevel. - Monteren van zonnescherm voorzien van chemische ankers

Gat boren voor afzuigkap

We zoeken een partij die een gat naar buiten (direct vanaf de aansluiting naar buiten) kan boren ten behoeve van een afzuigkap. Het gat moet klaar zijn voor aansluiting van het afzuigkap model AEG DVB5960HG afzuigkap.

Crepi op nieuwbouwwoningen plaatsen

Ik wil graag mijn nieuwbouwwoning voorzien van crepi en isolatie. Het gaat om 5 woningen, oppervlakte is bij elkaar 1050 m2. Kunt u in de offerte apart vermelden met en zonder isolatie?

Gevel reinigen en impregneren

Reinigen en impregneren van gevel (kalkzandsteen) ca. 85 m2

Bakken metselen

Wij willen in de tuin twee bakken maken van steen (border) met stapelblokken. 1 van 1.50 x 1 meter en 1 van 0.60 x 2 meter. We bestellen de benodigdheden bij Praxis. In de week van 21 mei, ongeveer.

Tuinmuur renoveren

We hebben een tuinmuur van 18 meter lengte en een hoogte van 50 cm aan de trottoir zijde en 10 cm aan de tuinzijde. De muur overbrugt een hoogteverschil van 40 cm tussen tuin en stoep. Op de muur staan 5 gemetselde pilaren van 125 cm hoogte. De muur is erg vochtig en moet opnieuw gevoegd en geïmpregneerd worden, zodat er geen mos meer op kan groeien.

Loodslabben en voegwerk vervangen

Vervangen loszittend voetlood schoorsteen (100 x 100 cm vierkant). Er is lekkage daardoor. En loszittende (witte) bakstenen van de schoorsteen repareren, circa 4 stuks.

Compleet nieuwe gevel plaatsen

Na 25 jaar van lekkage na plaatsing van een kunststof gevel nu de wanhoop nabij. Is er een bedrijf dat een nieuwe gevel kan plaatsen zonder lekkages? Het betreft een gevel over 2 etages van 2.55 meter hoogte per etage. De breedte van de gevel is 4 meter.

Loodslabben en voegen van schoorsteen vervangen

De loodslappen van de schoorsteen zitten gedeeltelijk los waardoor er lekkage ontstaan is. Graag repareren dan wel vervangen.

Voegen raamdorpelstenen vervangen

De schilder had ons verteld dat wij iets moeten doen aan de voegen van de 5 raamdorpels. Graag een offerte hiervoor.

Gat zagen in beton voor afzuigkap

Ik ontvang graag een prijsopgave voor het zagen van een gat van 150 mm ten behoeve van een afzuigkap in een betonnen / bakstenen zijgevel. Ik heb zelf een puinbak staan, dus kan het vuil zelf laten afvoeren. Ik wil echt dat er alleen een gat wordt gemaakt.

Achtergevel laten renoveren

In het voorjaar willen wij de achtergevel (schatting 30 m2) van onze woning laten renoveren (opnieuw voegen en impregneren). Tevens de zijgevel laten reinigen en impregneren (schatting 40 m2). In hoeverre er nog reparaties aan de zijgevel moeten plaatsvinden is niet helemaal duidelijk (bovenste deel is alleen met ladder bereikbaar en niet in het zicht). Het voegwerk van de zijgevel wat wel in het zicht is, ziet er optisch wel goed uit.

Voegen van de schuur herstellen en gevel laten impregneren

Gevel van de schuur laten impregneren. Eerst moet de gevel schoon gemaakt worden en er is ook voegwerk na te kijken en mogelijk bij te werken. Ongeveer 25 m2. Graag uw offerte hiervoor.

Schoorsteen bij een hoekhuis voegen

Het metselwerk van schoorsteen is gedeeltelijk weg. Dit wil ik opnieuw dichten aan de 3 (makkelijk) bereikbare zijden. Het metselwerk is voornamelijk weg ter plaatse van het lood. Lood is nog goed.

Gat boren in buitenmuur

Ik wil een gat boren van 150 mm in de buitenmuur voor de aansluiting van de afvoer voor de ventilatie in de keuken.

Gat in buitenmuur maken voor afzuigkap

Naar aanleiding van een nieuwe keuken willen wij een gat door de buitenmuur voor de afzuigkap. Het gat (standaard maat) moet door beton en bakstenen. Binnen nu en twee weken moet het uitgevoerd worden.

Bestaand gat voor afzuigkap vergroten

Bestaand gat voor afzuigkap 10 cm in muur vergroten naar 15 cm. Betreft woning 11 jaar oud.

Tuinmuur metselen

Zoals voorbeeld met elektra voor 2 wandlampen. Hout kan ik zelf eventueel fundering ook, 6 meter, 10 m2

Gevel voegen en impregneren

Wij willen graag de gevel van ons hoekhuis laten voegen en impregneren. Het gaat om de voor-, zij- en achtergevel met een oppervlak van ongeveer 100 m2. De gevel is goed bereikbaar.

Gevel reinigen en voegwerk herstellen

Graag ontvang ik een offerte voor het reinigen, opnieuw voegen en het impregneren van de voorgevel. Deze gevel is ongeveer 5 bij 8 meter, inclusief gevelbekleding en raamkozijnen.

Kunststof rabatdelen aanbrengen

Ik wil het hout in mijn zijgevel en balkon laten vervangen door kunststof delen. Zie foto's

Buitengevels metselen

De voor- en achtergevel op metselen van een nieuwbouwwoning. De stenen, mortel en een steiger zijn reeds besteld. Een en ander volgens tekeningen. Deze kan ik u mailen. Start uitvoering: begin mei.

Gat boren voor de afzuigkap in de buitenmuur

Maken van een afvoergat van 160mm voor afzuigkap in buitenmuur. Buitenkant is van baksteen en binnenkant in beton. De spouw is 1 maand geleden geïsoleerd met parels. Uitvoering graag in de laatste week van april.

Gat boren in de buitenmuur voor de afzuigkap

Voor de nieuwe afzuigkap moet een door de buitenmuur bestaand gat van 10 cm vergroot worden naar 12 á 13 cm. Door het nieuwe gat moet een flexibele slang/pijp van 12.50 cm kunnen. Het gat moet aan één zijde gelijk blijven met het reeds bestaande gat (geen ruimte in verband met bestaande leidingen). De muur is aan de buitenzijde baksteen en aan de binnenzijde kalkzandsteen.