Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor muurtjes laten renoveren:

Muurtjes laten renoveren

Ik wil 2 muurtjes laten renoveren. Deze muurtjes zitten met kanteel effect aan elkaar vast en dienen als begrenzing van de tuin. De muurtjes zijn 1,80m hoog en 1,80m breed en 1,60m hoog en 1m breed. Materiaal leveren door vakman
Onze klant uit Waddinxveen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muurtjes laten renoveren uit heel Nederland:

Renovatie toilet

Ik wil mijn toilet van 1 m2 laten renoveren. Werkzaamheden: plaatsen en aansluiten van inbouwtoilet, wegwerken inbouw en tegelen, tegelen van muurtjes halfhoog (maximaal 1,20 meter); vloertje tegelen; elektriciteitsleiding verleggen en lamp ophangen.

Zolderverdieping afwerken en aftimmeren

Wij zijn bezig om de zolder te renoveren. Deze week worden er dakkapellen geplaatst. En daarna wordt het dak gerenoveerd. Hierna willen wij graag de zolder verder laten afwerken, het gaat om het plaatsen van wat muurtjes en aftimmeren met gipsplaten. Ook moeten er wat radiators verplaatst worden en elektra punten aangebracht.

Achtertuin renoveren

Terras moet gelijk worden aan de tuin, oude tuin/grond moet eruit, deze is verhoogd en afgezet met muurtjes, we willen graszoden erin en 1 pad van terras naar schuur. De tuin is ongeveer 4,5 x 10 meter. Waarschijnlijk willen we alles met nettere stoeptegels betegeld hebben, momenteel zijn dat erg oude. Bestaande muurtjes en planten verwijderen wij zelf.

Tuin (deels) laten renoveren

Herstel van gemetselde muurtjes, vervanging houtwerk dat is gaan rotten (beschotting het is een dijktuin met veel verschillende niveaus), terras egaliseren en uitbreiden, verwijderen 2 grote coniferen, grof snoeiwerk van te groot geworden buxussen

Woning van binnen renoveren

Wij hebben een hoekwoning met een inhoud van ongeveer 300 kub. De volgende werkzaamheden willen wij laten uitvoeren: - dakkapel plaatsen - 6 kozijnen vervangen - badkamer van beneden naar boven plaatsen,. hier is warm en koud water aanwezig. Het gaat om tegelwerk en het plaatsen van een wastafel en inloopdouche. Voor het toilet zal de afvoer moeten worden aangepast. - stuken van wanden plafond op de eerste etage - 2 kleine muurtjes beneden verwijderd. Het is niet duidelijk of het een draagmuur is. - vloerverwarming plaatsen en dekvloer - wanden en plafonds beneden stuken - cv ketel vervangen Graag maken wij een afspraak met de vakman om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Badkamer renoveren

Badkamer van 2.84 m x 2.25 m werkzaamheden: - slopen van bad, wc pot, wastafel en tegels (op vloer en muren tot aan halverwege het plafond) (deze werkzaamheden zouden wij eventueel ook zelf willen uitvoeren) - Vloer betegelen (grote tegel) en rest van badkamer stukken. Nieuwe douche: inloop douche (2 nieuwe muurtjes waarin 4 nisjes) - nieuwe hangende wc monteren ( huidige toilet was ook hangend) - ophangen van wastafel en kranen installeren - radiator na stukken weer terugplaatsen - nieuw plafond met inbouw spotjes en ventilatie De volgende materialen zullen wij zelf aanleveren, vloertegels, beton cire wc pot, douchkraan, wastafel, spotjes, ventilatie.

Muurtjes van gasbeton zetten

Appartement renoveren, indeling wordt iets gewijzigd. 2 x gasbetonblok muur br x hg 2,10 x 2,60 (meter) met deuren 93 cm breed 211 hoog, totale lengte muur is dus 3 meter; 1 x gasbetonblok muur br x hg 1,50 x 2,60 (meter); 1 maal deur 60 cm verplaatsen en de muur 60 opvullen met gasbetonblokken. Graag uw offerte voor bovenstaande.

Keukenruimte renoveren na verwijderen keuken

Wij willen na het demonteren van onze oude keuken (doen we zelf), dat de leidingen (gas, water en elektra) verlegd worden en daarna de muren weer gestuct worden (ongeveer 2.70 x 2.20 en 2.50 meter hoog). 2 niet dragende muurtjes tussen woonkamer en keuken inkorten (ongeveer 0.50 meter), waarvan 1 met elektra die verplaatst moet worden. Plaatsen van keuken. Foto's en verdere informatie in overleg. In juni krijgt de klant de sleutel van dit huis.

Tuin renoveren met vlonders, straatwerk en muurtjes

Ik wil graag mijn tuin laten renoveren. De stenen muurtjes incl planten moeten er uit (zie foto) en dit hele achterste deel van de tuin (ongeveer 10 bij 5 meter) wil ik laten betegelen met rode Schellevis tegels. Ik heb een verhoging met vlonders van ongeveer 3m bij 5m, daar wil ik kunstgras over. Ik zou om dit deel met vlonders ook graag een klein hekje met een deurtje laten plaatsen. De gehele tuin is ongeveer 10 bij 3 meter en goed bereikbaar.

Tuinmuurtjes renoveren of vervangen

Wij wonen in een tussenwoning met een kleine voortuin. Als afscheiding met het trottoir hebben we daar twee lage gemetselde tuinmuurtjes, die een hoek vormen. Het gaat om een muur van 2 meter lang en ongeveer 90 cm hoog en een muur van 3 tot 4 meter lang die 100 tot 120 cm hoog is. Deze maten zijn bij benadering. De muurtjes zijn in erg slechte staat en ik wil hier graag laten beoordelen of ze gerenoveerd of volledig vernieuwd moeten worden. Ik maak hiervoor graag een afspraak en ontvang daarna uw advies en offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.