Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Waddinxveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Waddinxveen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Waddinxveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Waddinxveen of directe omgeving.

317 klanten uit Waddinxveen bevelen een bij Casius in Waddinxveen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Waddinxveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevellekkage herstellen (meetverslag lekdetectie aanwezig), gevelrenovatie of vernieuwen, inclusief isoleren, buitengevels van oude boerderijwoning isoleren, gevel opnieuw bekleden en isoleren, gevel isoleren van buitenaf en afwerken met stucwerk, het behandelen met spuitkurk van de gevels van een nieuwbouwwoning, gevel renovatie, advies en uitvoeren van moderne gevelbekleding, buiten gevels opnieuw voegen en evt impregneren, gevelbekleding van een loods en bedrijfspand, isolatieplaten stucen, voegen van de voorgevel herstellen en mogelijk impregneren, buitengevel isoleren, buitenmuur isolatie, het renoveren en bekleden van een gemetselde gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Waddinxveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Terugliggende voegen platvol voegen

Onze nieuwbouwwoning is terugliggend gevoegd en deze zouden platvol gevoegd moeten worden. Alles is vanaf de grond bereikbaar, geen steigerwerk nodig. Het gaat om ongeveer 60 m2 en er is heel makkelijk bij te komen.

Voegwerk gevel vervangen

Ik heb een voorgevel van rond 30m2. Begane grond met 1ste verdieping. Ik zou graag nieuwe voegen willen. Wat zijn de prijzen voor knip of een platte voeg? Incl. Reiniging en impregneren. Sommige bakstenen dienen ook vervangen te worden. Graag ontvang ik een offerte

Tuinmuur ophogen

Ik wil mijn bestaande muur laten ophogen. Hoor graag of dat mogelijk is. Totaal ca 9 meter.

Gevel isolatie met crepi afwerking

Bestaande gevels (3) van ongeveer 60 m2 van een bungalow graag voorzien van gevel isolatie en crepi afwerking (allen begane grond) Huidig materiaal bestaat uit steenstrips en amper isolatie.

Gat in de gevel maken

Mijn kacheluitlaat moet doorgevoerd worden. Er moet een gat gemaakt worden in de gevel van 13 cm.

Tuinmuur metselen

Ik wil een tuinmuur van 15 meter lang en 50 cm hoog laten metselen waar de schuttingen op komen.

Muurtjes laten renoveren

Ik wil 2 muurtjes laten renoveren. Deze muurtjes zitten met kanteel effect aan elkaar vast en dienen als begrenzing van de tuin. De muurtjes zijn 1,80m hoog en 1,80m breed en 1,60m hoog en 1m breed. Materiaal leveren door vakman

Gevel zandstralen en eventueel opnieuw voegen

Wij willen onze buitenmuur laten zandstralen. De oppervlakte totaal is ongeveer 45 m2. Het is een zij en voorgevel. Wij willen hiervan graag een prijsopgave. Ook zouden wij graag een prijsopgave willen van het opnieuw voegen van de buitenmuur. En mijn vraag is nog of het nodig is om te impregneren als de muur daarna nog gesausd gaat worden? Anders zou ik daar ook graag een prijsopgave van willen. Aangezien ik mijn telefoon bijna nooit op kan nemen graag mailen die zie ik sneller.

Renovatie van een zwemvijver

Wij zoeken op korte termijn een vakkundige metselaar die 2 muren (4.6 meter breed per stuk en verschillende hoogtes) en de trap (iets minder dan een meter lang) van zwemvijver opnieuw kan metselen.

Muur metselen en voegen

Het gaat om het metselen van 56 meter 1 steens muur, hoogte is 1 meter. Binnen en buitenzijde voegen. Het gaat om de onderste meter van een loods. De staanders van de staalconstructie komen tussen de muur te staan. Het zijn dus 9 vakken. De stenen zullen pasgemaakt moeten worden aan het begin en einde van een vak. Stenen en cement enzovoorts, leveren door metselaar.

Buitenmuur metselen

Ik heb een vrijstaand woonhuis en wil de buiten muur opnieuw metselen na het isoleren. Het isoleren doe ik zelf. Het is misschien een smalle spouw dus mogelijk moet er op de rand van de fundering worden gemetseld. De oude buitengevel wil ik zelf verwijderen. Tot de goot is de gevel 6 meter hoog en daarna in een punt tot 9 meter hoog. De breedte van de gevel is 7.5 meter en aan de andere kant 12.5 meter (beide twee keer). Het is ongeveer 240 m2. Wat zijn de kosten van metselen en voegen en eventueel de stenen erbij?

Schoorsteen opknappen

Het betreft het renoveren van een gezamenlijke schoorsteen. Deze is in omvang 1 m2 en 35 jaar oud. De voegen zullen vervangen moeten worden. Daarnaast dient er ongeveer 9 meter nokvorst gecontroleerd te worden. Hierna dient bepaald te worden of de nokvorsten vervangen moeten worden of vastgezet. De nokhoogte is 11.70 meter.

Muurlood in een spouwmuur vervangen

Muurlood in een spouwmuur vervangen: 23 meter muurlood vervangen 3/4 rondom de etage van woning met daaronder plat beloopbaar dak. Het werk is dus op het dak van begane grond. Het lood moet vanaf de binnenmuur worden vervangen door het uithakken van twee lagen stenen etc. Parkeren op eigen terrein.

Lekkage bij de schoorsteen op het dak

Wij hebben een lekkage aan de zijkant van onze schoorsteen op het dak. Het is een huis van 2 verdiepingen. Kunt u ons vertellen hoe we dit kunnen verhelpen?

Gevel isoleren en stucwerk aanbrengen

Isolatie aanbrengen op onze garage en afstuken in kleur Buitenwerk Vierkante meter: 33 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Schoorsteenrenovatie

De voegen van de schoorsteen op de kop van onze hoekwoning moeten worden uitgebikt en opnieuw gevoegd worden, de gevelstenen schoon gespoten, de loodslabben vernieuwd, metalen binnenmantel aan de binnenzijde plaatsen en de schoorsteen geïmpregneerd. Het is een 'halve' schoorsteen op de zijkant van de woning. Graag zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Gevel reinigen en voegen

De blinde zijgevel van onze aangebouwde garage is momenteel begroeid met klimop. Dit gaan we verwijderen en daarna moet de gevel ontdaan worden van alle resten, draadjes en luchtworteltjes en wellicht ook opnieuw worden gevoegd. De lengte van de wand is ongeveer 5.50 meter en de hoogte is oplopend van 2.50 naar 4.70 meter. Het gaat dus om een kleine 20 m2 schoonmaken en zo nodig opnieuw voegen.

Muurtje metselen

Muurtje metselen. Fundering ligt er al, op de fundering liggen lateien. Hierop een muur metselen van ongeveer 10 meter lang en 1 meter hoog. Het is een tuinmuur met een aantal pilaren van 30 bij 30 cm. Tussen de pilaren zetten wij tuinschermen. Materialen heb ik nog niet aangeschaft dus hiervoor graag een afzonderlijke post opnemen in de offerte. De tuin is aan de achterzijde, nieuwbouw en goed bereikbaar.

Kozijn opmetselen of sandwichpaneel aanbrengen

Graag zou ik van u advies en een vrijblijvende offerte ontvangen voor het onderstaande: Onze woning had standaard aan de voorkant waar ook de keuken is gesitueerd een erg lage raampartij waardoor er geen keukenblok geplaatst kon worden. Toen wij er kwamen wonen, hebben wij ervoor gekozen om het kozijn te vervangen en de voorgevel te verhogen middels een trespaplaat, waardoor je dus een keukenblok kunt plaatsen. Wij willen nu deze situatie aanpassen door de plaat te vervangen door metselwerk of een sandwichpaneel. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 2 m2. Graag ook advies over de isolatie, 's winters hebben de leidingen binnen hinder van de kou.

Metselwerk voorgevel

Op de begane grond is de voorkant van de woning afgewerkt met hout. Dit is inmiddel aan het rotten en we willen dit hout graag verwijderd hebben en vervangen zien door bakstenen.

Renovatie schoorsteen en dakkapel schilderen

Hoekschoorsteen buitenkant reinigen, voegen, impregneren (buitenkant). Middelgrote dakkapel 2,75m breed schilderen. Op de tweede (er is begane grond, eerste verdieping en zolder, waar de dakkapel is) verdieping. Vanaf donderdag na 17.00 ben ik telefonisch te bereiken.

Ongeveer 25 meter metselwerk. ...

Ongeveer 25 meter metselwerk. Omschijving werkzaamheden: ongeveer 40 cm hoog en om de 180 cm een pielaar om daar tussen schuttingen te plaatsen, tevens moet er ook nog een fundering gemaakt worden waar op gemetseld kan worden gr dirk..PS schuttingen plaatsen kan zelf gedaan worden

wil een aanbouw maken,bij een dijkwoning ...

wil een aanbouw maken,bij een dijkwoning uit 1938,mag niet geheid worden,dus er moet een speciale vloer gestord worden.Er moet in het souterain,een deurpost in een dragende muur verbreed worden,om een bredere doorgang naar de nieuwe aanbouw te krijgen.In de nieuwe aanbouw wil ik graag een deur en een raamkozijn laten plaatsen.Wil de aanbouw wel van buiten compleet afgeleverd hebben,van binnen moet er wel een afvoer aangelegd worden,voor de keuken die er waarschijnlijk in komt.Mogelijk compleet stenen muren rondom,is dit niet mogelijk door het te zwaar worden van de aanbouw,dan een laag muurtje met daarop een kunstof,of houten aanbouw.Wel met de mogelijkheid om er bovenop een dakterras te maken.De totale oppervlakte is 15 vierkante meters en plus minus 2.5 meter hoog.

Betreft zowel voor als achterkant ...

Betreft zowel voor als achterkant woning. Het houtwerk onder de kozijnen dient opgemetselt te worden. Zowel op de begane grond, als op de 1e verdieping.

Het metselwerk is op de plaats waar ...

Het metselwerk is op de plaats waar voorheen een zonnescherm heeft gehangen erg slecht en moet op sommige plekken opnieuw gevoegd worden.