Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor bbq in de tuin laten metselen:

BBQ in de tuin laten metselen

Wij willen graag een BBQ laten metselen in de tuin, maar zijn zelf niet handig genoeg. Kunt voor ons een offerte sturen? Breedte ongeveer 80 cm, diepte 40 cm. Ik heb een achterom.
Onze klant uit Voorschoten (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bbq in de tuin laten metselen uit heel Nederland:

Voor-, zij- en achtertuin onderhanden nemen

Gaat om 90 m² tuin (schatting). Project omschrijving: in de achtertuin plus een deel van de zijtuin wil ik graag het gras vervangen en kunstgras aan laten leggen. In de achtertuin een strook aanleggen waarop BBQ en stoelen kunnen staan. Ander deel van de zijtuin plus voortuin betegelen en verhoogde borderbakken aanleggen waarin beplanting kan worden gedaan. Tevens LED verlichting in de borderbakken aanbrengen. Achtertuin heeft een achterom.

Herbestraten

Onze tuin lag goed totdat wij van pallets een bbq tafel hebben gemaakt,sindsdien staat het blank daar,zie foto-s. Vorige week heeft de buurman een nieuwe schutting gezet en zijn wij de bbq aan het afbreken,maar wat schets onze verbazing,nu is het Nog erger.

Tuinontwerp en -renovatie

Wij willen een ontwerp maken voor een nieuwe indeling van onze tuin waar de volgende aspecten voor ons belangrijk zijn: - meer beplanting, groenblijvend, leibomen, fruitboompje, grassen, 4-seizoenen, bloeiend, wit, roze, lila, paars, diep oranje/rood, eventueel Geel. - sfeervol, rust, eenheid. - mediterrane/strandsfeer. - potten en/of vaste plantenbakken. - zweef parasol - zon liefhebbers, 6-pers eethoek, stenen bbq (aanwezig). Graag iemand langskomen om het te bespreken.

Tuin leeghalen en kunstgras aanbrengen

Tuin leeghalen (steentjes, betonplaat 1 x 2 m, oude bbq en dergelijke), dit mag ook afgevoerd worden. Vervolgens ophogen met zand, ongeveer 10 cm (denk ik) en kunstgras leggen. Tuin is 5.35 m breed en 5.51 m diep. Graag een offerte met uren en materialen.

Tuin herinrichten

Het gaat om een tuin op het zuiden van 72 vierkante meter (4,5 x 16 meter diep) met een kleine aanlegsteiger. In opdracht graag een eenvoudig ontwerp van 2 terrassen: 1 van 18 vierkante meter met een overkapping aan het huis inclusief opstapelplek voor de houtblokken en 1 van 10 vierkante meter tot halverwege. Verder gras (ongeveer 30 vierkante meter) met enkele looptegels. Tevens het plaatsen van een (appel)boompje en het vervangen of renoveren van de steiger/vlonder van ongeveer 16 vierkante meter. Daarnaast 2 ruime tuinkasten en een BBQ/tuinhaard. Tot slot: Beplanting! Hoe meer u als vakman kan regelen hoe beter het is, inclusief afvoer van materiaal. Ik heb geen achterom, dus even bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Tuin inrichten met witte muren en bankirai schutting

We willen onze achtertuin aanleggen, aan de ene kant over een lengte van 9 meter willen een muurtje van 80 cm hoog (strak wit afgewerkt) met daarbovenop 1.40 meter horizontale bankirai schuttingplanken, zonder zichtbare palen ertussen. Aan de andere kant willen we over de gehele lengte van de tuin 11.40 meter hetzelfde (80 cm, muur met 1.40 meter horizontaal bankirai) met een moderne (wit afgestreken) vierkante, afgedekte vuurplaats/bbq/houtoven (1.20 meter breed, 60 cm diep, 2 meter hoog) en aan de beide zijkanten stenen bakken voor planten (60 cm hoog, 60 cm diep en 2 meter breed, ook wit afgestreken) met een rand van 10 cm. Aan de achterkant willen we 2.40 meter lang 2.20 meter hoog bankirai horizontale schutting en een 1.20 meter deurtje naar achteren. Rechts achterin willen we een met hout (bankirai) aan 3 kanten (2 x korte zijde, 1 x lange zijde die in de tuin staat) afgewerkte schuur van 2 meter x 3.60 meter en 2.40 meter hoog.

Tuinhaard / BBQ verwijderen

Betonnen tuinhaard/BBQ uit achtertuin verwijderen. Tuin is bereikbaar via gezamenlijke gang aan de achterkant. Ik denk met een breedte van ongeveer 1.5 meter.

Barbecue metselen

In onze tuin, naast een houten schuurtje, willen wij een vaste buiten barbecue. De ondergrond en zijkanten moeten dan stevig genoeg, egaal en vuurvast worden gemaakt. De ondergrond is nu van zand, dus er moet beton gestort worden. We willen een BBQ volledig laten metselen. Voorkeur voor donkergrijze stenen indien mogelijk. Afmetingen: Breedte 75 cm, hoogte (maximaal) 248 cm, diepte 80 cm. Ik ben op zoek naar iemand die deze klus volledig voor ons kan afronden.

Kindvriendelijke tuin ontwerpen en aanleggen

Wij wonen in een nieuwbouwwoning waar de achtertuin van ongeveer 40 m² geheel betegeld is. In de tuin staat een stenen schuur. Er staan vanuit de bouw schuttingen met klimop. We hebben een dochter van 10 maanden oud en willen graag een tuinontwerp laten maken voor een kindvriendelijke tuin waar het voor ons als ouders ook goed toeven is. We hebben veel wensen, maar de ruimte is beperkt. We denken aan een loungebank met tafeltje, een overkapping voor de BBQ, een stukje gras, andere schuttingen, een kleine trampoline in de grond, misschien een schommel of speelhuisje en krijtbord aan de schutting of schuur. We willen graag in gesprek met hoveniers die het leuk vinden om te ontwerpen. Als het ontwerp ons bevalt, ontvangen we graag een offerte. De steekwoorden zijn: onderhoudsvrij, kindvriendelijk en sfeervol. De openslaande tuindeuren willen we eventueel vervangen door schuifdeuren, zodat er meer ruimte in de tuin kan worden benut. We horen graag wie er op korte termijn tijd heeft om voor ons een ontwerp te maken en wat de kosten zijn.

Gehele renovatie van een verwilderde tuin

Wij krijgen op 1 mei de sleutel van de door ons gekochte bungalow op 654 m² grond. Er is daar een verwilderde achtertuin van ongeveer 300 m². We hebben enkele wensen en ideeën voor de aanpak en willen daarvoor uw offerte ontvangen. Het gaat om: 1) Rechts achter en midden:plaatsen van winterharde hoge struiken, bomen, coniferen o.i.d. die het zicht op de woningen aan de overzijde ontnemen, maar wel met zicht op het water. 2) In het midden en links achter een vlonderterras, gedeeltelijk boven het water. 3) Tegen de voorgevel over de hele breedte een terras van 8 meter x 5 tot 9 meter diep. 4) Een vaste BBQ-plaats op het terras. 5) belangrijk is dat de aangelegde tuin weinig onderhoud nodig zal hebben. 6) rechts een deels verscholen paadje naar de achterzijde. 7) 1 of meerdere heuveltjes. 8) een Japanse Esdoorn en een druif op een pergola plaatsen. 9) Op enkele bomen na moet de hele tuin worden leeggehaald en wortels worden weg gefreesd. 10) er is een hoogteverschil, de tuin loopt 50 tot 100 cm af. 11) er is een 100 cm brede toegang tussen twee muren door. Dat geeft beperkingen aan het in te zetten materieel. Er staan foto's en plattegronden van de woning met de tuin op Funda. Wij stellen een bezoek op prijs.