Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Voorschoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Voorschoten heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Voorschoten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Voorschoten of directe omgeving.

395 klanten uit Voorschoten bevelen een bij Casius in Voorschoten aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Voorschoten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel isoleren, buitengevels renoveren, gestuukte buitenmuren van volledige woning opknappen, volledige buitengevel renovatie, prefab steenstrip isolatieplaten plaatsen, woning isoleren, isolatie aanbrengen, gevel en kruipruimte isoleren, gevel bekleden, advies en isoleren voor en achtergevel isoleren, gevelrenovatie uitvoeren, gevel reinigen, voegen en wit schilderen, buitenkant van de gevel isoleren en afwerken, garage metselen, buitenzijde isoleren en afwerken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Voorschoten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

BBQ in de tuin laten metselen

Wij willen graag een BBQ laten metselen in de tuin, maar zijn zelf niet handig genoeg. Kunt voor ons een offerte sturen? Breedte ongeveer 80 cm, diepte 40 cm. Ik heb een achterom.

Houten deel van schuurtje vervangen door stenen muur

Ik heb een schuur bestaande uit 2 delen, een gemetseld deel en een houten deel. Het houten deel staat tegen de stenen schuur aan wil ik graag vervangen door een stenen variant. Daartoe moet een direct aansluitend aan de bestaande muur een muur van 170 cm lang, met daar op de hoek haaks 420 cm lange muur en daar haaks, richting de bestaande schuur, 60 cm, welke aansluit op een houten portier. Hoogte van muur is 2.20 meter. Locatie is op zandgrond, maar vereist wel een betonnen fundering. Locatie is goed bereikbaar. Inclusief afvoeren van oude materialen.

Schoorsteen renoveren

De gemetselde schoorsteen op het pannendak is slecht. De rook komt niet alleen uit de bovenzijde naar buiten. Daarnaast wil ik ook het metsel- en voegwerk laten herstellen en eventueel een trekkap plaatsen ten behoeve van betere trek kachel. De schoorsteen op mijn hoekwoning is ongeveer 80 cm hoog.

Voegen voorgevel herstellen

Ik wil van de voorgevel de voegen herstellen, betreft een 2 etage woning van 40 m2. Er moeten ook een aantal stenen vervangen worden.

Voorpui voegen verwijderen en opnieuw voegen

Ongeveer 23 m2 buitenmuur voegen verwijderen en opnieuw voegen. Eventueel buitenmuur impregneren.

Herstel van balkon randen

Het balkon van 2 bij 1 meter met daaronder een uitbouw heeft aan de randen enkele loslatende delen. Dit willen we graag laten repareren.

Schoorsteen repareren of vernieuwen

Het betreft een gemeenschappelijke schoorsteen. Voor nr 12 alleen als luchtkanaal, het rookkanaal is niet in gebruik. Bij nr 14 betreft het luchtkanaal en rookkanaal. Nr 14 heeft lekkage in rookkanaal. Nr 12 heeft geen probleem. Recentelijk zijn voegen vernieuwd. Vraag: is lekkage nr 14 te verhelpen? Zo ja wat zijn de kosten en voor wie, oftewel probleem nr 14 of 12 en 14. Mijns inziens zijn de voegen aan zijde 12 goed gerepareerd. Bij nr 14 is dat vraag. Nr 14 heeft reparatie laten uitvoeren door " prutsers" die volgens mij meer stuk gemaakt dan gerepareerd. Indien gehele staat schoorsteen slechts is en repareren geen goede optie is wat kost dan een nieuwe schoorsteen? Foto's schoorsteen kunnen op verzoek toegestuurd worden.

Dubbelwandig pijp metselen

Dubbel wandige pijp 2 verdiepingen recht omhoog voor gas openhaard

Gevels reinigen, voegen vervangen en impregneren

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor een gevel restauratie en impregnatie van de gehele standaard eengezinswoning. De zijmuur slaat door, maar ik wil dat ook zowel voorzijde als achterzijde nagelopen worden en in ieder geval geïmpregneerd. Daarnaast van een laag stenen muurtje aan de voorkant de voegen restaureren. Foto's zijn bijgevoegd. De klimop aan de zijkant wordt verwijderd voor aanvang van de werkzaamheden. Het huis is circa 6 x 8 meter. Begane grond en eerste verdieping drie zijdes. De zijgevel loopt in een punt naar de nok. In vrijblijvende offerte vermelden wat voor materiaal gebruikt wordt. Aanvang van werkzaamheden kan op korte termijn maar zeker binnen 2 maanden. Met vriendelijke groet.

Voegwerk van de schoorsteen bijwerken

Onze schoorsteen heeft onderhoud nodig. Het gaat het om het reinigen en bijwerken van het voegwerk.

Tuinmuur repareren of vernieuwen

Ik heb een steens tuinmuur van ongeveer 60 cm hoog en 18 meter lang. Deze is op verschillende plaatsen gescheurd door boomwortels. De bomen worden op korte termijn gerooid en daarna wil ik de tuinmuur laten repareren of opnieuw opmetselen. Ik kan hiervan foto's doorsturen. Graag een prijsidee.

Schoorsteen renoveren: stenen en lood vervangen

De schoorsteen is van beton en afgewerkt met metselwerk. De voegen zijn slecht evenals het lood. Het gaat om het vervangen van de complete buitenmantel bij 2 identieke schoorstenen.

Optrekken van een muurtje + overkapping

Op de erfgrens met de buren willen wij een muurtje van ongeveer 4 meter lang en 2 meter hoog ter vervanging van een deel van de hedera-afscheiding. We willen er een spie op plaatsen en een glazen veranda dak. Klant weet niet of er geheid moet worden i.v.m. overkapping (kleigrond).

Schoorsteen impregneren

Ik ontvang graag een offerte van een gespecialiseerd bedrijf voor het impregneren van een kleine schoorsteen. De schoorsteen is 100 bij 40 cm en is goed te bereiken via de dakkapel.

Voegwerk renoveren

Wij zijn bezig met de aankoop van een huis, waarbij er wat voegwerk gerenoveerd moet worden. Het gaat om een groot deel van de achtergevel, een stuk van de voorgevel en het een en ander aan de zijgevel. Het zou het fijnst zijn als u op korte termijn een vrijblijvende offerte zou kunnen uitbrengen wat het renoveren van het voegwerk kost. Bij het buurhuis van mijn ouders moet het voegwerk ook gerenoveerd worden. We zijn daarom ook geïnteresseerd in een speciale aanbieding voor het renoveren van het voegwerk van de twee woningen gezamenlijk.

Schoorsteen opknappen

Het betreft de renovatie van een 4 kanaals schoorsteen midden op een rijtjeswoning. Het bestaande voegwerk dient te worden verwijderd en daarna opnieuw gevoegd. Ook wil ik het lood rondom laten vervangen.

Betonlatei in de gevel vervangen

Gaarne een offerte voor het vervangen van een betonlatei in de achtergevel van onze woning te Voorschoten. Voor details zie door u te ontvangen foto's en detailtekening

Gevel van een tussenwoning voegen

Opnieuw voegen tussenwoning

Gevelscheuren in buitenmuur dichten

Enkele scheuren in stenen buitenmuur van huis moeten gedicht worden. Aan de voorzijde op de begane grond vanaf een raam naar de eerste verdieping, iets van anderhalve meter lengte. Daarnaast nog een paar stenen die stuk gegaan zijn.

Gevel herstellen / repareren

Ongeveer 10 m2 knipvoeg op de begane grond herstellen en reinigen/stralen. Daarnaast aantal steentjes vernieuwen. Bakstenen gevel, pand is ongeveer 100 jaar oud. Voorgevel van het huis, tot 3 meter hoogte.

Gevelstenen vervangen, zandstralen en voegen

Het pand moet uitwendig gerenoveerd worden. De stenen vervangen, voegen vernieuwen en zandstralen. De oppervlakte van het pand is ongeveer 300 m2.

Gevel compleet renoveren

Gevel uithakken, schoonmaken, knip/snijvoeg aanbrengen en impregneren. Betreft tussenwoning met erker uit 1905. Tevens wat metselwerk herstellen. Het is een wat ouder herenhuis(hoog). 2 verdiepingen en daarboven schuine kap. Woning heeft een erker. Woning is 6 meter breed. Aantal m2 durf ik niet te zeggen.

Reinigen gevel

Bij een hoekhuis: verwijderen van de restanten van een klimop. Bijvoorbeeld door middel van stoomcleanen of een andere methode.

Voegwerk schoorsteen

Schoorsteen van woonhuis uithakken/frezen, reinigen, impregneren en opnieuw voegen. Tevens nieuwe loodslabben aanbrengen. Schoorsteen is ongeveer 60 * 40 * 50 cm. Eventueel nog twee andere halve schoorstenen renoveren.

Reparatie schoorsteen

Onze schoorsteen lekt rookgeur op de eerste verdieping wanneer er beneden een vuurtje gestookt wordt in de open haard. We vermoeden dat er een nieuwe pijp geplaatst moet worden. Graag ontvang ik een offerte met de prijs om te achterhalen wat er moet gebeuren (diagnose), en de prijs voor de eventuele vervanging van de pijp.