Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor renovatie portiektrap:

Renovatie portiektrap

Ik wil graag onze portiektrap laten renoveren. Deze trap is hard toe om opgeknapt te worden. De stenen trap heeft ongeveer 18 treden en gaat naar de eerste etage toe. Sommige stenen dienen te worden vast gezet en andere vervangen.
Onze klant uit Voorburg (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie portiektrap uit heel Nederland:

Portiektrap renoveren bij de VVE

Ik ben op zoek naar een vakman om onze portiek trap te renoveren van de VvE. Dit is opgenomen in ons bouwkundige rapport plan. Er zitten veel scheuren in en er zijn stukken van de treden af. Een globale renovatie. De trap is één verdieping hoog.

Portiektrap met platje renoveren

Onze portiektrap inclusief platje moet gerenoveerd worden. De onderste trede is verzakt, het voegwerk van het platje is verdwenen en daardoor is een scheur in de muur ontstaan naast de trap. Wij overwegen ook renovatie van de totale portiektrap (alle treden vernieuwen). Wij staan open voor advies t.a.v. van deze renovatie. Wat moet er gebeuren en welke prijs hoort daarbij. Gezien de verschillende keuzes die gemaakt kunnen worden in deze situatie lijkt het handig het eens te komen bekijken. Wij zouden graag uitgebreide offertes willen ontvangen om zo goed mogelijk te kunnen vergelijken. De offertes zouden wij graag binnen 2 weken willen ontvangen om een keuze te kunnen maken en in overleg een aanvangsdatum vast te leggen in de loop van 2017.

Portiektrap renoveren

Namens de VvE van een portiekflat wil ik een offerte aanvragen voor renovatie van de trap in het open portiek naar de 1e etage. Er zitten scheuren en gaten in de trap en er is lekkage naar de ondergelegen berging. Het betreft een van oorsprong granieten trap met 14 treden van circa een meter breed. In 5 treden zitten barsten. De trap is een paar jaar geleden gerepareerd met metselspecie, zonder goed resultaat en met afwijkingen in de kleur tot gevolg. Graag ontvangen we een offerte voor herstel van de portiektrap. Zo mogelijk laten we dit qua kleur en uitstraling goed aansluiten bij de bovengelegen trap, zodat een uniforme uitstraling behouden blijft. We laten de situatie graag ter plaatse beoordelen. Enkele andere portiektrappen in de omgeving zijn al gerepareerd en voorzien van een afdekkende coating.

Renovatie van de portiektrap

Graag ontvang ik een offerte voor het renoveren van een portiektrap. Er zijn verschillende treden beschadigd/gebroken. Het materiaal van de trap is waarschijnlijk natuursteen/terrazzo. De opdracht is vanuit een VvE. Vrijdag hebben we een vergadering dus graag zou ik voor die tijd van u een offerte ontvangen.

Stenen traptreden portiek herstellen

Reparatie/renovatie natuurstenen portiektrap. Een aantal treden en ook delen tussen de treden zijn beschadigd: gebarsten of een deel afgebroken. Het is onduidelijk welke steensoort gebruikt is. De foto's spreken voor zich maar u mag ook even komen kijken. Het is in opdracht van een VvE. Graag eerst een indicatie van kosten voor het herstel van de traptreden.

Traprenovatie van een portiektrap

Graag zou ik een afspraak willen maken voor een offerte van de renovatie van de portiektrap van mijn huis.

Portiektrap van natuursteen renoveren

Renovatie 2 traptreden en 3 achterborden van een portiektrap die van natuursteen is gemaakt. Het moet vervangen worden. Er zitten scheuren in en het is deels afgebroken.

Renovatie portiek

Graag ontvang ik van u een offerte voor het opknappen van een portiek. De portiektrap, granietenvloer en halve granieten wand moet worden schoongespoten. Vloer is ongeveer 3 bij 2 meter. Wanden ongeveer 20 m2. Oppervlaktes zijn geschat.

Portiektrap renovatie

Er zijn van 2 trede's stukken afgebroken. Dit moet hersteld worden. Het betreft een betonnen trap. Wil graag weten wat dat gaat kosten en hoeveel tijd daarvoor nodig is.

Het gaat om het casco van minimaal 3 ...

Het gaat om het casco van minimaal 3 appartementen (1 VvE) en maximaal 6 (2 VvE's). Jaren 30 woningen die aan verplicht onderhoud onderhevig zijn. De gemeente heeft een rapport gemaakt met de te nemen stappen aan het casco. Gedetailleerd rapport is tot de beschikking. Het gaat om renovatie van 2 balkons, dakwerk/schoorsteen, portiektrap renovatie, lateien en schilderwerk kozijnen.