Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor schoorsteenplaat vervangen:

Schoorsteenplaat vervangen

Ik heb 2 schoorsteenplaten die ik wil laten vervangen. De schoorstenen zijn niet meer in gebruik. Ik wil graag geadviseerd worden of het volledig dichte platen kunnen zijn of dat we de pijpen open moeten houden met schoorsteenkapjes? Huis is 3 verdiepingen hoog en de schoorstenen staan op de nok van een dak met dakpannen (hoogte van +/- 12 meter). Aan 1 schoorsteen is het ook nodig om een deel van de loodslabben te herstellen.
Onze klant uit Voorburg (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoorsteenplaat vervangen uit heel Nederland:

Schoorsteenplaat vervangen

Ik wil de natuurstenen schoorsteen plaat vervangen. De huidige zit een scheur in en moet vervangen worden voor een Belgisch natuurstenen of chinees blauwstenen plaat van 104 cm bij 104 cm en 4 ,5 of 6 cm dik.

Schoorsteen renoveren en nokvorsten vastleggen

Graag ontvangen wij via de mail een offerte voor een volledige schoorsteenrenovatie (vervangen voegen, lood, schoorsteenplaat, impregneren) en het vastleggen van de nokvorsten in Flexim over de hele lengte (5,5 m)

Schoorsteenplaat met gres vervangen

Op onze woning staat een schoorsteen van 88 x 88 cm die is afgedekt met een betonnen schoorsteenplaat met wapening. Doordat er in het verleden een grote boomtak op is gevallen, is er een scheur in de plaat ontstaan. De scheur is al eens dicht gesmeerd, maar de plaat staat momenteel toch krom. Ik wil de plaat laten vervangen door een nieuwe plaat, die mag oversteken. De maat mag 100 x 100 cm zijn, de dikte 5 cm met een lekrand aan de overstek. Er moet ook een hoeksteen worden ingemetseld en ik wil de schoorsteen dan ook gelijk laten impregneren. Ik heb inmiddels informatie ingewonnen en weet dat de benodigde plaat een standaardmaat heeft, die goed leverbaar is. Bedrijven moeten wel gebruik maken van een hef-/hijswerktuig, omdat de plaat ruim 200 kilo weegt. De huidige plaat ligt vermoedelijk los van de binnenpijp en kan in delen worden verwijderd. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Schoorsteenplaat vervangen

Wij willen onze schoorsteenplaat vervangen daar er betonrot in zit. Onlangs is er een stuk(je) naar beneden komen vallen. De plaat is ongeveer 65 x 130 cm, (geschat). Het is een huis met twee verdiepingen en een vliering; de schoorsteen zit op ongeveer 7 a 8 meter. Wellicht zijn er meerdere in de buurt die de schoorsteenplaat willen vervangen, maar dat weet ik nog niet.

Schoorsteenplaat vervangen

Wij willen onze schoorsteenplaat vervangen daar er betonrot inzit. Vandaag zijn er allemaal stukken naar beneden komen vallen. Misschien is het ook nodig om de schoorsteen te voegen. De plaat is ongeveer 60 x 60 cm, geschat. Het is een huis met twee verdiepingen, de schoorsteen zit op ongeveer 9 a 10 meter. Mochten er meerdere in de buurt zijn die de schoorsteenplaat willen vervangen bijvoorbeeld 3 meer wat is dan de prijs.

Latei vervangen in een portiek

Het betreft het vervangen van 3 lateien: - 1 latei van 1.60 meter boven het portiek. - 2 lateien van 1.20 meter elk boven de ramen Daarnaast dient een scheur in de muur opnieuw gevoegd moeten worden. Deze heeft een lengte van ongeveer 1 meter. Als laatste dient er een schoorsteenplaat vervangen te worden. De steiger is al aanwezig, u kunt zo snel mogelijk beginnen.

Schoorsteenplaat vervangen

Vervangen van een schoorsteenplaat 120 x 95 cm met schoorsteenpotten. Schoorsteen op eengezinswoning met eerste en tweede verdieping en dan een zolder, schuin dak.

Keuken moet vervangen worden, het is een ...

Keuken moet vervangen worden, het is een open keuken waardoor ook in de woonkamer nieuwe mogelijkheden ontstaan. Wensen zijn in ieder geval: schoorsteenplaat inkorten/vervangen, plavuizen vloer vervangen door parket, bar eruit. Dit biedt de mogelijkheid om de kamer eventueel anders in te delen.

Uitvoering groot onderhoud zoals ...

Uitvoering groot onderhoud zoals beschreven in bouwkundig onderhuidsrapport: balkons: repareren/vervangen stalen uitbrengers 2 balkons, verwijderen granitolaag, herstel constructie betonplafond (verwijderen loszittend beton, roestend wapeningsstaal vrijhakken en ontroesten) herstellen scheuren in metselwerk, vervangen verzande voegen, vervangen ventilatie roosters, herstellen schoorsteenplaat vervangen dakrandafwerking (zink) Schilderwerk dakrand, schilderwerk portiek aanbrengen hemelwaterafvoer voor opstellen offerte kunnen gedetailleerde werkomschrijvingen naar u opgestuurd worden

In opdracht van gemeente den haag moeten ...

In opdracht van gemeente den haag moeten wij als VVE een aantal grote werkzaamheden verichten waaronder: herstellen gevel-anker staal voor en achtergevel vervangen kozijnanker staal herstellen vloerbalk-anker staal vervangen loodslabben opgaand werk balkon 3.3 m2 vervangen voegwerk platvol binnenzijde portiek verven en opnieuw monteren trapleuning portiek vervangen daklantaarns groot en klein model (te openen!) Vervanging dakbedekking teermastiek 100m2 herstellen scheur metselwerk 1/2 steens schoorsteen + dichtzetten voeg vervangen loodslabben van schoorsteen vervangen stucwerk van schoorsteenplaat herstellen schoorsteenplaat beton verwijderen oud staal in gevel schilderbeurt boeiboord 2.4 m2 schilderbeurt onderkant balkon schilderbeurt dakrand en enkele kleine werken