Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Voorburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Voorburg heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Voorburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Voorburg of directe omgeving.

944 klanten uit Voorburg bevelen een bij Casius in Voorburg aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Voorburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: kantoorpand gevel afwerken en isoleren, gevel isoleren, buitengevels renoveren, gevels stucen en isoleren, volledige buitengevel renovatie, prefab steenstrip isolatieplaten plaatsen, woning isoleren, isolatie aanbrengen, gevelbekleding aanbrengen, buitengevel voorzien van crepi, spuitkurk aanbrengen, gevel bekleden, advies en isoleren voor en achtergevel isoleren, gevelrenovatie uitvoeren, gevel reinigen, voegen en wit schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Voorburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Muur metselen

Ik wil een tuinmuur laten metselen van circa 4,5 bij 2,5 meter. De fundering is er al. Er was namelijk al een muur maar deze moet opnieuw gebouwd worden.

Zijmuur met drie ramen erin isoleren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om het isoleren van een zijmuur drie verdiepingen met daarin 3 ramen: 2 klein van 30x40 cm en een grote van 120 bij 100. Welke oppervlakte moet bekleed worden? : tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? : ja / misschien

Renovatie portiektrap

Ik wil graag onze portiektrap laten renoveren. Deze trap is hard toe om opgeknapt te worden. De stenen trap heeft ongeveer 18 treden en gaat naar de eerste etage toe. Sommige stenen dienen te worden vast gezet en andere vervangen.

Schoorsteenplaat vervangen

Ik heb 2 schoorsteenplaten die ik wil laten vervangen. De schoorstenen zijn niet meer in gebruik. Ik wil graag geadviseerd worden of het volledig dichte platen kunnen zijn of dat we de pijpen open moeten houden met schoorsteenkapjes? Huis is 3 verdiepingen hoog en de schoorstenen staan op de nok van een dak met dakpannen (hoogte van +/- 12 meter). Aan 1 schoorsteen is het ook nodig om een deel van de loodslabben te herstellen.

Reparatie van betonrot

Boven de pui van de kapsalon is op de hoek de betonrand afgebrokkeld. Het betreft hier een stuk van, ruim gerekend, 3 m2, wat gerepareerd dient te worden. De VVE vraagt daarom offertes aan en verzoekt die te sturen aan.

Onderkant van het balkon repareren

Onderkant van het balkon is door lekkage (gat boven) gaan afbrokkelen. Bovenkant is jaar geleden gemaakt. Nu is onderkant droog om uitgehakt en opnieuw gestuct te worden. Gaat om ongeveer 1 bij 1,5 meter.

Tuinmuur metselen

Ik wil een tuinmuur van 6 meter lang laten metselen, met pilaren van 2 meter hoog, een gemetselde rand aan de onderkant en tussen de pilaren ruimte voor houten planken. Er zit nog een fundering onder die wel oké is. De tuin is 14 meter lang maar van de overige 8 meter is de fundering niet zo goed meer.

Afscheidingsmuurtjes metselen

De gemetselde muurtjes rondom de voortuin zijn, deels, verzakt en ook de fundering dient op sommige plekken gerepareerd te worden. Daarnaast ontbreken hier en daar bakstenen in de muurtjes en zijn de metalen stangen tussen de muurtjes verroest. De muurtjes zijn 6 en 3 meter lang en 50 cm hoog. Graag laten wij de muurtjes en de fundering herstellen en daar waar nodig vervangen.

Tuinmuur metselen

Ik wil graag een tuinmuur van bakstenen laten metselen, van ongeveer 6.50 meter breed en ruim 2 meter hoog. Ik ben benieuwd aan welk bedrag ik dan ongeveer moet denken.

Tuinmuur op laten metselen

De scheidingsmuur tussen onze tuin en die van de buren moet aan de bovenkant afgewerkt worden met 2 rijen stenen en ook zogenaamde rollaag. Aan de linkerkant is de muur goed afgewerkt en het linker gedeelte van de muur niet.

Lateien laten vervangen

We willen onze kozijnen vernieuwen maar daarvoor dienen eerst de lateien te worden vervangen. De staat van de huidige lateien is redelijk, maar ze zouden het kunnen begeven zodra de oude kozijnen eruit worden gehaald. Ik kan me voorstellen dat er een tijdelijke draagconstructie moet worden geplaatst, maar dit weet ik niet zeker. Het gaat om ongeveer 2 kozijnen van beide circa 2.00 meter. Beide in de buitenmuur waarvan één op de begane grond en één op de eerste verdieping (bij balkon) De buitenmuur is achterom ook goed bereikbaar (via een binnentuin). De kozijnen zelf hoeven niet aangeschaft of geplaatst te worden, dit is al uitbesteed.

Afvoer van de afzuigkap door de gevel aanpassen

Wij gaan binnenkort onze achtergevel veranderen en daarbij moet ook de afvoer van een flexibele afvoer van onze afzuigkap een andere plek krijgen. We laten hier graag een ervaren vakman naar kijken en krijgen daarbij advies over de beste aanpak. We ontvangen dan ook graag een indicatie van de kosten.

Gat in de gevel boren voor de afzuigkap

Ik wil graag een gat in de gevel laten boren voor de afvoer van een afzuigkap. Gaat om bestaande flat op bereikbare plaats (verhoogde begane grond). Moet wel door een zijmuur van waarschijnlijk beton.

Gevelstenen voor een spouwmuur metselen

Gevelsteen voor spouwmuur metselen, in totaal 30 m2

Scheur met lekkage in de muur repareren

Ik heb lekkage in een buitenmuur aan de achterzijde, waarschijnlijk vanwege horizontale scheur in metselwerk. Lekkage betreft momenteel 4-5 druppels over een breedte van 15-20 cm vanwege hevige regenval en wind direct op de muur. De scheur die de lekkage waarschijnlijk veroorzaakt is 40-50 cm breed. De scheur zit aan de binnenkant direct op het punt waar plafond en wand elkaar raken, aan de buitenkant zit de scheur 20 cm onder het balkon van de bovenburen. Ons huis is op de eerste verdieping.

Tuinmuur metselen

We zijn bezig met de aankoop van een woning. Ik wil graag een muur om mijn tuin, 50 cm hoogte, 30 meter lengte. Wat betreft de te gebruiken stenen: daar heb ik nog geen keuze in gemaakt. Hier bovenop gaan wij zelf hekwerk plaatsen. Er hoeft geen poort of iets dergelijks geplaatst te worden. Ik ben Engels sprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Halfsteen muur bij de uitbouw metselen

Ik ben op zoek naar een collega vakman voor het metselen van een halfsteens muur van een uitbouw. De oppervlakte is 24 m2 en de stenen zijn al aanwezig.

Gevel impregneren

Ik wil graag mijn gevel laten impregneren, dit gaat om een gedeelte van 6 meter breed en vloerhoogte. Wanneer het regent wordt de muur nu nat. Het regenwater loopt niet goed af.

Pui deels voegen vanwege waterdoorslag bij de zinkslab

Het betreft ongeveer 3 voegen die opnieuw gevoegd moeten worden bij de zinkslab van het afdakje. Daarnaast graag herstel van een binnenmuur die is aangetast door waterdoorslag. De plek is ongeveer 20 bij 40 cm.

Latex verwijderen van gemetselde gevel

Wij hebben een jaren '30 woning. De achtergevel is geschilderd met latex. Graag wil ik de latex laten verwijderen.

Scheur in de binnen- en buitenmuur repareren

In de buitenmuur van ons appartement (parterre) zit een scheur van ongeveer 50 cm in de voegen. Deze loopt van de onderzijde van het kozijn naar beneden. Via deze scheur slaat regenwater de kinderkamer in. Ik zou graag offertes ontvangen om deze te laten repareren.

Voegen herstellen in een VVE-complex

Graag wil ik een gratis offerte ontvangen t.b.v. herstellen voegwerken aan de zijgevel van ons appartement. Ook zal de zijgevel van het appartement op de 2e verdieping onderhanden genomen moeten worden. De begane grond is bebouwd. Een steiger plaatsen op genoemd object zal geen probleem geven. Na het aanbrengen van de nieuwe voeg (platte voeg in de steen) is het gewenst om e.e.a. te impregneren. Gaat totaal om ongeveer 65 m². I.v.m. het bekijken karwei; aanwezig ma/vr na 17.00 uur, zaterdag gehele dag.

Gevellekkage verhelpen

We kampen met een gevellekkage, dit op de begane grond boven het kozijn aan de voorzijde van onze woning. Aan de buitenkant van de woning is hier niets van te zien, boven het kozijn zit een betonnen bint kan zijn dat deze er wat mee te maken zou kunnen hebben. Binnen in de woning komt de stuklaag los en moet er met een doek/emmertje gewerkt worden bij heftige regenval. Graag zouden wij eerst een vrijblijvende offerte willen ontvangen om vervolgens te kijken met wie we hiervoor in zee willen gaan. Geen foto's toegevoegd aangezien er vanaf de buiten kant niets te zien valt.

Latei boven voorkamerraam repareren

In de latei zit een scheur en deze moet gerepareerd worden. Deze scheur loopt door tot ongeveer 20 centimeter.

Vochtige buitenmuur impregneren

Er slaat vocht door de buitenmuur. Dit is zichtbaar in het toilet en in de keuken ruik ik het ook. Aan de andere kant van de muur is de tuin van de buurman. Het lijkt alsof hij zijn tuin heeft opgehoogd. Het vocht loopt vanaf de grond tot ongeveer 40 cm hoogte en het stopt in de breedte daar waar de garage begint. Uitvoering bij voorkeur in week 47.