Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Voorburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Voorburg heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Voorburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Voorburg of directe omgeving.

965 klanten uit Voorburg bevelen een bij Casius in Voorburg aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Voorburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, het plaatsen van nieuwe gevelbekleding voor een rij woningen, houten gevelbekleding door keralit vervangen, schoorsteenrenovatie, gevel isoleren en afwerken met stucwerk, de gevelbekleding van een uitbouw vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Voorburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Buitenmuur isoleren

Wij willen graag, samen met de buren, onze stenen achtergevel isoleren. Het gaat dus om een buitenmuur, we hebben geen specifieke afwerking in gedachte. De afmetingen 9 meter breed 6 meter hoog per huis. De ondergrond is baksteen. Ruimte voor een steiger, achterkant alleen via het huis te bereiken. Huizen maken deel uit van een rijtjeswoning. Hoor het graag.

Scheuren buitenmuur repareren

Sinds vorige week ben ik de eigenaar van een nieuwe woning. Voordat ik deze portiekwoning kocht werd mij duidelijk dat er een scheur in de buitenmuur zit. Dit loopt van mijn raam naar het raam boven mij. Dit moet op korte termijn opgelost worden. Tegelijkertijd moeten mijn ramen en kozijnen vervangen worden. Mocht het voor het maken van een offerte handiger zijn om een foto te hebben, dan kan ik die ook mailen. Is denk in totaal 30 cm .

Tuinmuurtje metselen

Graag zouden we een prijsindicatie ontvangen van een te metselen tuinmuurtje. Dit muurtje is de scheiding tussen de stoep en onze voortuin. Hoogte van muurtje zo'n 70 cm en breedte 400 cm. Dikte 2 steens. De fundering kan ik zelf voorbereiden, dus opgave van kosten van metselen en voegen

4 woningen isoleren en bekleden

Wij gaan 4 houtbouw (CLT) woningen bouwen in een rij. Betreft een traditionele ontwerp, bgg, 1e verd. en zolder met een 'klapkap'. We willen isolatieplaten aanbrengen en het daarna bekleden met steenstrips. De te bekleden en isoleren oppervlakte is ca. 500 m2.

Betonrot herstellen

Ik wil de betonrot aan de onderzijde van mijn balkon, scheuren, aan de achterzijde van mijn woning, laten repareren en het balkon zelf waterdicht laten maken. Tevens lijkt de scheur door te lopen in de muur, wat ook gerepareerd dient te worden. Het balkon is 5 meter breed en 2.50 meter diep. De scheur is over het gehele balkon zichtbaar.

Gevel isoleren met steenstrips

Achtergevel huis gebouwd in de jaren 30. Heeft geen spouwmuur en laat op bepaalde plekken vocht door. Het idee is om isolatie en steenstrips te laten aanbrengen. Het gaat om 104 m2.

Muur metselen

Ik wil een tuinmuur laten metselen van circa 4,5 bij 2,5 meter. De fundering is er al. Er was namelijk al een muur maar deze moet opnieuw gebouwd worden.

Zijmuur met drie ramen erin isoleren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om het isoleren van een zijmuur drie verdiepingen met daarin 3 ramen: 2 klein van 30x40 cm en een grote van 120 bij 100. Welke oppervlakte moet bekleed worden? : tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? : ja / misschien

Renovatie portiektrap

Ik wil graag onze portiektrap laten renoveren. Deze trap is hard toe om opgeknapt te worden. De stenen trap heeft ongeveer 18 treden en gaat naar de eerste etage toe. Sommige stenen dienen te worden vast gezet en andere vervangen.

Schoorsteenplaat vervangen

Ik heb 2 schoorsteenplaten die ik wil laten vervangen. De schoorstenen zijn niet meer in gebruik. Ik wil graag geadviseerd worden of het volledig dichte platen kunnen zijn of dat we de pijpen open moeten houden met schoorsteenkapjes? Huis is 3 verdiepingen hoog en de schoorstenen staan op de nok van een dak met dakpannen (hoogte van +/- 12 meter). Aan 1 schoorsteen is het ook nodig om een deel van de loodslabben te herstellen.

Reparatie van betonrot

Boven de pui van de kapsalon is op de hoek de betonrand afgebrokkeld. Het betreft hier een stuk van, ruim gerekend, 3 m2, wat gerepareerd dient te worden. De VVE vraagt daarom offertes aan en verzoekt die te sturen aan.

Onderkant van het balkon repareren

Onderkant van het balkon is door lekkage (gat boven) gaan afbrokkelen. Bovenkant is jaar geleden gemaakt. Nu is onderkant droog om uitgehakt en opnieuw gestuct te worden. Gaat om ongeveer 1 bij 1,5 meter.

Tuinmuur metselen

Ik wil een tuinmuur van 6 meter lang laten metselen, met pilaren van 2 meter hoog, een gemetselde rand aan de onderkant en tussen de pilaren ruimte voor houten planken. Er zit nog een fundering onder die wel oké is. De tuin is 14 meter lang maar van de overige 8 meter is de fundering niet zo goed meer.

Afscheidingsmuurtjes metselen

De gemetselde muurtjes rondom de voortuin zijn, deels, verzakt en ook de fundering dient op sommige plekken gerepareerd te worden. Daarnaast ontbreken hier en daar bakstenen in de muurtjes en zijn de metalen stangen tussen de muurtjes verroest. De muurtjes zijn 6 en 3 meter lang en 50 cm hoog. Graag laten wij de muurtjes en de fundering herstellen en daar waar nodig vervangen.

Tuinmuur metselen

Ik wil graag een tuinmuur van bakstenen laten metselen, van ongeveer 6.50 meter breed en ruim 2 meter hoog. Ik ben benieuwd aan welk bedrag ik dan ongeveer moet denken.

Tuinmuur op laten metselen

De scheidingsmuur tussen onze tuin en die van de buren moet aan de bovenkant afgewerkt worden met 2 rijen stenen en ook zogenaamde rollaag. Aan de linkerkant is de muur goed afgewerkt en het linker gedeelte van de muur niet.

Lateien laten vervangen

We willen onze kozijnen vernieuwen maar daarvoor dienen eerst de lateien te worden vervangen. De staat van de huidige lateien is redelijk, maar ze zouden het kunnen begeven zodra de oude kozijnen eruit worden gehaald. Ik kan me voorstellen dat er een tijdelijke draagconstructie moet worden geplaatst, maar dit weet ik niet zeker. Het gaat om ongeveer 2 kozijnen van beide circa 2.00 meter. Beide in de buitenmuur waarvan één op de begane grond en één op de eerste verdieping (bij balkon) De buitenmuur is achterom ook goed bereikbaar (via een binnentuin). De kozijnen zelf hoeven niet aangeschaft of geplaatst te worden, dit is al uitbesteed.

Afvoer van de afzuigkap door de gevel aanpassen

Wij gaan binnenkort onze achtergevel veranderen en daarbij moet ook de afvoer van een flexibele afvoer van onze afzuigkap een andere plek krijgen. We laten hier graag een ervaren vakman naar kijken en krijgen daarbij advies over de beste aanpak. We ontvangen dan ook graag een indicatie van de kosten.

Gat in de gevel boren voor de afzuigkap

Ik wil graag een gat in de gevel laten boren voor de afvoer van een afzuigkap. Gaat om bestaande flat op bereikbare plaats (verhoogde begane grond). Moet wel door een zijmuur van waarschijnlijk beton.

Gevelstenen voor een spouwmuur metselen

Gevelsteen voor spouwmuur metselen, in totaal 30 m2

Scheur met lekkage in de muur repareren

Ik heb lekkage in een buitenmuur aan de achterzijde, waarschijnlijk vanwege horizontale scheur in metselwerk. Lekkage betreft momenteel 4-5 druppels over een breedte van 15-20 cm vanwege hevige regenval en wind direct op de muur. De scheur die de lekkage waarschijnlijk veroorzaakt is 40-50 cm breed. De scheur zit aan de binnenkant direct op het punt waar plafond en wand elkaar raken, aan de buitenkant zit de scheur 20 cm onder het balkon van de bovenburen. Ons huis is op de eerste verdieping.

Tuinmuur metselen

We zijn bezig met de aankoop van een woning. Ik wil graag een muur om mijn tuin, 50 cm hoogte, 30 meter lengte. Wat betreft de te gebruiken stenen: daar heb ik nog geen keuze in gemaakt. Hier bovenop gaan wij zelf hekwerk plaatsen. Er hoeft geen poort of iets dergelijks geplaatst te worden. Ik ben Engels sprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Halfsteen muur bij de uitbouw metselen

Ik ben op zoek naar een collega vakman voor het metselen van een halfsteens muur van een uitbouw. De oppervlakte is 24 m2 en de stenen zijn al aanwezig.

Gevel impregneren

Ik wil graag mijn gevel laten impregneren, dit gaat om een gedeelte van 6 meter breed en vloerhoogte. Wanneer het regent wordt de muur nu nat. Het regenwater loopt niet goed af.

Pui deels voegen vanwege waterdoorslag bij de zinkslab

Het betreft ongeveer 3 voegen die opnieuw gevoegd moeten worden bij de zinkslab van het afdakje. Daarnaast graag herstel van een binnenmuur die is aangetast door waterdoorslag. De plek is ongeveer 20 bij 40 cm.