Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Vondelingenplaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Vondelingenplaat heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Vondelingenplaat u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Vondelingenplaat of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Vondelingenplaat bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, gevelisolatie, buitengevel stuken, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, surfakote buitengevel verwijderen en stucen, van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, gevel isoleren aan de buitenkant, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, metselwerk en voegwerk laten uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Vondelingenplaat staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Herstel voegen

Betreft het voegwerk van een schuur, ongeveer tot een halve meter vanaf de grond. Ook is er een halve steen op de hoek verdwenen. ongeveer 3 m2 Herstel van het voegen Foto eventueel beschikbaar

Gevel reinigen

Vrijstaand huis van 15 jaar oud met 3 zijkanten met veel ramen, lichte steen. Stenen hebben op verschillende plekken een zwarte uitslag. Inschatting ca 100 m2. Betreft reinigen en impregneren.

Buitenmuur en trapkast impregneren tegen vocht

Mijn buitengevel moet behandeld worden ivm vochtprobleem in huis. Ook de trapkast moet gedaan worden. Weet niet hoeveel vierkante meter het is.

Aanleggen isolatielaag op buitenmuur

Ik heb een vrijstaande bungalow met een kapdak. Totale hoogte is 6 meter. Huidige buitenmuur is geschilderd. Ik wil graag een isolatielaag op deze oppervlakte hebben. Het gaat om 90 m2.

Trasraam herstellen met cementgebonden mortel

Het trasraam aan de gevel voorzijde moet hersteld worden bleek uit de bouwkundige keuring. Achterzijde onbekend of ook nodig is. Gevel is 5m breed, minus de voordeur (+/- 1,5m). De rest van de gevel is een aantal jaar geleden gerenoveerd en is verder niks nodig.

Gevel bekleden

Gaat om een deel van de voor- en achterkant van het huis. Het huis loopt in een punt en gaat naar schatting om zo’n 60-65m2. Het zijn nu houten planken en we willen dit graag laten vervangen door Keralit. De zijkanten zijn van een soort hardboard, dit zou vervangen moeten worden door kunststof of opnieuw geschilderd moeten worden. Ik kan een foto sturen, maar zie deze mogelijkheid niet in het contactenformulier. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee

Pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen

Mijn buitengevel is nu met pleisterwerk (denk ik) maar al heel oud en vertoont barsten, gaten en scheuren en is heel lelijk geworden. wil graag weten wat de mogelijkheden zijn omtrent renoveren en / of vernieuwen. Betreft een maisonette woning boven een winkel, dus hoog. het zal gaan om voor-, achter- en gedeeltelijke zijgevel. Uitgaande van 6 mtr (breedte) x 6 mtr (hoog) per gevel

Twee muren metselen

Ik wil graag 2 muren metselen van ongeveer 2 x 2 meter. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Keralit gevelbekleding laten plaatsen

Graag wil ik vrijblijvend een offerte aanvragen voor keralit gevelbekleding voor ons hoekhuis. Het huis is 5,50 breed en ongeveer 10 meter lang. Het gaat om bekleding van woonlaag 1 en 2 rondom. De kozijnen hoeven niet meegenomen te worden. Totaal gaat het om ongeveer 95 m2 keralit.

Schuur bekleden met steenstrips

Ik wil mijn ouders verassen door de schuur die in de tuin staat te bekleden met steenstrips. Is tussen de 18 en 20 m2.

Het renoveren van de voegen van de gevel van een boerderij

Ik zoek een specialist die de voegen van de gemetselde gevel kan renoveren. Bij een achtergevel van een boerderij uit de jaren 50 moeten de voegen verwijderd, gevel gestraald, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd met een oplosmiddelhoudend impregneer middel. bestaat uit 2 gevel delen (1x 39m2 en 1x 12m2)

Muurtje metselen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het opmetselen van een muurtje op een plat dak van onze uibouw ten behoeve van het creëren van een balkon van grofweg 90 hoog x 280 lang x 27 breed, ruim genomen 400 stenen, die gaan we zelf aanschaffen. Foto van hoe het eruit moet zien kan ik nog sturen.

Muur metselen

Een muur metselen van 11 meter lang en 2 meter hoog in de tuin als afscheiding voor de buren. Er hoeft niks weggehaald te worden.

Gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning

Ik wil de gevel optrekken aan de gehele achterzijde van een rijtjeshuis met zadeldak. De dakvoet ligt nu op circa 1 meter op de 1ste etage. De gevel moet opgetrokken worden voor de resterende hoogte van de 1ste etage, circa 1,5 m. Het gerealiseerde dak word plat, en de regenwaterafvoer kan worden aangesloten op de naastgelegen dakgoten. Het huis is 5 m breed en de achterzijde omvat een slaap- en badkamer. De slaapkamer moet voorzien worden van dubbele kunststof draaikiepramen. De badkamer van valramen. Binnen dient de muur opgebouwd te worden tussen slaap en badkamer, waar het nu schuin afloopt. Materiaal keuze in overleg, maar gebruik van bestaande type/kleur bakstenen is vereist. Bouwtekeningen vergunning zijn eveneens vereist. Foto’s huidige situatie, schematisch weergave en voorbeeld gewenste resultaat bijgevoegd.

Het voegwerk van de gevel herstellen 50m2

Voegwerk zijgevel moet vervangen worden. Het is ongeveer 50 m2. Wil graag een indicatie van de kosten. Bovenin is 1 steen die los zit. Het gaat om twee verdiepingen.

Gevel onderhoud voor-portiek + balustrades van het pand (3 appartementen)

Restauratie verlaagde tuinmuur voorkant / portiek, nieuwe balustrade. Inclusief schadeherstel/vernieuwing balustrades achterzijde balkon en de huidige staalmontage punten van de trap balustrade aanpassen/herstellen.

Buitenzijde kantoorpand (reinigen en) keimen in donkere kleur

Het keimen van een lichte gevel in een donkere kleur. Het gaat om circa 37m2 waarbij ook achter bossages gewerkt moet worden. Zie bijgevoegde PDF.

Begane grond achtergevel tussenwoning voegen

Het gaat om de begane grond achtergevel van een tussenwoning uit jaren '80. Veel voegen brokkelen af of zijn weg. De woning is circa 5 meter breed. Het huis is via achterom goed te bereiken middels een brandgang. Ik schat de te voegen muuroppervlakte op 6 m2 ivm ook nog 2 ramen en 1 keukendeur in dezelfde achtergevel

Betonnen latei en omliggend metselwerk repareren

Op de tweede verdieping is door de latei een gat geboord. Dit is niet goed gedaan. Er is van binnen naar buiten geboord en buiten is het beschadigd. Wat kost het om dit te repareren en waterdicht te maken. Tevens kijken hoe de latei te beschermen tegen vocht. De andere mogelijkheid is het gat weer helemaal te dichten , maar dan vervalt de ventilatie

Gevelbekleding vervangen voorzijde van het huis

Wij willen de oude gevelbeplating (60x60) verwijderen en afvoeren en nieuwe instaleren RAL 7016 antraciet grijs met nerf structuur voorkant huis 1e verdieping Het gaat om ongeveer 10m2. Er is genoeg ruimte in de voortuin om een steiger op te bouwen.

Gevel impregneren en opnieuw voegen

Buitenmuur moeten de voegen vervangen worden en de gevel geïmpregneerd worden. Bij hevige regenbuien hebben we lekkage binnen . Het gaat ongeveer om 20 m2. Wat is de oppervlakte van de te behandelen muren? Tussen 10 en 50 m²

Vocht in gevel verhelpen

Het is een massieve buitenmuur. We hebben last van vocht doorslag, vooral in herfst en winter. De woning is gebouwd rond 1920. Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn om dit te verhelpen. Het gaat om 25 m2.

Gevelbekleding vervangen

Mijn houten gevelplaten zijn aan vervanging toe. Ik wil ze graag laten verwijderen en door nieuwe laten ontvangen. Ik kom graag met u in contact.

Scheuren binnenmuur repareren

De muur tussen woonkamer en gang heeft een scheur van grond to ca 1.5 m hoogte en is aan beide kanten van de muur te zien. Geen dragende muur van gipsblokken. Oorzaak van de scheuren is het dichtslaan van de (zware) deur tussen gang en woonkamer. Vanwege de open keuken is dit een verzwaarde branddeur. Deze muur wil ik permanent gerepareerd hebben, dus met een bindmiddel IN de scheur en daarna sausklaar gestuct.

Gevel bekleden nieuwbouwwoning

Het gaat om een nieuwbouwhuis. 5.4 m breed ~20 m hoog (+/- 50% raam). Voor en achtergevel in te pakken, te isoleren en gevel te plaatsen. Voor duurzaam hout, achter groene gevel. Zijgevel deels gepleisterd.