Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor hoekhuis geheel isoleren:

Hoekhuis geheel isoleren

Ik wil mijn huis laten isoleren. Het is een hoekhuis en moet in zijn geheel geïsoleerd worden. Het gaat om ongeveer 70 m2 als alle ramen en deuren ervanaf gehaald worden.
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hoekhuis geheel isoleren uit heel Nederland:

Voordeur en kozijnen vervangen

De voordeur met bijbehorend kozijn van ons hoekhuis dient te worden vervangen. De voordeur is 80 cm breed en daarnaast zit er een ruit van 50 cm en een omlijsting van 50 cm. Het geheel dient van hout te zijn inclusief dorpel, brievenbus en 3-puntsluiting.

Woonhuis glad stuken

Wij hebben een huis gekocht en deze blijkt geheel gestuukt te moeten worden. Wij willen dat de muren na het stuken sausklaar zijn. We zoeken een stukadoor die binnen enkele weken beschikbaar is. Het gaat om een hoekhuis van 99 m2 met 2 verdiepingen en een zolder. Niet alle delen muur zijn slecht. Onze schatting is dat het 75- 150 m2 aan muur is die gedaan moet worden. Wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Allesbrander met rookkanaal plaatsen

Ik heb momenteel een open haard met een rookkanaal recht omhoog tegen de buitenmuur van mijn hoekhuis. Ik wil nu een allesbrander plaatsen en vraag me af of ik het bestaande rookkanaal kan gebruiken of dat ik een geheel nieuwe buis moet (laten) installeren en wat de kosten (zonder aanschaf van kachel) worden.

Kunststof kozijnen opnieuw plaatsen en afwerken

Wij hebben kunststof kozijnen voor de achterkant van ons huis besteld inclusief montage bij een bedrijf dat in de tussentijd failliet is gegaan. De nieuwe eigenaar is van goed wil, maar heeft alleen monteurs die de kozijnen fabriceren. Hij heeft deze monteurs ingezet voor de montage van de kozijnen en hier is het dus mis gegaan. Er is een aantal kozijnen geplaatst, maar niet volgens de richtlijnen. Er zitten kieren tussen de kozijnen van sommige wel een centimeter. De eigenaar van het bedrijf heeft mij gevraagd een bedrijf hier in de buurt te vinden die de montageklus kan repareren en en afmaken. Het gaat om de begane grond, 2 openslaande deuren, 3 kozijnen en een keukendeur. De eerste etage 2 kozijnen (opnieuw plaatsen) en afwerken. Tweede etage een dakkapel, 1 kozijn opnieuw plaatsen en de dakkapel opnieuw bekleden met kunststof. Ter compensatie heeft de eigenaar aangeboden een zijraam (hoekhuis) en een nieuwe kunststof voordeur inclusief kozijn te plaatsen. Dit moet dus nog in zijn geheel uitgevoerd worden. De kozijnen zijn grotendeels geleverd, alle andere kozijnen en benodigde materialen zijn via het bedrijf te verkrijgen.

Strakke tuin aanleggen

De tuin graag geheel strak aanleggen het liefst onkruid en zandvrij, met 1 boom. Er liggen nu betonstenen. Die moeten verwijderd en afgevoerd worden. De tuin is ongeveer 10 x 5 meter. We hebben een hoekhuis, met ernaast een parkeerplaats. Wat zou dat ongeveer gaan kosten?

Schutting verstevigen tegen de storm

Mijn schutting is gedeeltelijk omgewaaid, nou wil ik óf de schutting laten verstevigen óf een geheel nieuwe schutting van ongeveer 12 tot 14 meter. Afhankelijk wat het kost eventueel een nieuwe poort. Het gaat om een hoekhuis, dus de wind staat er vol op, dus het moet wel een stevige schutting worden.

Onderhoud aan dakkapel en nokvorsten

De boeidelen aan mijn dakkapel wil ik graag laten nakijken. Ze moeten geheel of gedeeltelijk worden vervangen. Ik wil het nieuwe hout dan ook laten beitsen. Verder wil ik de nokvorsten, totaal 16 stuks, laten nakijken. Het cement brokkelt en valt er hier en daar uit. Ik wil de vorsten graag laten vastzetten met bijvoorbeeld Flexim. Het is een hoekhuis met een gebroken kap. Ik wil het onderhoud tijdig laten doen, zodat er in de winter geen vorsten afvallen.

Schoorsteen renovatie

Het betreft het opnieuw voegen van de schoorsteen, impregneren, de bovenplaat opnieuw afsmeren en de loodslappen opnieuw aanbrengen. Let op! De schoorsteen loopt vanaf de straat omhoog en willen we graag in z'n geheel opnieuw laten voegen. Het hoekhuis heeft 3 woonlagen. De schoorsteen dient daarna geveegd te worden en te worden voorzien van een nieuwe afdekkap. Er is een foto beschikbaar.

Kappen van een naaldboom

Het gaat om het kappen van een naaldboom in de voortuin van een hoekhuis. De boom is ongeveer 20 meter hoog en heeft een stamomvang van ongeveer 1. 50 meter. Kappen en de stonk frezen, niet alle wortels hoeven weg. Wel tot net onder het maaiveld. Onder de boom is er voldoende vrije ruimte om de takken te laten vallen. De stam of boom in zijn geheel laten vallen is niet mogelijk. De boom staat wel vlak naast een straat en looppad. Wat kost het om de boom te laten kappen, de stronk uit te frezen en alles ook af te voeren?

Gevel deels of geheel repareren

Graag offerte voor het deels of in het geheel repareren van de voor- en zijgevel van ons huis. Het betreft een hoekhuis waar de gevels op bepaalde plekken vocht doorlaat.