Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor laag tuinmuurtje met een kolom metselen en voegen :

Laag tuinmuurtje met een kolom metselen en voegen

Laag tuinmuurtje met kollom metselen en voegen Maten Hoogte 40 cm vanaf de straat gemeten lengte 390 cm kolom 78 x 32 x 32 cm Inclusief 150 vergelijkbare bakstenen Verwijderen van de oude muur doe ik zelf
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laag tuinmuurtje met een kolom metselen en voegen uit heel Nederland:

Tuinmuurtje van metselwerk herstellen

Het gaat om herstellen/vervangen van ongeveer tien zwarte bakstenen van een laag tuinmuur. Stenen zijn licht beschadigd en moeten vervangen worden

Tuinmuur herstellen

Ik heb in mijn voortuin een laag tuinmuurtje van verlijmde/gemetselde betonnen sierstenen. Doordat er een auto van de Roteb tegenaan is gereden, is er een hoek van het muurtje beschadigd. Ik mag die schade op hun kosten laten herstellen en heb hier een offerte voor nodig. Ik laat de klus hier graag beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Schuttingdelen laten plaatsen op een laag tuinmuurtje

Ik heb in de tuin op de erfafscheiding een betonnen fundering met daarop een laag muurtje. Ik wil hierop graag 8 schuttingdelen laten plaatsen van geïmpregneerd hout of hardhout. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik heb geen haast met de klus, we kunnen het bij een goede aanbieding in overleg inplannen.

Laag tuinmuurtje opknappen en verder opmetselen

Wij willen een onze bestaande schutting vervangen voor een muur. Er staat al een laag muurtje wat opgeknapt moet worden. De muur zou totaal ongeveer 150 cm hoog moeten worden waarop nog een laag hek geplaatst gaat worden

Laag tuinmuurtje met kolommen metselen

Ik wil aan de voorzijde van mijn woning een klein tuinmuurtje met 2 kolommen laten metselen. Het gaat om een muurtje van 30 cm hoog, 30 cm breed en 260 cm lang. Er ligt al een stuk fundering van 130 cm lang. Verder moeten er 2 kolommen worden gemetseld van 42 x 42 x 100 cm. Ik heb al een steen uitgezocht. Ik laat de klus graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte.

Laag tuinmuurtje metselen

Ik wil in de voortuin van 5.8 x 4 meter graag een laag muurtje laten metselen. Op de lange zijde moet een opening komen van 1.5 meter breed. Ook wil ik de voortuin laten ophogen, dus de oude tegels eruit, ophogen en de oude tegels terugleggen.

Tuinmuurtje metselen van Ardenner breuksteen

Ik ben een muurtje in mijn tuin aan het metselen, maar het gaat te lang duren. Het tuinpad loopt af terwijl de tuin zelf waterpas blijft lopen. Het muurtje moet aan de kant van het pad dus af lopen van 0 cm naar een hoogte van zo'n 60 cm. Daarna moet hij via een ronde bocht, 60 cm hoog, evenwijdig aan de schuur verder lopen. Ik heb betontegels als fundering gelegd en daar een basismuurtje van kalkzandsteenblokken op gemetseld. Ik heb er nu een coating op gedaan (bottomcoat zwart van Tenco) om vocht, vuil en mosvorming tegen te houden. Het basismuurtje moet nu afgewerkt worden met een laag Ardenner breuksteen. De eerste meter is af zodat duidelijk is hoe het er uit moet komen te zien. De overige +/- 7 meter laat ik graag aan een vakman over, zodat het snel en vakkundig gedaan wordt. Graag iemand die ervaring heeft met het werken met natuursteen, want elke steen heeft een andere vorm en maat en ik wil zo dun mogelijke voegen. Ik had gedacht om het werk in het voorjaar uit te laten voeren zodat er geen kans op vorst meer is (vanaf maart/april). Ardenner breuksteen is aanwezig (ik kan niet inschatten of het genoeg is). Metselmortel is niet meer aanwezig. Er is ook nog gewone baksteen nodig om de ruimte tussen het basismuurtje en het natuursteen op te vullen. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Lage tuinmuur metselen

Ik wil een laag tuinmuurtje laten metselen. Mooi metselwerk, enkelsteens muur van ongeveer 9 strekkende meter. 2 hoeken van 90 graden. Ondergrond is momenteel grasgrond. Graag een prijs inclusief het maken van fundering, en een prijs exclusief fundering. Ook een prijs met en prijs zonder steen.

Stenen tuinmuurtje herstellen

Stenen tuinmuurtje herstellen: van een laag tuinmuurtje zijn de 6 bovenste stenen los geraakt door een boom die er tegenaan staat. De stenen heb ik nog maar er zit cement aan. Kunt u ze terugzetten? Anders ook de stenen leveren.

Laag tuinmuurtje plaatsen en tuin afgraven

Ik wil een tuinmuurtje maken met blockstones. Een laag muurtje van circa 2 blokken hoog en ongeveer 6 meter lang en de hoek om ongeveer 3 meter. En terug 6 meter naar huis. Mogelijk moet de tuin worden afgegraven, er ligt er veel grond in en dan moet de grond ook afgevoerd worden. Daarbij moet ook puin worden afgevoerd.