Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Vlaardingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Vlaardingen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Vlaardingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Vlaardingen of directe omgeving.

880 klanten uit Vlaardingen bevelen een bij Casius in Vlaardingen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Vlaardingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, schoorsteenrenovatie, gevel isoleren en afwerken met stucwerk, de gevelbekleding van een uitbouw vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Vlaardingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Buitengevel stucen

Momenteel is onze woning beplakt met steenstrips, deze strips komen op meerdere plaatsen los. Graag zouden wij dit willen vervangen voor een strakkere uitstraling door stuc. Echter hebben wij geen idee van het kostenplaatje en zouden wij hier meer van willen weten. Daarnaast weten we nog niet zeker of we de woning willen laten isoleren. Ruim genomen is de voorgevel 40 m2. Zelfde geldt voor de achtergevel.

Verf op de gevel verwijderen en gevel impregneren

Huis uit 1964. Heeft deels steen/tegelwerk op de begane grond wanden (voor en achter). Wand in de tuin is geverfd. Bouwkundige inspectie adviseert stenen te reinigen en verf te verwijderen en de wanden te impregneren. De afmeting is ongeveer 10-15 m2 maximaal 25 m2. Achter zit er geen verf op de gevel. Het gaat om de begane grond. Het liefst zou ik in de week van 20 april willen beginnen.

Gevelbekleding vervangen

Achterzijde van mijn woning is ongeveer 15 m2 betimmerd . Dit wil ik graag laten vervangen door kunststof rabatdelen. Afmetingen zijn 2,90 h 6,40 br. Min 2 ramen 1 x 0,65 x 1,65 en 1 x 1,25 x 2,65.

Halfsteens wandje van een aanbouw voegen en metselen

Betreft ca. 15 m2 half steens wandje op 1e verdieping (aanbouw 2x2 op balkon). Metsel en voegwerk cf bestaand (jaren 30). Tekeningen op verzoek.

Buitenmuur isoleren

Wij hebben enkelsteens muren en een koude woning. We willen graag de muur aan de buitenkant isoleren, is ongeveer 40 m2.

Isolatiemateriaal aanbrengen

Buitengevel moet opnieuw afgewerkt worden, betreft gevel 1e verdieping welke is gelegen en bereikbaar via dakterras. Er zijn 2 deuren en 1 raamkozijn in de gevel aanwezig. De buitengevel dient geïsoleerd te worden aan de buitenkant. Graag een beetje advies over het best te gebruiken materiaal. Het gaat om ongeveer 10 m2. De achtergevel draag ik kaal over, zodat er direct gestart kan worden. In januari wil ik graag beginnen.

Plaatsen muurtjes

Twee slaapkamers moeten worden gescheiden door middel van een muurtje van 2.50 x 2.50 meter dikte 150 kalkzandsteen. Daarnaast moet er nog een extra muurtje geplaatst worden van 3 x 2.50 meter dikte 70 kalkzandsteen.

Volledige buitengevel renovatie

Ik wil graag spoedig alle buitengevels van onze woning (meer dan 100m2) volledig laten renoveren. Isolatie is niet nodig.

Vervuilde spouw schoonmaken en isoleren

We hebben een hoekwoning. We hebben last van vocht op/aan/in de muur. Bij endoscopisch onderzoek is geconstateerd dat de spouw is vervuild en moet schoongemaakt worden, over een lengte van ongeveer 6 meter. De reeds uitgenodigde isolatie bedrijven hadden hier geen interesse in.Graag ontvangen wij een offerte voor het schoonmaken van de spouwmuur en mogelijk het isoleren ervan. Vriendelijke groeten.

Gevel isoleren en bekleden

Ik denk erover om mijn gevel te laten isoleren en bepleisteren, en zou hiervoor graag een prijsopgave willen hebben. Het oppervlak is ongeveer 20 m2.

Gevels cementeren

Het betreft 2 woningen waar er werkzaamheden aan uitgevoerd moeten worden: Woning 1: deels cementlaag, zit hier en daar los. Nieuw kozijn geplaatst, gevel opgevuld. Graag 1 geheel van maken. Woning 2: oude pleisterlaag cementeren. Beide woningen eengezinswoning uit 1900 met puntdak. De oppervlakte van beide woningen totaal is ongeveer 10 a 20 m2.

Hoekhuis geheel isoleren

Ik wil mijn huis laten isoleren. Het is een hoekhuis en moet in zijn geheel geïsoleerd worden. Het gaat om ongeveer 70 m2 als alle ramen en deuren ervanaf gehaald worden.

Gevel zandstralen/reinigen

Welke oppervlakte moet gereinigd worden? Minder dan 10 m². Is de gevel geschilderd? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft kopgevel van een garage. Circa 7 m2. Voegen zijn al verwijderd. Alleen zandstralen om mooie gele kleur steen weer te zien.

Laag tuinmuurtje met een kolom metselen en voegen

Laag tuinmuurtje met kollom metselen en voegen Maten Hoogte 40 cm vanaf de straat gemeten lengte 390 cm kolom 78 x 32 x 32 cm Inclusief 150 vergelijkbare bakstenen Verwijderen van de oude muur doe ik zelf

Steenstrips plaatsen buitenkant woning

Alleen buitenkant (voorkant) van de woning wil ik graag steenstrips plaatsen zonder isolatie. Bij elkaar ongeveer 35 a 40 m2. Gevel is nu gepleisterd. Graag een complete offerte met manuren en materialen.

Scheur in gevel repareren en panlat en regenpijp vervangen

Gaat om scheur in de muur wat het beste is ... de stenen vervangen...of dicht kitten. Er zijn geen reservestenen aanwezig. Het gebouw is van net na de oorlog. En een stukje dak voorzien van een nieuwe lat aan de onderkant van de pannen en een stukje regenwaterpijp vernieuwen. Het is achterkant van flat gebouw tussen 2 en drie hoog. We willen dit samen met een reparatie aan betonvloeren laten vallen, dan is een steiger aanwezig.

Schoorsteen impregneren

Wij hebben lekkage door verzadiging van vocht in de schoorsteen. Nu wil ik de graag schoorsteen laten impregneren (een hele schoorsteen, waarvan een deel van de buurman en het andere deel van mijzelf). Het dak is bereikbaar.

Afzuiggat laten boren

Ik wil een gat laten boren voor een afzuigkap voor mijn woning uit 2003. Het gat zal door een betonnen binnenmuur en een stenen buitenmuur gemaakt moeten worden.

Fundering met gemetselde kolommen maken

Wij willen bij een fundering laten maken met daarop gemetselde kolommen. Daarin moet een 2-delige toegangspoort worden geplaatst van in totaal 300 cm breed en 180 cm hoog. Wij hebben de metselstenen en de toegangspoort hier al staan. Bij 1 kolom moet een uitsparing worden gemaakt voor een brievenbus. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Betonnen afdak boven de voordeur renoveren

Ik moet het betonnen afdak van de boven de voordeur laten renoveren/metselen. De stukken beton zijn er van afgebroken. Graag zo snel mogelijk reactie. Klein oppervlak.

Buitenmuur opnieuw metselen

Graag buitenmuur opnieuw laten metselen. Hij is beschadigd door vocht. Alleen de buitenkant groeit er mos op. Maten: 239 cm breed x 260 cm hoog. Wat gaat dit kosten?

Muur voegen

Ik wil graag de gehele muur opnieuw laten voegen. Ik schat zo'n 5 meter breed bij 6 meter hoog. Foto bijgevoegd.

Strekken metselen

Er moeten 6 strekken gemetseld worden. Deze moeten boven 5 raamkozijnen en 1 deur komen en moeten allemaal 1000 mm zijn. Het hoogteverschil midden in de ronding moet ongeveer 150 mm zijn. De nieuwe muren staan er tot aan het kozijn. Het moet een strek van anderhalve steen zijn of een kam van anderhalve steen zijn.

Airco afvoer in de buitenmuur aanbrengen

Gat in buitenmuur maken voor afvoerslang van de airco op de begane grond. De doorsnee van de slang is 125 mm. Ik heb een verrijdbare airco reeds in bezit.

Voegen vernieuwen van schoorsteen

Van waterlekkage als het regen. Voegen zijn verouderd en moeten vernieuwd worden. Alleen buitenkant schoorsteen.