Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Ramen repareren

Ik heb 2 ramen die niet meer sluiten in verband met het open waaien met de storm. Het hout van de ramen staat helemaal open bij de muur en is compleet ingescheurd onder de vensterbank. Alles staat scheef en ze sluiten nu niet meer.

Ventilatierooster boven het raam vervangen of repareren

Als het regent komt het water onder het ventilatierooster via de naden naar binnen, het lekt dan op de vensterbank. De naden dichtkitten kan niet, want dan blijft het water ergens staan en krijg je schimmel. Volgens mij is het rooster verkeerd om geplaatst.

Dorpel / vensterbank repareren of vervangen

Het vervangen van een steen uit een vensterbankje aan de buitenzijde van de woning. Het huis is van 1957. Gangbare steen. Zie foto als bijlage.

Betonnen vensterbank en drempel repareren

Bij de overgang van onze oprit naar de betonnen vloer van de garage is de metalen strip bij de garagevloer kapot gegaan. Er is nu een opstaande rand van ongeveer 3 cm. Ik laat graag even door een vakman beoordelen of daar weer een metalen strip geplaatst moet worden als waterkering, of dat het hoogteverschil kan worden vlak gesmeerd. Verder hebben wij een betonnen vensterbank waar aan de onderzijde wat cement moet worden aangesmeerd. We maken graag een afspraak en ontvangen daarbij uw advies en prijsopgave.

Schade herstellen na lekkage

Ik heb de volgende schade: In mijn woon en slaapkamer vochtplekken op het plafond (latex) Een klein stukje stucwerk aan de muur repareren Behang in de slaapkamer vervangen Vensterbank in de woonkamer repareren. Melamine staat bol.

Vensterbank repareren en hordeur passend maken

Het laminaat boven op overloop ziet er slordig uit, geen of nauwelijks plakplinten. Met name rond de deurposten moeten kleinere stukjes worden gezaagd en worden geplakt. Ik heb een vensterbank gekocht, het stukje beton waar deze op gemonteerd moet worden loopt schuin, dit moet recht gemaakt worden zodat de vensterbank er op gemonteerd kan worden. Tot slot heb ik een hordeur van mijn vorige woning, deze is in de breedte goed maar de hoogte is niet passend en hier zoek ik oplossing voor (bijvoorbeeld een latje monteren). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Tegelwerk op vensterbanken vervangen door hardsteen

Ik heb in mijn woning momenteel 2 vensterbanken met donkergrijze tegels van ongeveer 20 x 30 cm. Tijdens een klus heeft een maat van mij op de vensterbank gestaan en toen is er een grote hoek afgebroken. Hij heeft de schade aangemeld bij zijn WA-verzekering. Ik wil de schade laten repareren, maar de tegels zijn niet meer verkrijgbaar. Dit betekent dat beide vensterbanken van 270 x 30 cm vervangen moeten worden. Ik wil er nu graag hardsteen op, uit één stuk. Ik laat dit hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Onderhoud aan een gevel

Voegen in de vensterbank vernieuwen en dakgoot repareren: - De oude restanten van voegen verwijderen en opnieuw voegen. Het is een vensterbank van ongeveer 3 meter, op de begane grond. - Kleine reparatie lekkage dakgoot. Een zinken goot. Hij lijkt los te zitten. En als u het kan doen dan van twee tafels (een binnen en een buiten) de poten afzagen. Onder de meterkast is de vloer open en er komt een nare lucht uit. Kan daar ook iets aan gedaan worden?

Betonrot bij de vensterbank repareren

De betonnen vensterbank aan de buitenzijde onder het raam op de 1e etage vertoont scheuren en dreigt af te brokkelen. De vensterbank is gemakkelijk bereikbaar.

Divers onderhoud in de woning

• Plinten verwijderen beneden verdieping • Keuken aanrecht achterwand/spatplinten verwijderen • 1 strook wandtegels verwijderen toilet • Radiatoren demonteren en na stuken monteren. Beneden verdieping vervangen van radiatoren door design radiatoren • Stuken en spuiten van wanden benedenverdieping inclusief vide (4.5 meter hoog), tussenverdieping, trapportaal, overloop en 1 slaapkamer • Eventueel stuken van plafond beneden verdieping • Nieuwe plinten aanbrengen en schilderen benedenverdieping • Radiatorombouw inclusief vensterbank maken op tussenverdieping • Kastdeurtjes trapkast verbeteren • Keukenkraan vervangen en badkamerkraan repareren