Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor schutting muur metselen:

Schutting muur metselen

Hallo ik wil graag de bestaande muur die in onze achtertuin met pilaren laten vernieuwen en veranderen, het is een hoekwoning in de hoek is een muur maar zeer slechte staat en op het lange stuk zit de poort 3 pilaren met daar tussen 2 hekwerken. Ik wil graag dat het een stuk netter wordt en ook in de hoek pilaren waar een houten schutting tussen past en de pilaren moeten hoger.ik zoek dus iemand die dit zo snel mogelijk wil doen en even langs Komt om van te voren een prijs af te spreken.
Onze klant uit Vianen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting muur metselen uit heel Nederland:

Dakterras schutting plaatsen

Ik heb een dakterras van 27 m2 met 2 stenen muren en een lage muur. Ik zou hier graag een kunststof/composiet schutting voor willen laten plaatsen en plantenbakken aan de muren ophangen. Kan ik hier een offerte voor krijgen?

Schutting plaatsen in tuin

Ik wil graag wat tuinschermen in de tuin plaatsen. Vanaf de muur van de woonkamer (dus in de lengte is dat ongeveer 15/16 meter (dus pak m beet 8 tuinschermen en dan in de breedte een meter of 4 a 4,5 dus ongeveer 2 of 2.5 schermen. Zou dat graag willen laten plaatsen en vroeg mij af wat dat ongeveer kan gaan kosten. Exclusief materiaal want daar zorg ik dan zelf voor. Het gaat om deze schermen: https://www.praxis.nl/tuin-buitenleven/tuinhout/schuttingen/tuinschermen/tuinscherm-multi-grenen-recht-180x180cm/5014362

Een nieuwe schutting leveren en plaatsen

Hallo, graag zouden wij onze huidige schutting laten vervangen. We neigen naar iets natuurlijks, bamboe (afhankelijk van kosten en duurzaamheid). Afmetingen: drie panelen van 1,80 meter en eentje van 90 centimeter. Aan de ene kant bevestigd aan de muur van het huis, aan de andere kant tegen de achterliggende garagemuur. Zoals op de foto's is te zien, hangt de schutting door. Dit waarschijnlijk omdat de ondergrond niet dieper is dan zo'n 20 centimeter. Er zal dus iets van een extra stevige paalhouder moeten worden gemaakt. De oude schutting mag afgevoerd.

Schutting plaatsen inclusief poort

Ik wil een schutting laten plaatsen tussen de buren en ons huis. Daar staat nu een heg. De lengte van de schutting is ongeveer 7 meter. Daarnaast willen wij beiden ook een nieuw tuinhek met deur. De deur is nu rond van boven maar willen wij recht hebben aan de bovenkant. Zie de foto's voor de te plaatsen deur (breedte ongeveer 2,25 meter). Tussen de buren en tegen de poort staat een laag stenen muurtje die ook verwijderd moet worden. Op een van de foto's staat een hek aan de andere kant van onze tuin zoals wij het graag zouden willen. Tussen onze huizen staat tevens een stenen muurtje als scheiding waarover wij graag advies krijgen of deze kan blijven staan of weggehaald moet worden. Graag een offerte voor de uit te voeren werkzaamheden inclusief materiaal en indien mogelijk een offerte als wij zelf de heg en stenen muur weghalen.

Schutting op dakterras met stormschade herstellen

Door de stormen van afgelopen tijd is de schutting op mijn dakterras omgewaaid en afgebroken. Er moeten waarschijnlijk twee nieuwe schuttingpanelen (180x180) vernieuwd, alsook de bevesting van de palen aan de daktegels en de muur. Palen zelf lijken nog ok. Foto's kan ik zo maken, natuurlijk. Voor de duidelijkheid, het gaat hier om een dakterras op 4 hoog in Amsterdam Zuidoost met een ruim trappenhuis. Gratis parkeren voor de deur.

Hout beton schutting recht

Rechte schutting 12 meter lang, als scheiding tussen 2 opritten/garages. Ligging aan de straatzijde, dus heel goed bereikbaar en werkbaar. Er stond een heg die al is weggehaald. Materiaal: hout/betonschutting. Douglashout 21 planks (of iets dergelijks - aan 2 zijden mooi om te zien). Zwart of antraciet beton palen/onderkant. Indeling: vanaf de muur richting de straat 3 hoge schuttingdelen van ongeveer 2 m hoog, 1 schuttingdeel hoog naar laag, overige (3?) schuttingdelen laag.

Gemetselde muur plaatsen en stucen

In onze tuin willen wij graag een gemetselde muur die dient als tuinafscheiding: Lengte: 12.8 meter Hoogte: reguliere schutting hoogte Afwerking: wit glad stucwerk (aan 1 zijde) Bij voorkeur in juni of juli 2020.

Schutting op balkon/terras eerste verdieping

IK heb een woning boven een winkel, en ik wil graag een indicatie van de kosten voor het plaatsen van een schutting. Omtrek is ongeveer 5 bij 5 meter. Wens om 1 kant open te laten dus 1 wand sluit aan op de muur en tweede kant ligt aan open kant.

Een schutting met betonnen palen en douglas leveren en plaatsen

Wij willen graag een douglashouten schutting laten plaatsen met 21 planken en antracietkleurige betonnen palen. Het gaat om 3 stukken. Stuk 1 is 8,50 m en loopt van scheidingsmuurtje tot muur schuur. Stuk 2 is 10,50 van uitbouw tot eind tuin. Stuk 3 is een stuk van 2,10 en gaat om een poort. Ik zoek een specialist die dit voor mij kan realiseren.

Schutting aanpassen/repareren

De te repareren schutting bestaat uit 3 zijden. De bovenkant van de schutting is om en om een boog naar boven en een boog naar beneden. Zijde 1 bestaat uit 3 delen. het laatste deel zit zonder paal tegen de muur van de garage. Zijde 2 bestaat uit 9 delen en een poort. Zijde 2 sluit aan op Zijde 1 m.b.v. een hoek paal. De andere zijde sluit aan op het hek om de voortuin. Aan het 9e deel zit een verloopstuk bestaande uit 1 schot dat het hoogteverschil overbrugt. Zijde 3 bestaat uit 3 schotten en een poort. deze zijde zit vast aan het huis en aan een extra paal achter het laatste deel van Zijde 2 (dus niet geheel aan het einde!). De palen zijn al eerder een keer vervangen en zijn nu weer aan vervanging toe. De onderste 5 cm van de schotten beginnen te rotten.Het terrein loopt iets af bij zijde 2 en iets sterker bij zijde 1. De palen zitten voor een gedeelte direct in de grond en voor een gedeelte op metalen puntstukken die voor een gedeelte in beton geplaats zijn. Nu willen wij dat de houten palen vervangen worden door betonpalen en dat onder de schutting een betonnen rand geplaatst wordt. Het beton in de kleur antraciet. De schotten kunnen dan iets ingekort worden en hergebruikt worden. Eventueel kunnen we zelf ook de schotten in korten. De bestaande schutting is zichtbaar op streetview. Daar zat een pergola boven, maar die vervalt. Het afval van de oude schutting voeren we zelf af. Graag een offerte voor het aanpassen/repareren van deze schutting.

Partners

Partners van Casius