Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Vianen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Vianen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Vianen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Vianen of directe omgeving.

295 klanten uit Vianen bevelen een bij Casius in Vianen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Vianen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevels isoleren/renoveren, tuinafscheiding metselen, dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, keralit Gevelbekleding plaatsen, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, houten rabatdelen door kunststof rabatdelen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Vianen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Schutting muur metselen

Hallo ik wil graag de bestaande muur die in onze achtertuin met pilaren laten vernieuwen en veranderen, het is een hoekwoning in de hoek is een muur maar zeer slechte staat en op het lange stuk zit de poort 3 pilaren met daar tussen 2 hekwerken. Ik wil graag dat het een stuk netter wordt en ook in de hoek pilaren waar een houten schutting tussen past en de pilaren moeten hoger.ik zoek dus iemand die dit zo snel mogelijk wil doen en even langs Komt om van te voren een prijs af te spreken.

Het realiseren van keralit gevelbekleding

Gaat om 13 à 14 M2, bekleden met keralit oid donkergroen, Met een breedte van 14.3cm aan de achterzijde huis. Kijk op google streetview, voorkant huis is identiek aan achterkant huis. Het om achtergevel. Werkzaamheden zijn, verwijderen oude houten schroten, isolatiezijl aanbrengen, raggelwerk, keralit beplating aanbrengen. Bovenzijde beplating voorzien van aluminium afdekstrip. 1.5 meter Voor de afvoer zorg ik zelf.

Buitenmuur metselen aanbouw

Wij zoeken iemand die onze uitbouw kan metselen, het gaat allereerst om een spauwmuur of enkele muur van ongeveer 40 m2. Het is de bedoeling dat er een goed geissoleerde muur terrecht komt, wij laten ons dan ook graag ter plekke adviseren door een vakman over de opties die hiervoor beschikbaar zijn. e

Gevel renoveren

Voegen zijn minimaal 50 jaar oud, moeten in zijn geheel worden vervangen. De steentjes moeten schoongemaakt, de gevel moet waterdicht gemaakt worden, kapotte stenen moeten worden vervangen, de vensterbanksteentjes moeten er uit en vervangen worden. Het gaat om 10 m2.

Gevel herstellen

Mijn appartement heeft al een hardhouten gevelbekleding, maar het lattenwerk erachter is verrot en houdt de planken niet meer op z'n plaats. De gevel is 25 jaar oud. Graag een offerte zowel voor hardhout als voor een aanvaardbaar alternatief. Apart van de gevel wil ik ook graag een prijsopgave voor het bekleden met hardhout of een goed alternatief van de terrasvloer à 69 m2. De gevel komt voor rekening van de VvE. De terrasvloer is voor mijn eigen rekening. Er is ook nog een mogelijkheid dat e.e.a. door de verzekering wordt vergoed. De werkzaamheden vinden plaats op de 3e verdieping. Deels met behulp van klimmaterialen (30%).

Uitbouw metselen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn uitbouw kan metselen. Het is ongeveer 40m2. Ik hoor graag van u.

Spouwmuur voor gevelisolatie schoonmaken

Ik wil graag onze spouwmuur laten isoleren, echter na enig onderzoek blijkt de spouw vervuilt te zijn. Het betreft de zijkant van een hoekwoning oppervlakte circa 60 m2. Zie foto's. Na het schoonmaken moet de spouw opnieuw worden geïsoleerd, de gevel worden gereinigd en geïmpregneerd.

Afdekplaat van een schoorsteen herstellen

De afdekplaat van de schoorsteen brokkelt af en laat water door. De afdekplaat is op ongeveer 10 meter hoogte. De schoorsteen staat op een pannendak.

Lekkage bij de schoorsteen repareren

Ik heb een lekkage aan de schoorsteen. Het lekt door naar binnenkant koude schouw. Twee jaar geleden ook al. Het betreft een eengezinswoning met 2 verdiepingen.

Buitenmuren metselen

Er staat een logs huis,van de gemeente moet er een stenen muur omheen . Zodat er een spouw ontstaat. 150 m2 ongeveer. We willen een uur tarief weten en misschien een totaal offerte zonder stenen en isolatie, een steiger hebben we niet. Zelf willen we de isolatie doen en de stenen klaar zetten .

Groot metselproject

Wij zijn per direct op zoek naar collega metselaars die de komende periode tijd hebben voor een groot metselproject.

Tuinmuur op een dakterras plaatsen

vraag ik heb bij eigen huis en tuin op een dakterras een tuin muur gezien het lijkt op lasse stenen maar het zat aan elkaar nu kan ik ze niet meer vinden dacht aflevering 17 het moet bij u te koop zijn klopt dat

Tuinmuur metselen

Ik wil graag een gemetselde tuinmuur/schutting hebben van 8 meter lang en 2 meter hoog. Deze willen wij wit gestuct hebben (aan 1 zijde), met bovenop een antraciet hardstenen tegel als afdekking en voor de sier. Er is nog geen fundering, deze zou ook gemaakt moeten worden. Graag ontvang ik losse prijzen voor: 1) het maken van de fundering 2) het metselen van de 8 meter lange en 2 meter hoge muur (volgens mij moet het een steens muur worden, aangezien we geen pilaren willen). 3) het wit stucen van de 8 meter muur.

Gevel renoveren

Gaarne wil ik van u een offerte voor gevelrenovatie, met totale oppervlakte van ongeveer 115 m². De werkzaamheden zijn voegen uithakken, slijpen, progeen reinigen en impregneren. Daarna de gevel opnieuw voegen met een 2 mm. terugleggende doorgestreken voeg. De woning is goed bereikbaar.

Nieuwe cementlaag op de schoorsteen

Op de schoorsteen van mijn tussenwoning dient een de toplaag hersteld te worden. Er zal een laagje cement geplaatst moeten worden.

Gat in de draagmuur maken

Er moet in een draagmuur een rechthoek uit. Ongeveer 2 meter breed en 60 cm hoog.

Gevel renoveren en reinigen

Gevel reinigen en eventueel voegen renoveren van de woning en de schuur. Woning is 27 m2 en de schuur ongeveer 22 m2.

Geven laten reinigen en impregneren

Ik wil mijn gevel laten reinigen en impregneren. Voegwerk is momenteel in orde (als het goed is). Het gaat om 110 m2.

Nieuwe voegen aanbrengen

Gevel renoveren/nieuwe voegen aanbrengen. Het uithakken van de voegen en het invoegen van nieuwe voegen. Het betreft een hoekhuis met ongeveer 70 m2 gevel. Ik wil eventueel de gevels laten zandstralen.

Werzalit vervangen

Boven de uitbouw (begane grond) zitten gevelplaten: Werzalit. Het zijn 6 liggende delen (hoog) en plm. 5 meter breed. De erachter zittende vochtwerende folie moet ook vervangen worden. De aansluiting met de loodslab moet waterdicht zijn of worden gemaakt. Graag een offerte: Oude Werzalite delen verwijderen, nieuwe delen plaatsen, arbeidsloon en martiaalkosten. Alleen een vakman die weet hoe je moet omgaan met Werzalit. Momenteel is er lekkage. Foto's beschikbaar. Offerte voor verzekering en dan uitvoering.

Bakstenen muur voegen

Onze bakstenen muren moet gevoegd worden. Afmeting een muur 2.20 bij 4 meter. Afmeting tweede muur 2.50 bij 2.20 meter.

Voegen van de tuinmuur

De rollaag van 50 meter lange tuin muur (60 cm hoog) moet opnieuw gevoegd worden. De voegen worden door mij zelf uitgebikt. Gaarne een prijs voor het voegwerk.

Het bouwen van een nieuwe schuur. achter ...

Het bouwen van een nieuwe schuur. achter in de tuin.de afmetingen van de schuur worden,lengte 5.50 breedte 3.00 hoogte 2.00 het dak moet plat afgewerkt worden,er moeten twee deuren in verwerkt worden,en een raamkozijn,en er moet water en electra aangelegd worden. en de schuur moet in tweeen gedeeld worden d.m.v. een muur en een deur

Betreft vergroting van bergruimte ...

Betreft vergroting van bergruimte (schuur) door plaatsing van een bakstenen muur en een deur. Een deel van de open carport zal benut worden als berging.

Opzetten van een buitenmuur als basis ...

Opzetten van een buitenmuur als basis voor een Carport. Deze muur moet tegen een bestaande garage geplaatst worden. Fundering is reeds aanwezig. Indien mogelijk eventueel ook het materiaal leveren.