Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Valkenburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Valkenburg heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Valkenburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Valkenburg of directe omgeving.

34 klanten uit Valkenburg bevelen een bij Casius in Valkenburg aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Valkenburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: schoorsteen laten bekleden, volledige woning isoleren en eventueel warmtepomp, buitengevels isoleren en afwerken met buitenstuc, gevelbekleding vervangen, gebel isoleren en bekleden, het isoleren en stucen van de zijgevel, alle gevels vrijstaande woning isoleren en voorzien van crepi, gevelbekleding vervangen, 100 m2 gevel voegen, nieuwe schuur, tuinmuur en borstwering metselen, voegen van 150 m2 gevel, huis cementeren, buitenmuur van betonblokken metselen, buitenkant caravan bekleden met kunststof panelen, kopgevels met rabatdelen bekleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Valkenburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Luifels bekleden

Voor een opdracht ben ik op zoek naar een partij die voor mij de bekleding kan verzorgen van de onderzijde van een 3 tal luifels, rachels erop, volkern afwerking. Betreft per luifel ong 100 m2.

Gevelbekleding en 13 dakramen inclusief schuifpui vervangen van woonboot

Ik wil graag van mijn woonboot de gevelbekleding laten vervangen. Het gaat om ongeveer 103 m2. Momenteel zijn dit kunststof schroten. Ik ben benieuwd naar de prijs van de houten variant oftewel de red cedar. Ook moeten er een schuifpui en 13 dakramen van kunststof vervangen met diverse afmetingen.

Schoorsteen verwijderen en dak aanhelen

De schoorsteen op het dak zou ik graag laten verwijderen. Het dak dient hierna te worden aangeheeld met dakpannen en één lucht kanaal voor mechanisch ventilatie geplaatst. Het puin dient hierna te worden verwijderd.

Garage enkelsteens metselen in wildverband

Garage metselen en voegen enkelsteens, wildverband. 60 m². Stenen staan op de werkplek. Fundering wordt al uitgevoerd. Prijs graag arbeid + specie en voegmateriaal.

Metselen en voegen van de garage

Ik ontvang graag een offerte voor het metselen en voegen van een garage. De garage zal ongeveer 54 m2 worden en het metselwerk dient in wildverband aangebracht te worden.