Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor zijgevel metselen en voegen:

Zijgevel metselen en voegen

Ik wil ongeveer 3500 stenen laten metselen aan de zijgevel van mijn aanbouw. Het gaat om de voor, zij- en achtergevel gedeeltelijk. Al het materiaal is aanwezig.
Onze klant uit Ter Aar (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zijgevel metselen en voegen uit heel Nederland:

Gevelbekleding aanbrengen

zijgevel en deel voorkant (schuur) van het huis (bij elkaar 25 m2) is nu bekleed met hout, Wij zijn ons aan het oriënteren om dit te vervangen. Een optie is Keralit of metselen. Duurzaam en kleurecht. Kleur donkergroen, met houtnerf. Wellicht dat er ook isolatie aangebracht moet worden.

Aanbouw maken met fundering

Wij willen de voorgevel en zijgevel uitbouwen. De tekeningen en constructieberekeningen zijn voorhanden. Het gaat om een totale uitbouw van 25 m2 ongeveer. Wij willen dit laten metselen en dan casco laten bouwen. Wij gaan namelijk alles zelf doen. De kozijnen doen wij namelijk zelf ook.

Aanbouw metselen, isoleren en voegen

Wij gaan een aanbouw realiseren naast de woning. De aanbouw komt tegen de huidige woning. 6m lang en 4,8m breed. Nieuwe zijgevel wordt volledig gemetseld. Voorgevel deels gemetseld vanwege een raam. Achtergevel wordt beperkt gemetseld vanwege kozijnen en deuren. In totaal circa 35 m2 metselwerk. Zowel binnen als buitenmuren. Tussen de muren isolatie. Ook voegwerk. Wij zien graag offertes met en zonder materiaal. Wij kunnen ook de materialen regelen. Als de prijs bevalt willen wij ook 2 schuttingen van 7 meter lang en 2 meter hoog laten metselen. De opdracht vindt plaats in Eindhoven. Het betreft een hoekwoning en is eenvoudig te bereiken.

Buitenmuur metselen

14m2 schoonmetselwerk voorgevel en zijgevel. Klein uitbouwtje van de hal.

Enkele stenen in een zijmuur metselen

Ik heb aan mijn woning een uitbouw met aan de zijgevel een stuk betimmering. Boven die betimmering ontbreken 3 stenen en in die ruimtes gaan nu vogels zitten. Ik ben bang dat ze daar een nest gaan maken en wil er graag zo snel mogelijk stenen in laten metselen. De stenen heb ik hier liggen. Ik hoop dat er iemand op heel korte termijn tijd hiervoor heeft.

Achtergevel opnieuw opmetselen

Vanaf begin april starten wij met de renovatie van onze woning in Haarlem. De achtergevel (6 meter breed en 6 meter hoog) willen we opnieuw opmetselen. In de bijlage enkele foto's van de huidige gevel. Wij moeten nog de juiste metselsteen bepalen, maar zoeken ook nog een goede metselaar voor deze klus. Als alles meezit zou tussen eind april en half mei het metselwerk aan de achterzijde moeten plaatsvinden. Ongeveer 20m2 metselwerk aan een gevel van 36m2. Daarnaast zou de zijgevel (65m2) opnieuw gevoegd moeten worden (evt impregneren). Dit geldt ook voor de voorgevel (20m2) Het voegwerk zij- en voorgevel heeft niet direct haast. Het metselen van de achtergevel is afhankelijk van de voortgang van de renovatie. Zou u hier eventueel tijd voor hebben?

Schoorsteenkanaal metselen

Ik heb een vrijstaande woning met 3 woonlagen. De vloeren zijn van beton en hout. Ik zou graag een rookkanaal laten aanleggen met een schoorsteen, Kunt u mij adviseren of het rookkanaal het beste via het dak of van de zijgevel aangelegd kan worden.

Metselen van een spouwmuur

In onze zijgevel is nu een grote raampartij, dit kozijn moet er uit en er moet een muur met spouw gemetseld worden. Oven de kozijntjes dient er een metalen hoeklijn aangebracht te worden. De afmeting van het metselwerk is 13 m2 met 3 kozijnen. Ik heb al een tekening laten maken, deze kan ik doormailen.

Sparing voor een houten kozijn in de zijgevel maken

Keukenraam plaatsen in een zijgevel en verwijderen gemetselde koof: - Maken sparing in metselwerk (binnen- en buitenspouwblad) en opvangen van bovenliggend metselwerk door middel van een stalen latei onder metselwerk en betonnen balk onder binnenspouw; - Gezaagde stenen verwijderen en dicht metselen met niet gezaagde stenen; - Plaatsen van hardhouten kozijn, wit geschilderd en voorzien van HR++ beglazing; - Verwijderen koof in keuken. Zie de bijlage voor de maatvoering; - Puincontainer zal ik zelf bestellen; - Aanrecht en keukenkastjes zal ik verwijderen voordat de werkzaamheden plaats vinden. Hebben jullie de expertise in huis om de constructieve liggers te berekenen/beoordelen? Vergunning is al aanwezig.

Huis aan de buitenkant opnieuw opmetselen

Ik overweeg om het huis opnieuw te laten metselen, het gaat om hoekwoning uit 1974. De zijgevel moet helemaal opnieuw gemetseld worden, deze is ongeveer 8 meter hoog. Aan de voorkant en achterkant van de woning zit nog een klein deel wat op nieuw gemetseld moet worden. Tevens moeten de oude gemetselde muren worden gesloopt. Ik schat dat het in totaal 80 a 100 vierkante meter is. Graag advies over de mogelijkheden en een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius