Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Ter Aar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Ter Aar heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Ter Aar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Ter Aar of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Ter Aar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: houten gevelbekleding vervangen, isoleren van de gevel, dijkwoning bekleden, woning isoleren, buitengevel isoleren, woning rondom isoleren, steenstrips met isolatie aanbrengen, gevel isoleren en bekleden, buitengevel isoleren, buitengevels isoleren, buitengevelisolatie plaatsen, buitenisolatie plaatsen, gevelbekleding plaatsen, plaatsen van steenstrips aan buitengevel, voegwerk herstellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Ter Aar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Gevel voegen, reinigen en impregneren

In ons huis moet zowel de voor als de achtergevel opnieuw gevoegd worden. Daarnaast willen we het graag ook laten reinigen en naderhand impregneren. Bij onze buren dient de zijgevel gedaan te worden, daarnaast wellicht de achtergevel reinigen. Bij ons gaat het om 40 m2.

Houten gevelbekleding en dakrand vervangen door Keralit

Op de begane grond en de eerste verdieping van ons huis hebben we gedeeltelijk houten gevelbekleding. We willen dit graag laten vervangen door Keralit (sponningsdeel 190). Het gaat om circa 15 m2: het zijn een aantal vlakken van circa 2.1 meter breed x 0.9 meter hoog. Daarnaast willen we de houten dakrand/boeidelen langs dakgoot laten vervangen door Keralit. Het gaat om circa 35 m. Graag wil ik weten wat het verwijderen van het hout, het plaatsen van de Keralit gevelbekleding en het vervangen van de dakrand gaat kosten inclusief materialen en inclusief arbeidsloon. Tevens wil ik weten wanneer dit gedaan zou kunnen worden.

Reparatiewerk aan de buitengevel

Onze woning met een geschakelde garage willen wij verkoopklaar gaan maken. Het voegwerk is op sommige plekken slecht en veroorzaakt lekkage. De gehele oppervlakte van de gevel is 135 m2 en dient volledig te worden gecontroleerd. Bij de schoorsteen weten wij al dat de voegen slecht zijn verder dient de vakman te beoordelen hoe de rest er aan toe is.

Zijgevel metselen en voegen

Ik wil ongeveer 3500 stenen laten metselen aan de zijgevel van mijn aanbouw. Het gaat om de voor, zij- en achtergevel gedeeltelijk. Al het materiaal is aanwezig.

Aanbouw metselen

Ik ben op zoek naar een metselaar die de muren van onze nieuwe aanbouw kan metselen. Het gaat om schoon werk, ongeveer 3500 stenen. De stenen liggen hier klaar. Ook is er een molen en zand en cement. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Nieuwe schoorsteen opmetselen

Momenteel is er een schoorsteen voor een gashaard aanwezig. Alleen het deel op het dak wil ik laten wegslopen en er een nieuwe op laten metselen. De hoogte zal een maximaal 7 meter hoog zijn.

Hoekhuis impregneren

Graag een prijsopgave voor het opnieuw impregneren van de woning. De laatste keer is in 2008 geweest. Toen zijn de gevels gestraald en geïmpregneerd. Totaal is het 95 m2, een hoekhuis uit het bouwjaar uit 1973 inclusief garage en aanbouw. Het zal maximaal tot zo'n 6 meter hoog zijn.

Schoorsteen voegen + lood vervangen

De schoorsteen geeft binnen vocht af en zal opnieuw gevoegd moeten worden, waarschijnlijk moet ook het lood vervangen worden.

overkapping

Plaatsen van een terrasoverkapping van 5.00 x 3.50 Het betreft een aluminium overkapping met kunststof dakplaten en zonnedoek Hij moet aan de achterkant tegen de gevel en op een onderheid terras komen.

Het betreft een dakopbouw tussen 2 ...

Het betreft een dakopbouw tussen 2 huizen met een plat dak bovenop het bestaande woonhuis eerste verdieping met 4 hardhouten kozijnen casco opgeleverd