Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor rabatdelen schuur vervangen door kunststof:

Rabatdelen schuur vervangen door kunststof

Welke oppervlakte moet bekleed worden? 28 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een schuur waarvan de beplanking moet worden vervangen door kunststof schroten
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rabatdelen schuur vervangen door kunststof uit heel Nederland:

Houten door kunststof rabatdelen vervangen

Het gaat om het vervangen van de bestaande houten rabatdelen door kunststof op het woonhuis en de schuur. De afmetingen zijn ongeveer 60 m2.

Rabatdelen vervangen van schuur/garage

Ik zoek een partij die de verticale rabatdelen en het dak van mijn schuur kan vervangen. Mijn schuur is 2,5 bij 8 meter en ongeveer 2 meter hoog. De schuur bevindt zich in de tuin welk goed bereikbaar is.

Rabatdelen vervangen op de schuur

De rabatdelen zijn stuk en ik hoop dat deze vervangen kunnen worden. Deur gaat ook heel erg moeilijk open. De rabatdelen zijn ongeveer 2-3 meter. Ze zijn van de schuur.

Schutting van Zweedse rabatdelen plaatsen

Meneer/mevrouw. In juni hoop ik mijn tuin te verbouwen, en nu wou ik ook nieuwe schuttingen plaatsen. Ik wou u vragen om een offerte op te maken voor een SCHUTTING MET ZWEEDS RABAT AAN BEIDE ZIJDEN, VAN BLANK DOUGLAS HOUT. Ik hoopte hier zwarte/antraciet betonnen palen tussen te plaatsen, met een betonnen opstaande rand onderaan. Ook zullen er 2 poortdeuren nodig zijn. Een afdek plank op de schutting zou een fijne extra optie zijn De lengtes die ik graag wil zijn: - 1 schutting tussen schuur en huis van 750 cm - 1 schutting aan het huis van 360 cm - 1 schutting tussen de mijn schuur en de schuur van de buurman , 355 cm lang met daarin 2 poortdeuren. Beide deuren graag aan de buitenzijdes. In het midden graag een paal. -1 schutting van 300 cm, haaks op de schutting van de 2 poortdeuren (dus bevestigd aan de paal in het midden) Ik wou u vragen om bij de offerte een prijs inclusief en exclusief plaatsing te geven.

Overkapping met terras maken

Ik wil graag een overkapping, het liefst aansluitend op de bestaande schuur. Overkapping afmeting 7.5 x 4.00 meter met vlonderterras. Gemaakt van zwarte Zweedse rabatdelen.

Schuur bouwen

Graag laat ik een schuur/werkplaats bouwen. De oppervlakte zal 5 bij 12 meter gaan worden en de inrij hoogte 3 meter. De nok zal maximaal 5 meter gaan worden. De buitenzijde dient te worden afgewerkt met zwarte Zweedse rabatdelen met witte kozijnen. Het dak dient rode dakpanplaten te krijgen en het geheel moet worden geïsoleerd. Er zal een grote deur en een loopdeur geplaatst moeten worden.

Onderhoud aan een schuur

Ik wil graag onderhoud laten verzorgen aan een kleine schuur van 3 x 2,5 meter bij mijn woning. Die schuur is aan de buitenzijde betimmerd met houten rabatdelen die vervangen moeten worden. Ik heb al 45 Zweedse rabatdelen gekocht en die worden hier rond 30 augustus afgeleverd. Ook het kozijn met bovenlicht en de deur laat ik graag even beoordelen. Die vertonen ook slechte delen. Ik hoor graag of reparatie mogelijk is of dat vervanging beter is. Ik ontvang graag uw offerte, met daarin ook een aparte post voor het beitsen van de houten delen.

Nieuwe schuur met overkapping bouwen

We willen een schuur van 5.5 x 4.0 met een overkapping van 5.5 x 2.0, nokhoogte 4.0 meter met zolder gaan bouwen in onze achtertuin. Deze moet zo onderhoudsvrij mogelijk zijn. Wij willen een combinatie van metselwerk en composiet rabatdelen. Kanje aangeven wat de kosten zouden zijn als we deze casco laten bouwen maar inclusief de fundering.

Carports gecombineerd met schuur bouwen

Graag een offerte voor het bouwen van een dubbele carport met schuur van 21 x 7 meter. In het midden (4.35 x 7 meter) een berging en aan weerszijden een carport. Fundering maken. Geheel gemetseld tot 50 cm hoogte en daarop kunststof rabatdelen. Er is een tekening van de architect beschikbaar. Voor vragen kunt u mij altijd bellen.

Rabatdelen op de schuur vervangen

Twee of drie rabatdelen aan de lange (onderkant) van de schuur zijn verrot en moeten vervangen worden. De rabatdelen zijn circa 2.50 meter lang. De houten funderingsbalk zal ook vervangen moeten worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.