Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor pilaar in de tuin metselen om een tuinhek vast te maken:

Pilaar in de tuin metselen om een tuinhek vast te maken

Zie foto. Van die stenen pilaren om tuinhek aan vast te maken. Wat zijn de kosten om zo'n pilaar door jullie te metselen?
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pilaar in de tuin metselen om een tuinhek vast te maken uit heel Nederland:

Muur in tuin metselen

We willen een bestaande enkelsteens tuinmuur doortrekken, waarbij de details van de bestaande tuinmuur worden overgenomen. Er zijn wat open gaten in de muur door er stenen uit te laten en om de ongeveer 2 meter is er een stenen pilaar. Afmetingen: • Hoogte tuinmuur vanaf straatzijde gemeten: 190 cm • Lengte 295 cm – 32 cm – 295 cm – 32 cm – 295 cm – 32 cm – hoek om: 110 cm – 32 cm legenda: 295 cm: staat voor de normale muur met gaten 32 cm: staat voor de “pilaren” die tussen/tegen de normale muur staan • Dikte: enkelsteens • Pilaren: zijn 32 cm breed

Muur in de tuin metselen

Het betreft het metselen van een tuinmuur in de voortuin, lengte ongeveer 3,5 meter en hoogte 1 meter. Er is al een fundering aanwezig van beton in de grond voor een enkelzijds muurtje. Aan de zijkanten wil ik graag een pilaar.

Pilaren metselen voor een poort

In de tuin wil ik twee pilaren metselen van ongeveer 40 bij 40 cm en 2 meter hoog om een poort aan te hangen. De fundering is al gestort (50*50 cm en 70 cm diep, inclusief betonijzer dat tot in de kern zal steken van de pilaar) - kern van de pilaar wordt gevuld met beton. Bovenop komt een hardstenen deksteen (diamantvorm). Er moeten aan de zijkant twee lampjes komen.

Afscheidingsmuur metselen in de tuin

Het gaat om een rechte halfsteens muur van 14 meter lang en 2 meter hoog die aansluit bij een bestaande muur. De heg daarachter moet vervangen worden door een betonfundering van 60 cm. Om de paar meter een pilaar van een eensteensmuur als versterking. Op de muur komt een dwarse eensteenslaag, voegwerk noodzakelijk. Steensoort : Berylhouse M9, WF HV rood geel genuanceerd. Er is een foto beschikbaar.

Houten balkon op de 1ste verdieping vervangen

Ik heb nu een houten vloer op het balkon van 6 x 1 meter. Deze vloer wil ik laten vervangen door een onderhoudsvrije constructie van bijvoorbeeld roestvrij staal met kunststof lamellen reling. Het balkon steunt rechts en in het midden op metselwerk van de onderbouw, en links staat het op een pilaar in de tuin eronder.

Betonnen vloer storten

In onze tuin hebben wij overkapping met daaronder een oude betonnen vloer, dit was ooit een schuur. Voorkant en 1 zijkant zijn open, achterkant en andere zijkant zijn dicht. Circa 6 x 3 meter, met daarbinnen een ingebouwde kast en pilaar waarop het dak rust. De vloer is in slechte staat, op sommigen plekken poreus. Indien mogelijk willen wij een nieuwe laag beton erover heen. Zo niet, dan oude laag eerst verwijderen.

Uitbouw aan de woonkamer plaatsen

Wij willen graag onze woonkamer aan de noordwestkant uitbouwen. De woning is van 2005. Afmeting (bxlxh) 5.20 x 1.90 x 2.60 meter. Beide buren hebben een gemetselde uitbouw met zelfde lengte. Dak dat zo veel mogelijk licht doorlaat. De fundering voor de uitbouw is reeds aangelegd. Ramen en openslaande deur, bijna hele breedte van de gevel, overzetten. In het midden staat aan beide zijden een pilaar van de overkapping/dak. Buitenkraantje moet doorgetrokken worden naar buitenzijde van de aanbouw. De convector verplaatsen naar de aanbouw toe. In de tuin een elektradoos met twee contacten aanleggen. Natuurstenen tegels, die kan ik bijbestellen, laten aansluiten op de huidige. Graag wil ik een aannemer van bijvoorbeeld Bouwgarant en die garantie geeft.

Tuinmuur in de tuin metselen

Wij willen tussen ons en de buren een muur laten metselen. De fundering ligt er al. De lengte is 9 meter en 2 meter hoog. Met om de 2 meter een gemetselde pilaar. Gewone, simpele steen die we nadien willen verven. Graag een prijsindicatie voor het metselen, de stenen en het voegen.

Half gemetselde schutting

Wij willen een half gemetselde schutting hebben gaat om totaal ongeveer 28 meter. Aan de onderkant ongeveer 0,30 meter een gemetselde muur en om de 1,8 meter een pilaar om daar een schutting deel tussen te zetten aan de achterkant komt er een poort/deur om de tuin in te komen De materialen zijn in overleg.

Muur metselen om tuin

We hebben nu angustifolia bomen om de tuin heen staan, die staan er 4 jaar en groeien te slecht. Je kijkt er te veel doorheen. Als die dit seizoen niet goed groeien willen we in het najaar een muur om de tuin gemetselt hebben. Daarom willen we weten wat het kost om ongeveer 20 meter muur te metselen van ongeveer 2 meter hoog met af en toe een pilaar ertussen. Als variant willen we weten wat het kost om de muur 1 meter hoog te maken en tussen de pilaren daarop houten schuttingen. (we willen een muur om geluid van de doorgaande weg naast de tuin tegen te houden) Graag inschatting per email.