Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Schoonhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Schoonhoven heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Schoonhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Schoonhoven of directe omgeving.

70 klanten uit Schoonhoven bevelen een bij Casius in Schoonhoven aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Schoonhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van muren en steenstrips monteren ivm gevelrenovatie 200m2, gevels en plat dak isoleren en afwerken, gevels renoveren, tuinmuur metselen en fundering daarvoor aanbrengen, gevel renoveren, gevelrenovatie, het renoveren en isoleren van mijn gevel met isolatieplaten, gevel isoleren, achtergevel pleisteren, gevel opnieuw voegen, het plaatsen van Cortenstaal tegen gevels, het isoleren en bekleden met crepi van buitengevels, gevel isoleren en bekleden, canexel vervangen met kunststofpanelen, twee zijgevels en voorgevel vervangen door kunststof en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Schoonhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Gevel isoleren en bekleden

Ik heb een vrijstaand huis van 120 m2 uit 1956 met spouwmuren. Deze willen we verbouwen tot '0' op de meter woning. Hiervoor is spouwmuur niet voldoende. Bij buitengevel isoleren is een houten afwerking dan het mooiste indien betaalbaar en mogelijk ivm vergunning.

Gevels bekleden

Het betreft de 2 verdieping boven een uitbouw, steens muur gelegen op het westen. De gevel is ongeveer 5 meter hoog en 6 meter breed inclusief raampartijen. De achtergevel is alleen door het huis of via het poortje van de buren te bereiken. Na het isoleren dient de gevel ook met een nader te bepalen materiaal bekleedt te worden. Hier ontvang ik graag advies over.

Woning isoleren

We willen ons nieuwe vrijstaande huis uit 1920 beter isoleren, vooral de buitenmuren en het schuine dak. We ontvangen de sleutel op 1 mei 2019. Graag kom ik in contact met bedrijven die hier gespecialiseerd in zijn. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien

Gevelwerk isoleren en afwerken

Wij hebben een huis uit 1978 en willen het opnieuw laten isoleren, stucen en verven. Buitenwerk Vierkante meter: 340 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie en alle afwerkingen

Buitengevel uithakken en voegen, stralen en impregneren

Ik wil een offerte van het gevelrenovatie, Betreft buitenmuur, voegen uithakken en opnieuw voegen, gevel stralen en opnieuw impregneren. Het betreft een zijgevel en stuk van achtergevel.

Geverfde gevel zandstralen

De gele stenen van de schuur zijn geschilderd. Graag laten wij deze gevel stralen. De oppervlakte is ongeveer 10 m2.

Schoorsteen voegen

Bij de randen van de schoorsteen zitten watervlekken op het plafond. De schoorsteen moet opnieuw gevoegd worden, het lood moet worden nagekeken en eventueel worden hersteld. Schoorsteen kap tegen vogels vervangen.

Voorgevel renoveren

Graag offerte voor gehele voorgevel woning. Bg, 1ste en 2de verdieping. Alle voegwerk vernieuwen, reinigen en impregneren. Ongeveer 45 m2. Steiger plaatsen mogelijk.

Oorzaak scheur metselwerk zoeken en de scheur repareren

In het metselwerk van de gevel zit een scheur op de grens tussen onze woning en aangrenzende woning. We willen een offerte voor het vaststellen van de oorzaak en reparatie. Woning dateert uit 1907.

Gevel renoveren

Graag uw offerte voor ongeveer 2 x 30 m2 gevelrenovatie. Voegwerk verwijderen en nieuwe voegen aanbrengen. Plus wat licht herstelwerk, aantal stenen.

Herstellen van voegwerk in schoorsteen

Ik heb een huis uit 1880 en mijn schoorsteen moet gerenoveerd worden, dat wil zeggen het voegwerk en de bovenkant.

Stralen van de zijgevel 24 m2

De zijgevel van 24 m2 moet gestraald worden. Er zit nu kalk/stuc op.

Er dient een scheidingsmuur geplaatst te ...

Er dient een scheidingsmuur geplaatst te worden van 25 lang bij 5 hoog, in stenen blokken met een v-profiel, wellicht komt er nog een zelfde muur bij maar dan van 8 meter hoog

Eensteens muurtje van ± 1.20m hoog, met ...

Eensteens muurtje van ± 1.20m hoog, met 3 vierkante zuilen van ± 1.80m hoog. Tuinafscheiding. Lengte 3.87m, niet dragend, géén hei-werk.