Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Schiedam of directe omgeving.

1215 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren en bekleden van een gevel met steenstrips, vervangen van drie balkonnen, gevelbekleding en 13 dakramen inclusief schuifpui vervangen van woonboot, een gevel voorzien van isolatie en steenstrips, vervangen van isolatie en gevelbekleding, gevel renoveren, gevel realiseren, het verwijderen van gevelbekleding en het aanbrengen van sierpleister, dakkapel en kozijn plaatsen, gevel renoveren, gevelrenovatie, gevel isoleren en bedekken, gevel nieuwbouwwoning isoleren, buitenmuren isoleren en stucen, woning vanaf de buitenkant isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Gevelplint plaatsen

Een natuurstenen/hardstenen gevelplint plaatsen, bij onze woning. Het betreft een jaren '30 woning, 1938. Gevelplint plaatsen op een lengte van ongeveer 5 meter, variërend in hoogte van 20 tot 40 cm. Een gedeelte, om een gemetselde plantenbak, moet hiervoor, volgens mij, eerst geëgaliseerd worden, ongeveer 150 lengte x 40/60 hoogte cm.

Achtergevel voegen en impregneren

Ik wil de achtergevel laten voegen en impregneren. Betreft zo'n 10 m2.

Deklaag balkon renoveren en gevel impregneren

Voor mijn woning in Schiedam ontvang ik graag een offerte voor het volgende: -Het renoveren van balkon 7,5 x 1 meter. De toplaag van de vloer laat los en dient te worden vernieuwd. -Het herstellen van voegen in buitengevel. Dit zijn een aantal voegen waar na gekeken moet worden. -Het impregneren van de buitengevel. De oppervlakte exclusief raampartijen is 35 m2. Ik hoor graag wanneer het u schikt om langs te komen. om de noodzakelijke werkzaamheden en mogelijkheden te bespreken.

Gevellekkage herstellen

Wij hebben een gevellekkage aan de achteruitbouw. Dit is aangrenzend aan een stukje plat dak. Het plat dak is vanuit binnen te bereiken, maar ook via ladder/steiger via de achtertuin. Dit stuk plat dak is recent vervangen, maar de lekkage is nog steeds. Het hemelwater komt dus door de gevel en niet via dit platte dak. Er is vervolgens een lekdetectie uitgevoerd (zie bijlage). Conclusie is: Omschrijving van de opdracht: -het verwijderen van 2 tot 3 lagen metselwerk ter hoogte van het huidige spouwlood over een breedte van ongeveer 5 meter. -het verwijderen van het huidige spouwlood (aan de spouwmuur) en evt. verwijderen van de vervuiling in de spouwmuur. - het plaatsen van een nieuwe spouwlood. -het herstellen van het metselwerk van de buitenmuur inclusief het voegen van die muur. Om een goed beeld te krijgen zie foto's in de bijlage. Graag ontvangen wij een offerte voor bovenstaande klus.

Woning isoleren

Het betreft een kleine arbeiderswoning bouwjaar ongeveer 1890. De achtergevel is ongeveer 10 meter, zonder spouwmuur. Deze gevel wil ik graag isoleren en afwerken met steenstrips. Er is 1 kozijn in de achter gevel met dubbel glas en 1 achterdeur, deze achterdeur zou direct vervangen kunnen worden. De woning heeft aan de voorzijde ijsselsteentjes in de gevel en deze moeten worden geïmpregneerd. Aan de voorzijde 2 kozijnen met glas in lood, welke nu nog enkel glas is. Deze moeten worden vervangen voor dubbel glas, kunststof kozijnen waarin de glas in lood verwerkt wordt. Ook de voordeur kan direct vervangen worden zodat beide deuren beter sluiten en minder kou doorlaten.

Muur isoleren

Ik heb Tresoar platen en ik wil betere isolatie. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Muren isoleren? Ja Trespa weghalen Al offertes gekregen? Nee Type woning? Hoekwoning Goed bereikbaar? Ja Wanneer? Volgende zomer

Buitengevel opnieuw met sierpleister bekleden

Ik zoek een gevelspecialist die de achtergevel van een woning opnieuw kan bekleden met sierpleisterwerk. Dit moet gebeuren op de begane grond, eerste- en tweede verdieping. In totaal gaat het om 60 m2.

Ballustrade repareren

Ik zoek iemand die mijn bakstenen balustrade kan repareren, opnieuw voegen en de staande zijde kan afdichten met bitumen. De balustrade is circa 3 meter lang, 1.2 meter hoog en 0.2 meter dik.

Gat boren in buitenmuur voor een mobiele airco

Ik wil graag op mijn slaapkamer een gat van ongeveer 14 cm in de muur naar buiten voor een slang voor de mobiele airco. Wat gaat mij dit ongeveer kosten.

Gat in de muur maken voor de afvoerbuis

In de slaapkamer moet er een gat gemaakt worden voor de afvoerslang

Muur van metselwerk herstellen

Herstel van metselwerk. Deze is door de storm afgebroken en nu tijdelijk vast gezet met lijm. Ik zou dit graag weer allemaal netjes in orde willen hebben.

Metselwerk van de schoorsteen controleren

De schoorsteen zit er al sinds 1930 en de kans is erg groot dat het metselwerk gecontroleerd moet worden en ook direct opgeknapt worden

Takken rondom de schoorsteen verwijderen en voegen herstellen

Kale takken weg halen van de schoorsteen en waarschijnlijk de voegen herstellen. 3 hoog achter.

Impregneren van buitenmuren

Goededag, Graag ontvang ik een offerte voor het reinigen en impregneren van de drie buitengevels van mijn woning. Het betreft een hoek eengezinswoning. Het is de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping is de gevel in een punt naar de nok van het dak. Het aantal m2 moet berekend worden. Alvast bedankt.

Voegwerk herstellen

Een muurtje van het dakterras van 923 cm breed en 240 cm hoog, een deur en een raam, voegwerk herstellen. De voeg is gelijk aan de muur. Ik kan er foto's van sturen.

Scheuren in kopgevel repareren

Ik wil graag de scheuren in mijn kopgevel repareren. Ik ben ook nog in onderhandeling met de gemeente en de aannemer.

Metselwerk in huis aanbrengen

Metselwerk voor de muur en trappen (zijkanten).

Woonhuis met scheuren repareren

Er zijn scheuren van 2 - 3 meter lang en 2 mm breed in de buitenmuur na zware graafwerkzaamheden. De scheuren lopen door de stenen heen. In de wijk is er tot 1.80 meter diep afgegraven, de boel is gevuld met speciale blokken en weer afgedicht. Reden hiervoor was dat de wijk verzakt was. De gemeente heeft hiervoor een aannemer aangesteld. Ik wil de gemeente aansprakelijk stellen hiervoor. Echter de verzekering van de aannemer wil weten wat de kosten zijn. Graag maak ik met u een afspraak om de schade op te nemen en uw offerte uit te brengen voor het herstel.

Kunststof gevelbekleding repareren

Gevelbekleding bij ons heeft reparatie nodig ( ongeveer 8m2 ). Wat zijn de kosten ongeveer. Als mogelijk, willen wij de helft met kunststof vervangen (3m x 0.77m). In afwachting van u spoedig reactie

Houten rabatdelen door Keralit vervangen

Verwijderen van houten rabatdelen en aanbrengen van Keralit delen. Afmetingen: Vlak 3710 x 970 mm achterzijde woning. Vlak 4100 x 1210 mm voorzijde woning. Zowel voor als achter zitten geen ramen of deuren in het vlak verwerkt. Bij deze wil ik graag een vrijblijvende offerte ontvangen, betreft het vervangen van bovenstaande vlakken in de kleur blauw. Alvast bedankt.

In betonmuren frezen

Sparingen voor warm- en koudwaterleidingen en voor stroom: 11 sleuven < 2 meter per stuk en 8 gaten (niet door en door) voor de contactdozen en de muurplaten.

Schoorsteen voegen

De schoorsteen moet gevoegd worden; er is lekkage. Het is de schoorsteen van een 2 onder 1 kap woning met een schuin dak. De schoorsteen staat op nokhoogte, circa 9 meter hoog. Via het balkon is het dak bereikbaar.

Voegen, metselwerk en lateien herstellen

Het betreft het laten vrijhakken en ontroesten van de stalen lateien. Vervolgens van de stalen lateien behandelen met een passende coating om het roesten tegen te gaan. Het herstellen van de gevel met de daarbij bijpassende stenen, opnieuw dicht metselen en opnieuw voegen.

Impregneren tegen vochtdoorslag

Omschrijving opdracht: 25 vierkante meter. Laat vocht door. Er zijn vochtplekken aan de binnenkant. Soort oplossing: Impregneren? Graag uw advies. Bouwjaar pand: 1928. Het is een bakstenen muur. Alle delen zijn goed bereikbaar.

Voegen en topcoat vervangen

Op de rand van het balkon is een stuk toplaag losgeraakt, dit moet hersteld worden en is ongeveer een halve m2 groot. Ook moet er boven de voordeur wat voegwerk in de gevel vernieuwd worden, ik schat dit op ongeveer 4 m2.