Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Schiedam of directe omgeving.

1187 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: appartementen metselen, nieuwbouw buitengevel metselen, metselwerk 100 meter bedrijfspand nieuw, muren isoleren, huis van buiten stucen met isolatie, klampmuur vervangen door nieuwe gevel met isolatie, metselwerk bouw loods, buitengevel van vrijstaande woning bekleden, gevel bekleden met hardhout of zink, buitengevel isolatie aanbrengen en afwerken met steenstrips, gevel spachtelputzen, buitengevel isoleren, gevel volledig verbouwen, boerderijgevels stuken, buitenmuren isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Ballustrade repareren

Ik zoek iemand die mijn bakstenen balustrade kan repareren, opnieuw voegen en de staande zijde kan afdichten met bitumen. De balustrade is circa 3 meter lang, 1.2 meter hoog en 0.2 meter dik.

Gat boren in buitenmuur voor een mobiele airco

Ik wil graag op mijn slaapkamer een gat van ongeveer 14 cm in de muur naar buiten voor een slang voor de mobiele airco. Wat gaat mij dit ongeveer kosten.

Gat in de muur maken voor de afvoerbuis

In de slaapkamer moet er een gat gemaakt worden voor de afvoerslang

Muur van metselwerk herstellen

Herstel van metselwerk. Deze is door de storm afgebroken en nu tijdelijk vast gezet met lijm. Ik zou dit graag weer allemaal netjes in orde willen hebben.

Metselwerk van de schoorsteen controleren

De schoorsteen zit er al sinds 1930 en de kans is erg groot dat het metselwerk gecontroleerd moet worden en ook direct opgeknapt worden

Takken rondom de schoorsteen verwijderen en voegen herstellen

Kale takken weg halen van de schoorsteen en waarschijnlijk de voegen herstellen. 3 hoog achter.

Impregneren van buitenmuren

Goededag, Graag ontvang ik een offerte voor het reinigen en impregneren van de drie buitengevels van mijn woning. Het betreft een hoek eengezinswoning. Het is de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping is de gevel in een punt naar de nok van het dak. Het aantal m2 moet berekend worden. Alvast bedankt.

Voegwerk herstellen

Een muurtje van het dakterras van 923 cm breed en 240 cm hoog, een deur en een raam, voegwerk herstellen. De voeg is gelijk aan de muur. Ik kan er foto's van sturen.

Scheuren in kopgevel repareren

Ik wil graag de scheuren in mijn kopgevel repareren. Ik ben ook nog in onderhandeling met de gemeente en de aannemer.

Metselwerk in huis aanbrengen

Metselwerk voor de muur en trappen (zijkanten).

Woonhuis met scheuren repareren

Er zijn scheuren van 2 - 3 meter lang en 2 mm breed in de buitenmuur na zware graafwerkzaamheden. De scheuren lopen door de stenen heen. In de wijk is er tot 1.80 meter diep afgegraven, de boel is gevuld met speciale blokken en weer afgedicht. Reden hiervoor was dat de wijk verzakt was. De gemeente heeft hiervoor een aannemer aangesteld. Ik wil de gemeente aansprakelijk stellen hiervoor. Echter de verzekering van de aannemer wil weten wat de kosten zijn. Graag maak ik met u een afspraak om de schade op te nemen en uw offerte uit te brengen voor het herstel.

Kunststof gevelbekleding repareren

Gevelbekleding bij ons heeft reparatie nodig ( ongeveer 8m2 ). Wat zijn de kosten ongeveer. Als mogelijk, willen wij de helft met kunststof vervangen (3m x 0.77m). In afwachting van u spoedig reactie

Houten rabatdelen door Keralit vervangen

Verwijderen van houten rabatdelen en aanbrengen van Keralit delen. Afmetingen: Vlak 3710 x 970 mm achterzijde woning. Vlak 4100 x 1210 mm voorzijde woning. Zowel voor als achter zitten geen ramen of deuren in het vlak verwerkt. Bij deze wil ik graag een vrijblijvende offerte ontvangen, betreft het vervangen van bovenstaande vlakken in de kleur blauw. Alvast bedankt.

In betonmuren frezen

Sparingen voor warm- en koudwaterleidingen en voor stroom: 11 sleuven < 2 meter per stuk en 8 gaten (niet door en door) voor de contactdozen en de muurplaten.

Schoorsteen voegen

De schoorsteen moet gevoegd worden; er is lekkage. Het is de schoorsteen van een 2 onder 1 kap woning met een schuin dak. De schoorsteen staat op nokhoogte, circa 9 meter hoog. Via het balkon is het dak bereikbaar.

Voegen, metselwerk en lateien herstellen

Het betreft het laten vrijhakken en ontroesten van de stalen lateien. Vervolgens van de stalen lateien behandelen met een passende coating om het roesten tegen te gaan. Het herstellen van de gevel met de daarbij bijpassende stenen, opnieuw dicht metselen en opnieuw voegen.

Impregneren tegen vochtdoorslag

Omschrijving opdracht: 25 vierkante meter. Laat vocht door. Er zijn vochtplekken aan de binnenkant. Soort oplossing: Impregneren? Graag uw advies. Bouwjaar pand: 1928. Het is een bakstenen muur. Alle delen zijn goed bereikbaar.

Voegen en topcoat vervangen

Op de rand van het balkon is een stuk toplaag losgeraakt, dit moet hersteld worden en is ongeveer een halve m2 groot. Ook moet er boven de voordeur wat voegwerk in de gevel vernieuwd worden, ik schat dit op ongeveer 4 m2.

Deklaag balkon renoveren

Ik wil graag de betonnen deklaag van mijn balkon laten repareren in verband met lekkage. Het balkon is 6 m2 groot.

Tuinmuur metselen (36 meter)

Tuinmuur metselen van 2 meter hoog en ongeveer 36 meter lang. Ook wil ik graag een fundering hiervoor laten plaatsen. Het gaat om nieuwbouw, dus er hoeft geen oude muur/schutting verwijderd te worden.

Beton latei herstellen of vervangen

In de betonnen latei zit aan de onderkant een scheur en bovenop zit betonrot, het betonijzer is zichtbaar, dit laten wij graag repareren of als het niet te repareren is de latei geheel vervangen. De latei zit aan de voorkant boven een portiek op de begane grond en is ongeveer 2.32 meter lang. Graag ontvangen wij voor de VVE een offerte.

Schoorsteen vernieuwen

Graag ontvangen wij een offerte voor het vernieuwen van onze schoorsteen. Er zijn foto's beschikbaar.

Reparaties aan de gevel laten uitvoeren

Ik wil een aantal reparaties laten uitvoeren aan de gevel van mijn net gekochte woning uit 1881. Er is een nieuwe gevel geplaatst ter vervanging van de oude gevel. Nakijken of de verankering aan de oude bouw goed zit. Er is geen ontluchting, dat moet worden gemaakt. Daarnaast zijn er wat stenen los en zitten er scheurtjes her en der. Op een zijgevel zit stucwerk, dat moet eraf en daarna impregneren. Graag even komen kijken. Misschien dit weekend al?

Gat in de muur maken voor mobiele airco

Ik heb een mobiele airco gekocht. Via een slang uit de airco wordt warme lucht uitgevoerd. Deze slang moet buiten de woning gehangen / geplaatst worden. Hiervoor wil ik nagaan of dat kan door het maken van een passende opening (135 mm doorsnee) in de muur waar de slang in aangebracht kan worden. Bij de airco is een muurafdekking meegeleverd om in het gat in de muur te bevestigen. Het is een rechte muur, spouwmuur? , binnen met hout bekleed.

Houten gevelbekleding vervangen

Op de eerste verdieping wil ik de bestaande cederhouten gevelbekleding vervangen door Keralit. De afmetingen zijn 565 x 122 cm. Er is een uitbouw aanwezig, hierboven zal gewerkt moeten worden. Er is een foto beschikbaar.