Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor buitenmuur opnieuw metselen:

Buitenmuur opnieuw metselen

De stenen van de achtermuur beginnen los te raken en diverse herstelwerkzaamheden dienen waarschijnlijk gedaan te worden. De woning is ongeveer 5 meter breed en het zal om ongeveer 10 m2 gaan. De buitenmuur moet dus gemetseld en gevoegd worden ter herstel. Er zijn eventueel nog andere werkzaamheden die gedaan moeten worden zoals de randen van de kozijnen.
Onze klant uit Sassenheim (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenmuur opnieuw metselen uit heel Nederland:

Buitenmuur met waalformaat stenen metselen

Buitenmuur van een schuur met waalformaat steen. Het gaat om 33 m2.

Buitenmuur metselen en tegelen

Ik wil graag een buitenmuur van 10 m2 metselen en laten betegelen.

Buitenmuur metselen

Voor een toekomstige uitbouw. Fundering opmetselen, 2,4 meter diep, 5,7 meter breed. Rechter muur tot 2,4 meter hoogte. Linker muur tot 0,5 meter hoogte + pilaar op de hoek voor dak ondersteuning. Locatie is bereikbaar.

Buitenmuur metselen

14m2 schoonmetselwerk voorgevel en zijgevel. Klein uitbouwtje van de hal.

Buitenmuur bijmetselen en poort terugplaatsen

Ik wil een stuk buitenmuur metselen en de poort die op de grond licht op de foto terugplaatsen op zijn plek. Het gaat om het bovenste blok van de poort van ongeveer 1 bij 0,5 meter.

Buitenmuur metselen

Graag een prijs per m2 metselwerk voor een buitenmuur om een woning heen met isolatie . De fundering kan ikzelf verzorgen na specifcatie detail fundering buitenmuur .

Muur metselen en voegen

Buitenmuur voor uitbouw ongeveer 16m2. Materiaal al op locatie.

Buitenmuur metselen en glad voegen

16 m2 halfsteens metselen en glad voegen. Materieel aanwezig.

Buitenmuur metselen

Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen aanvragen naar aanleiding van een buitenmuur die gemetseld dient te worden. Aan de achterzijde van de woning zullen wij een uitbouw gaan plaatsen in een L vorm. De oppervlakte van de muur zal ongeveer 45-50 m2 zijn.

Fundering voor uitbouw maken en muurtjes in de tuin metselen

1 wordt haaks op de achtergevel gezet als scheidingsmuurtje met de buren. Deze is 3 meter lang en 2 meter hoog. Aan mijn kant wordt er een uitbouw tegenaan gebouwd. Dus voor mij is het de basis van een buitenmuur. Tevens komt er een losse muur om de tuin met de andere buurvrouw te scheiden. Deze wordt verdiept, zodat je waarschijnlijk uitkomt op 3 x 5 meter. Dit is de basis van een verlaagd terras. De deur in achtergevel gaat eruit en dat gat moet aan de onderzijde dichtgemetseld worden, tot halverwege de hoogte. Stenen in overleg.

Partners

Partners van Casius