Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor stuclaag verwijderen van betonwand:

Stuclaag verwijderen van betonwand

Het verwijderen van ca 1500 m2 oude stuclaag, gaarne prijsindicatie
Onze klant uit Sassenheim (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stuclaag verwijderen van betonwand uit heel Nederland:

Zijmuurtje pleisteren van de buitengevel

Ik heb een stukje buitenstucwerk dat gerenoveerd moet worden. De stuclaag laat los en er slaat enigszins vocht door naar binnen langs een ventilatiepijp. Ik laat de oude stuclaag graag verwijderen, de ondergrond impregneren en nieuw pleisterwerk aanbrengen. Het gaat om 5 m² op een zijmuurtje op de 1e verdieping. Er is ruimte voor een steiger. Ik ontvang graag uw offerte.

Stuclaag van de gevel verwijderen

Gevel 3 bij 9 meter - oud en vervuild stucwerk. Twijfel tussen alleen stucwerk verwijderen of ook opnieuw stuken, ligt beetje aan wat er onder vandaan komt. Het betreft potentiële nieuwe koopwoning, ben in onderhandeling over vraagprijs.

Wanden glad stuken

Wij hebben een appartement gekocht uit de jaren 60 tijdens behang verwijderen komt de stuclaag mee. Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Logeerkamer stukadoren

De logeerkamer is nu behangen. Bij het verwijderen van het behang komt de oude stuclaag mee. In plaats van de kamer opnieuw te behangen zouden wij deze graag helemaal gestuct hebben. Wanden: 20 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Plafond renoveren en opnieuw stuken

Wij hebben enige tijd geleden een plafond van ongeveer 20 m² laten glad stuken. Nu blijkt dat het een houten ondergrond betreft en daarom laat het stucwerk los. We zijn inmiddels begonnen met het verwijderen van een deel van de stuclaag. We zijn op zoek naar een bedrijf dat de rest van het stucwerk kan verwijderen en daarna stucplaten op het plafond kan plaatsen, zodat het plafond opnieuw kan worden gestuukt. We willen een afspraak maken om de klus hier te bekijken en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte in posten. Alle onderdelen willen we daarin apart vermeld zien.

Filmlaag aanbrengen op wanden

De wanden van onze woon- en slaapkamer zijn na het verwijderen van glasvezelbehang niet meer glad. Dit is wel nodig voor het plaatsen van nieuw behang. We laten de wanden graag met een dunne stuclaag glad smeren. Het gaat om ongeveer 40 m². We willen het werk op korte termijn laten verzorgen en ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Stuc verwijderen of juist aanbrengen

De bovenkant van het toilet, een m2 of 4 a 5, zit een stuclaag. Deze is ongeveer 20 jaar oud, dit schijnt van impact te zijn op moeilijkheidsgraad. Wij willen dit verwijderen, of juist verlengen tot de onderkant, welk van de 2 het goedkoopst is om uit te voeren. Dit omdat we de gehele wand willen betegelen. Dit kan op het moment natuurlijk niet door het verschil in muurdiepte.

Achtergevel renoveren

Wij wonen in een oude tussenwoning en hebben daar op de achtergevel beneden oud stucwerk en daarboven een kunststof betimmering. We willen de kunststof betimmering laten verwijderen en de hele gevel laten stuken. De buitenmuur van een aanbouw heeft ook een stuclaag. Die muur moet even worden beoordeeld. Mogelijk moet die ook een dunne laag nieuwe stuc krijgen. Ik maak graag een afspraak en ontvang dan graag uw advies en een offerte.

Stucwerk van tuinmuren verwijderen

Het verwijderen van circa 12 m2 stucwerk op tuinmuren zodat daarna een nieuwe stuclaag kan worden aangebracht. Graag een offerte voor alleen het verwijderen van het stucwerk. Mogelijk is er een tweede muur te behandelen, bij de buurman. Onder het stucwerk zitten cement-betonblokken.

Stucwerk van de gevel verwijderen

Ik wil graag de stuclaag van mijn gevel laten verwijderen en vervolgens opnieuw laten voegen. Het gaat om een gevel van ongeveer 40 m2.