Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Sassenheim te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Sassenheim heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Sassenheim u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Sassenheim of directe omgeving.

233 klanten uit Sassenheim bevelen een bij Casius in Sassenheim aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Sassenheim bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, het plaatsen van nieuwe gevelbekleding voor een rij woningen, houten gevelbekleding door keralit vervangen, schoorsteenrenovatie, gevel isoleren en afwerken met stucwerk, de gevelbekleding van een uitbouw vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Sassenheim staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel

buiten gevelisolatie hele woning. Voorgevel een eventueel met steenstrips en de rest van de woning stuccen. Bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de specialist.

Schoorsteen renoveren

Ik wil herstelwerk laten verzorgen aan een schoorsteen die in principe niet meer gebruikt wordt. Het voegwerk moet worden opgeknapt en er moet nieuw lood worden geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Buitenmuur opnieuw metselen

De stenen van de achtermuur beginnen los te raken en diverse herstelwerkzaamheden dienen waarschijnlijk gedaan te worden. De woning is ongeveer 5 meter breed en het zal om ongeveer 10 m2 gaan. De buitenmuur moet dus gemetseld en gevoegd worden ter herstel. Er zijn eventueel nog andere werkzaamheden die gedaan moeten worden zoals de randen van de kozijnen.

Stuclaag verwijderen van betonwand

Het verwijderen van ca 1500 m2 oude stuclaag, gaarne prijsindicatie

Metselwerk aan de achterzijde aan de woning vervangen

De achterkant van de woning voorzien van nieuw metselwerk en bijbehorende vervangende werkzaamheden. Het metselwerk begint los te raken. Het huis is 5 meter breed. Alleen de begane grond en eerste verdieping. In de gevel zitten twee ramen, een op elke verdieping. Kunt u aangeven wat hiervoor nodig is? Graag maak ik een afspraak met u.

Tuinmuur slopen en opnieuw metselen

De huidige tuinmuur slopen en afvoeren. Misschien fundering verstevigen en opnieuw opmetselen. Ongeveer 40 meter lang en 2 meter hoog. Graag even komen kijken en offerte uitbrengen.

Schoorsteen renoveren en restaureren

Zojuist heb ik een schade inspectie gehad als gevolg van een kleine lekkage. De oorzaak dient uiteraard eerst opgelost te worden. Na enig zoekwerk ben ik bij jullie uitgekomen en ik zou graag een offerte ontvangen voor het herstel van de aangetoonde schades. Het gaat dus allereerste om een het herstel van de schoorsteen. Daarnaast dient er een oplossing voor de lekkage bij de NOK geboden moeten worden (‘speci? ’) en het gapend gat in het loodwerk van de dakkapel + gebroken dakpan. De schoorsteen is voorzien van 2 RVS rookkanalen, recent geïnspecteerd en akkoord bevonden met uitzondering op het metselwerk. Met de uitkomst van de offerte wil ik de discussie aangaan met de buren, wellicht dat zij nog andere zaken hebben. Ik kan mij voorstellen dat er een hoop mitsen en maren zijn aan de offerte, dus ik zal u er ook niet op vastpinnen. Maar ik krijg een goede indruk van uw werkzaamheden en zou graag verdere stappen willen ondernemen. Echter zoals gezegd heb ik iets van een indicatie nodig. Praten we hier over een schoorsteen renovatie (ongeveer €450) of een restauratie (afbreken/opbouwen) en wat kost dat? Schoorsteen is ongeveer 75 cm hoog en 40 cm breed.

Schoorsteen opknappen

Betreft voegwerk misschien wat nieuw lood aanbrengen en impregneren van een normale bestaande stenen schoorsteen.

Gevel zandstralen, voegen en impregneren

Het betreft een blok van 4 woningen waarbij er opnieuw gevoegd, gezandstraald en geïmpregneerd moet worden. De woningen zijn ongeveer 6 meter breed en 8 meter hoog.

Renovatie van de gevel

In overleg bepalen wat de noodzaak van renovatie is. Op hoeken ontbreken stukjes voeg evenals de voeg die aansluit op het straatwerk.

Betonnen schutting impregneren

Nieuwe betonnen schutting 15,30 meter x 2,10 meter impregneren. Weet nog niet of het mogelijk is om ook de achterzijde te behandelen.

Tuinmuren in oude staat terug brengen

Momenteel zijn de muren van de tuin wit geschilderd en is de kwaliteit van de voegen niet op alle plekken meer van een goede kwaliteit. Daarom de wens om de muren weer terug te brengen naar de oorspronkelijke steenkleur en de voegen te laten renoveren. Graag ontvang ik hiervoor een offerte. Het gaat om ongeveer 40 m2 muuroppervlak, dit is alleen de begane grond.

Schoorsteen voegen

Onze schoorsteen lekt, dit komt doordat het voegwerk losgelaten is, dus dit moet verwijderd en opnieuw gevoegd worden. Het betreft hier het niet gemetselde gedeelte (zie bijgevoegde foto).