Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit s Gravendeel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in s Gravendeel heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in s Gravendeel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in s Gravendeel of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit s Gravendeel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: woning nieuwbouw metselen, gevels isoleren, zolder renoveren en een latei repareren en vervangen, het isoleren en bekleden van de buitengevels, dijkwoning bekleden, woning isoleren, buitengevel van oud huis isoleren en glad stucen, asbest leien vervangen, gevel isoleren en bekleden, spuitkurk op nieuwbouw woning, metselen tuinmuur, kurk spuiten, metselen van aanbouw en garage, gevel opnieuw bekleden, gevel isoleren en bekleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in s Gravendeel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Authentieke gevel isoleren en afwerken

Ik zoek een partij die de buitengevel van mijn authentieke woning kan isoleren en afwerken. Het gaat om ongeveer 65 m2.

Keralit geveldelen en isolatiemateriaal monteren

Ik wil de houten gevelbekleding op mijn woning laten vervangen door Keralit gevelbekleding met isolatiemateriaal. Het gaat om de twee zijkanten en de achterzijde van het huis. Het gaat om de gevels van de 1e verdieping. Ik ontvang graag een offerte voor de levering van de Keralit schroten, isolatiemateriaal en de montage hiervan. Het gaat om ongeveer 18 tot 20 m².

Schade herstellen gevel en binnenmuren

Een motorvoertuig is tegen onze gevel aangereden. Hierdoor is de buitengevel ontzet (IJsselsteen). Deze moet hersteld worden. Ook de binnen spouwmuur, 10 cm gasbeton is compleet gescheurd en losgekomen, deze dient afgebroken te worden. Tevens de spouwmuur isolatie herstellen. Dubbelglas raam is gescheurd en vermoedelijk kozijn ontzet. Deze dienen ook hersteld te worden. Ook is er een afvoer in de spouw afgebroken, deze moet ook vervangen worden. Deze werkzaamheden moeten op zeer korte termijn uitgevoerd worden. Wanneer de verzekering akkoord geeft op de offerte kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Voeg- en impregneerwerk aan de gevel

Voegen verwijderen.

Muurtje metselen

Metsel expert ik wilde graag een offerte aanvragen ,,ik wil een muurtje metselen met pinanten,het moeten 9 pinanten worden met daartussen steeds muurtjes van 220 cm lang en 80 cm hoog,,de pinanten moeten 2 meter hoog worden ,,zoals ik uitgerekend heb heb ik 2500 stenen nodig,het moet schoon metselwerk worden

Muur met pinanten metselen

Ik wil graag een muurtje metselen met pinanten er tussen er moeten 9 pinanten komen met daartussen muurtjes van 80 cm hoog en 210 breed,is ongeveer 100 m2 in totaal graag offerte inclusief voegen ,,materiaal haal ik zelf ,er komen rollagen boven op

Schuurtje op laten metselen

Het opnieuw opbouwen van twee gemetselde schuurtjes met plat dak van ongeveer 2 x 3 meter. Het ene schuurtje is die van de buren die aan ons schuurtje vast staat. Stenen zijn aanwezig, verder materiaal in overleg. We breken de huidige schuurtjes zelf af. Er moet ook opgehoogd worden. Graag willen we dit op korte termijn laten doen.

Loslatende voegen vervangen

De voegen van de zijmuur van onze uitbouw (ik schat ongeveer 4 meter diep, ter hoogte van de begane grond dus ongeveer 2,5 meter hoog) laten hier en daar los. Het is een uitbouw uit (dacht ik) 1998. Graag een offerte voor het opnieuw voegen en evt. voegen eruit halen (afhankelijk van de prijs kan ik zelf misschien voegen eruit halen).

Buitenmuur pleisteren

Ondergrond buitenwerk: oud stucwerk. Het gaat om 30 m² glad pleisterwerk aanbrengen. Tevens gaan we twee ramen dichtmetselen (50x50 en 150x100 cm) die daarna ook gepleisterd moeten worden.

zijmuur uitbouw opnieuw voegen

De voegen van de zijmuur van onze uitbouw (ik schat ongeveer 4 meter diep, ter hoogte van de begane grond) laten hier en daar los. Het is een uitbouw uit (dacht ik) 1998. Graag een offerte voor het opnieuw voegen en evt. voegen eruit halen (afhankelijk van de prijs kan ik zelf misschien voegen eruit halen).

Houten huis van 8 meter bij 8 meter moet ...

Houten huis van 8 meter bij 8 meter moet worden moet nieuwe dragende buitenmuur om nieuw dak op te plaatsen