Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevel thermisch isoleren:

Gevel thermisch isoleren

Ik wil graag mijn gevel thermisch laten isoleren en voorzien van steenstrips. Het gaat om ongeveer 50 m2. Vooraf gaan wij werkzaamheden uitvoeren: met name vervangen diverse kozijnen en verwijderen bestaande gevel beplating.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel thermisch isoleren uit heel Nederland:

Voor en achter gevel isoleren

Betreft een jaren 30 woning. Het gaat om het thermisch isoleren van de voor en achter gevel wanden op de beganegrond en de eerste verdieping. De woning is 7m breed en heeft verdiepingshoogte van 3m. Het te isoleren deel is ongeveer 40 m2. Er zit groot raamwerk, ik vermoed dat de helft van het oppervlakte van de gevel beglazing is. Doel is om een zo hoog mogelijke isolatie waarde te halen Rd +/- 3.5. Ik heb zelf al Unilin PIR platen die eventueel gebruikt kunnen worden.

Isolatie advies

Voormalig schoolgebouw uit 1926. Het gaat om de zuidoostgevel van één klaslokaal op de eerste verdieping. Geen spouwmuur aanwezig. Geen ramen. Veel regen en wind. Mogelijk vochtproblemen. Wand (hxb) 6m x 3m60. De ruimte wordt in de zomer erg heet doordat de zon op de gevel staat en in de winter erg koud. NB: Het eerste contact graag per e-mail en niet per telefoon. Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman

Gevel bekleden

Ik wil mijn gevel bekleden met Rhombus Thermisch Gemodificeerd Ayous. Het is een hoekje van 2 x 2 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Gevel thermisch isoleren

Voor mijn dochters huis zijn we opzoek naar een isolatiespecialist die de achter aanbouw (keuken /bijkeuken ) van een oude woning 1921, thermisch kan isoleren. Gaat om ongeveer 35 m2. Wij willen de rolluiken verwijderen en een strak geheel maken, dus stucen.

Thermisch isoleren

Graag laat ik mijn gevel isoleren. Vroeger zaten er asbest schelpjes op, deze zijn verwijderd door de oude eigenaar. Hierdoor komt er veel kou binnen. Daarom laat ik graag mijn gevel (vanaf buiten dus) isoleren. Ik denk aan spuitkurk. Gevel is gestuct en wit geschilder en 120 m². Ik zou willen weten wat de minimale dikte en maximale dikte van het isolatiemateriaal moeten zijn en wat de isolatiewaarde na het isoleren dan zal zijn. Graag wil ik ook de prijs per m2 weten.

Thermisch isoleren van de wanden

Het gaat om het thermisch isoleren van de gevel. Het betreft hier twee delen op de noordgevel van de woning. De totale afmeting is circa 15 m2. Er lopen ook een aantal verwarmingsbuizen langs de gevel. Daarnaast zitten er ook een kozijnen in de gevel. De verdiepingsvloeren zijn van hout. Dit zal zorgen voor een koudebrug. De begane grondvloer is achteraf geïsoleerd. Graag via de binnenkant isoleren. Over het isolatiemateriaal ontvang ik graag advies.

Thermisch isoleren van hal en keuken

We willen de binnenzijde van de gevel thermisch isoleren met dunne platen. De gevel is al aan de buitenzijde geïnjecteerd, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Het gaat om twee ruimtes: hal en keuken. De platen moeten doorlopen tot in de kruipruimte, dus de houten ondervloer moet een stukje ingezaagd worden. De radiator onder het grote raam in de keuken moet verwijderd en weer opgehangen worden. Afwerking van de wanden graag met gipsplaat en daarna glad afwerken. Sauzen kunnen we zelf. De bovenvloer zal ongeveer 13m2 zijn in totaal ongeveer 20m2. Groot raam en deuren gaan ervanaf.

Thermisch isoleren van buitengevel

Graag de gevel onder de ramen isoleren. Het zijn nu nog enkele platen. Het gaat ongeveer over 12 m2 en de situatie bevindt zich op de 6e etage. Ik laat mij adviseren over de materialen.

Gevel nieuwbouwwoning stucen en bekleden

Het gaat om nieuwbouw woning. Deze wil ik gedeeltelijk wit gestukt en gedeeltelijk bekleed met thermisch hout hebben. Totale oppervlakte van het hout ongeveer 60 m2 en het stukwerk 100 m2. Het hout graag in een verticaal barcode uitvoering. Het hout kan ik zelf regelen, het stucwerk graag door de vakman. De woning wordt modulair gebouwd en in oktober op de locatie in elkaar gezet.

Buitenterras aan de achterzijde van de ...

Buitenterras aan de achterzijde van de (dijk)woning. 4,0 x 5,5 meter. Het maken van twee beton poeren van 1x 1m x 06,mtr onder hetterras ten behoeve van de staanders van het terras incl. grondwerk. Het monteren van een stalen frame , thermisch verzinkt en gepoedercoat. Door opdrachtgever geleverd. Op de stalen constructie een houten balklaag aanbrengen met Fins vuren vloerplaten en opstanden aan de zijlant; er wordt geen mastiekschroot aangebracht. de daktrand zal aan de buitenzijde afgeweerkt worden met een Red cedar boeideel circa 290 mm hoog (Boeideel geleverd door opdrachtgever). De aansluiting tussen deze vloer en de bestaande gevel met lood waterdicht aan sluiten. De afvoer wordt aangesloten op het bestaande systeem. het dak afwerken met een twee laags bituum inclusief plakplaa